Nyt år, ny dekoration – liv dine vægge op med personlige wallstickers

Nytåret åbner en tom side i vores liv, og det er os “Penneherrer”, der skal fylde det med mening. Under alle omstændigheder ses 1. januar ofte som en chance for at starte forfra og gentænke nogle af vores vaner og holdninger. Og da det ofte tager en hel del vedholdenhed, kræfter og tid at ændre disse, går udviklingen oftest udefra til indersiden. Vi vil derefter starte med at omorganisere vores miljø og endda dekorationen af ​​vores interiør for at motivere til en ny begyndelse. Den nemmeste, mest økonomiske og originale måde at gøre dette på – personlige wallstickers. Find vores top 5 klistermærker, der skal bruges i begyndelsen af ​​året.

Zen -klistermærker til dem, der gerne vil have et fredeligt år 2021

Da året 2020 rullede rundt om hovedet, kunne ingen engang forestille sig de strabadser, det havde sammensat for os. Den pandemiske situation, vi befandt os i, førte til en hel del uheld, som gjorde det foregående år meget stressende, men også katartisk. Det nye år 2021 blev derefter forventet med et vist håb om, at det bliver bedre. Og uden tvivl har indre fred fundet en helt særlig plads blandt de gode beslutninger for det kommende år. Ja, men afhænger faktisk ikke denne fred af vores sindelag og vores evne til at omgive os med mennesker og genstande, der får os til at føle os godt tilpas? Zen -klistermærker er et godt første skridt til at ændre stemningen og sætte vores interiør i den afslappende tilstand, som vi hidtil har savnet. Mediterende Buddha -klistermærke, lotusblomst, stablede sten og orkidé, mandala, Om eller Namaste mantra … og hvis vi prøvede meditation ?

Et personligt wallsticker til at starte et år med åndelig genfødsel

eksempel vægklistermærker banan af warhol klistermærke idé samtidskunst klistermærke

Sportsklistermærker til at stimulere din motivation under træning

Hvor mange gange har du omtalt det kommende år som “et år med fysisk transformation.” “1. januar går jeg til sport” er utvivlsomt den mest gentagne beslutning. Og hvis det bare kunne blive så vellykket! Sandheden er, at mange af os savner denne erklæring, simpelthen fordi vi mangler motivation. En hjørnesten i ethvert fitnessprojekt, motivation kan også være inspireret af den atmosfære, vi lever i. Et vægklistermærke med sportstema ville hjælpe dig med at forblive tro mod dine mål og dermed lykkes med at holde det løfte, du gav dig selv. Uanset om du gerne vil tabe dig, bygge muskler eller bare opnå maksimal ydeevne i din yndlingssport, er der et klistermærke til ethvert mål, for ikke at nævne mærkerne til dit sportsmærke, atlet eller basketball eller hold. Yndlingsfodbold.

En kreativ wallsticker -idé til at bevare en sportslig motivation hele året

eksempel vægklistermærker banan af warhol klistermærke idé samtidskunst klistermærke

Personlige landskabsvægklistermærker til rejser uden at forlade hjemmet

Mange rejsmuligheder var gået glip af det foregående år efter lockdown. Ja, vi har alle smagt bitterheden ved ikke at kunne flytte hjemmefra. Et lille minuts stilhed til ære for de kosmopolitiske mennesker! For dem begynder året 2021 frem for alt med håbet om, at vi snart kan finde os selv liggende på en eksotisk strand og langt fra vores daglige problemer. Imidlertid, mens du venter på, at begrænsningerne falder, tøv ikke med at fjerne alle grænser for fantasien ved at vælge et landskabsmærkat. Regnskov, middelhavspromenade, snedækkede Pyrenæer, chinoiseries, italiensk natur eller verdenskort – du er forkælet med valg.

Tag en tur rundt i verden uden at forlade grænserne for dit hjem takket være et klistermærke med et verdenskort

eksempel vægklistermærker banan af warhol klistermærke idé samtidskunst klistermærke

Kunstklistermærker for at vise din entusiasme for kunstnerisk skabelse

Hvis du er af kunstnerisk karakter, har kvælningen af ​​kulturlivet uden tvivl efterladt dig uden den “mad”, du har brug for for at give næring til dit sind. Et kultursultent dyr kan allerede spise dig indeni! Så er det bare at stille din sult efter en kunstnerisk skabelse, der er et kunstgalleri værdig. Det er ligegyldigt, om du bukker under for store klassikere som Klimt’s The Kiss, eller hvis du gerne vil dekorere dine vægge med et lille strejf af popart eller vinyl i graffiti-stil, der er igen mulighederne uendelige.. Disse wallstickers sjælden og ret original, kan du få fra webstickermuraux, som stadig tilbyder dig masser af vidunderlige muligheder, som har inspireret vores billedgalleri i dag. Som om du var i Museum for dekorativ kunst !

Et samtidskunstklistermærke til at spille på forskellen

eksempel vægklistermærker banan af warhol klistermærke idé samtidskunst klistermærke

Citér klistermærker for at inspirere dig til at nå dine mål

Endelig er der en bedre måde at starte året på end med et inspirerende citat indgraveret på dine vægge. En anden god idé at forblive motiveret og bevare et godt humør, selv når det er dårligt. En sætning, der fremmer dine madlavningsevner i køkkenet, et citat om at bo i stuen eller endda en “Hvis du kan drømme om det, kan du gøre det” (Walt Disney) i soveværelset. Hvert stykke har sit eget citat! Sådan et vægklistermærke kan godt erstatte det visualiseringstavle, som du aldrig har haft tid til at lave på egen hånd.

Vælg et citatklistermærke for aldrig at miste motivationen

eksempel vægklistermærker banana de warhol samtidskunst klistermærke idé, personlige wallsticker ideer