Sådan vælger og sammensætter du din vægdekoration som en personlig fotoplakat – når væggene taler om os!

De dage, hvor vægplakaten kun blev brugt til dekoration af teenagere og studenterværelser, er forbi. Fra et symbol på en ungdom på jagt efter sin identitet har vægplakaten udviklet sig til en personlig og stilfuld dekoration, der let finder sin plads i enhver form for interiør. Således væggene prydet med fotos af Bon Jovi, AC / DC og Green Day så karakteristisk for 90’erne lever en ny ungdom. Og vi taler allerede om et element af høj æstetisk værdi, der skal give karakter til rummet, samtidig med at det bringer et færdigt udseende til helheden. I de følgende linjer finder du nogle tips til valg og sammensætning af din egen vægdekoration i personlig fotoplakat.

Familiefotos, de bedste billeder af den sidste ferie tilbragt ved havet, en meget vellykket kopi af et kunstværk, som vi ikke har råd til … I dag er alt, hvad der skal til, ‘print og hæng! Fotoplakaten er en sand kunstnerisk skabelse med et lavt budget og giver dig mulighed for at leve drømmen om et kunstnerisk og personligt interiør, som i dekorationsblade. Alt du skal gøre er at vælge et foto og derefter præsentere det for trykkerier som Photoweb, der sørger for at opnå det bedste at poste tilpasset dig og vil tage sig af alt! Fra oprettelse, til produktion til slut med distribution. Men inden du går i gang med dette fotografiske eventyr, er her nogle tips, der hjælper dig med at træffe det bedste valg. !

Personlig fotoplakat fotodekoration – stol på profferne

forstørre et foto for at omdanne det til en personlig fotoplakat, dekorere dets vægge med et landskab, familiefoto, yndlings kunstværk

Plakatets format …

Vi er faldet for XXL plakater i årevis, hvilket er en fantastisk løsning, hvis du vil skabe en prangende accent. Desuden præsenterer sidstnævnte sig selv som et smukt alternativ til det traditionelle vægtæppe. Den eneste fejl, der får nogle mennesker til at ryge tilbage – den til tider for imponerende, endda kvælende karakter af disse kæmpe dekorative stykker, der er indlysende. I dag går tendensen til en minimalistisk og ren stil præget af en stærk smag for små og mellemstore plakater. Det er dog sjældent at se et enkelt dekorativt stykke pryde væggene. Det er oftest et virvar af fotos i forskellige formater, der kommer sammen med hensyn til deres tema og generelle æstetik. Billederne blandes ofte med kalligrafiske plakater med inspirerende citater og endda andre dekorative genstande såsom spejle, tomme rammer, sort -hvide tegninger osv. Bemærk endelig, at billedets format også afhænger af forholdet mellem det eller de valgte fotos !

Sort / hvid plakat og side om side tegning for at lave en original væg af rammer

væg af rammer personlig plakatdekoration, sort og hvidt bybillede og indrammet hundetegning

Den dekorative stil vedtog …

Valget af en plakat vil helt sikkert blive styret af den dekorative stil, der er vedtaget i dit hjem. I værelser i skandinavisk stil er det for eksempel ganske almindeligt at finde accentvægge prydet med sort-hvide fotos. Det er også en glimrende løsning til den generelt monokrome indretning af nordisk interiør. Det endelige mål er derefter at skabe en dekorativ samhørighed gennem valget af en plakat, der kun supplerer resten af ​​indretningen, uden at det mangler originalitet. Bekymringen for kontinuitet udøves, selv når der bruges et identisk farveskema.

Kreativ idé til din personlige fotoplakatdekoration. Eksotiske billeder trykt som et tropisk sengegavl

personlig plakat foto flamingo og kystlandskab i havbølge på en væg malet i lyserødt i et voksen soveværelse

Valget af medium …

Det er let at vælge et foto … du har sandsynligvis mange ideer i tankerne! Men det er vigtigt også at vælge det rigtige medium, der forbedrer dine fotos og giver dem det look, du ønsker. Faktisk er sorten af ​​understøtninger i dag ekstremt rig – lærred, PVC, aluminium, plexiglas. Hver af mulighederne har sine fordele og præsenterer billedet i en anden facet. Lærredet er for eksempel et suverænt alternativ til det klassiske maleri, samtidig med at det beholder et ret realistisk aspekt. det tilpasset bord alu, anerkendt og anbefalet af billedprofessionelle, har fordelen af ​​enestående kvalitet, der vil give dit hjem et elegant og kunstnerisk udseende. Men hvis du er typen, der værdsætter objekternes lethed og modstand, skal du ikke tøve med at vælge PVC, der heller ikke går på kompromis med kvaliteten. Og endelig vil det ubrydelige plexiglas få farverne til at briste, samtidig med at billedet får en smuk dybde.

Plexiglas fotokollage – vis dine bedste minder på en væg

pele mele billede plexiglas, familie fotos mor, far, baby, familie minder til at dekorere en hvid væg

Valget af finish …

På afslutningssiden er der to vigtige muligheder til rådighed for dig. Den matte finish absorberer mere blæk og er perfekt til dem, der sætter pris på dybde, manglende blænding og modstandsdygtighed over for fingeraftryk. Den blanke finish vil derimod forstærke farverne og give billedet en lys karakter. Det er op til dig derefter, afhængigt af dine præferencer og fotoets art. Selvfølgelig, hvis det er et sort / hvidt foto, vil den matte finish blive foretrukket, men hvis du har smukke farver, og du gerne vil skabe et muntert og venligt interiør, tøv ikke med at bruge den blanke finish.

En væg dekoreret med sort -hvide fotos med en mat finish. Perfekt valg til din monokrome dekoration

vægdekoration i sort / hvid foto på en helt hvid væg, personlig plakat monokrom kunst skandinavisk atmosfære

Der har du det, vi har givet dig en kort oversigt over, hvad en personlig fotoplakat er, og alt du skal gøre er at liste dine yndlingsbilleder og bestille! Lad dine vægge tale om dig, fordi det er den bedste måde at skabe en varm atmosfære derhjemme !