Kerlife -fliser: oversikt over samlinger

Keramiske fliser fra det russiske firmaet Kerlife er i stor etterspørsel på grunn av god kvalitet og rimelig pris. Merket tilbyr et bredt utvalg av keramikk som er egnet for å skape stilig og uvanlig interiør..

Særegenheter

I dag produseres Kerlife -produkter fra det spanske merket Kerlife i Russland. Selv om det innenlandske anlegget nylig har begynt å produsere keramiske fliser, er det allerede etterspurt..

De viktigste fordelene med Kerlife -produkter er den høye kvaliteten på europeisk verdi og rimelige kostnader..

Bare de beste råvarene brukes til produksjon av keramikk. Som regel er det hvit og rød leire. Keramiske fliser produseres på moderne utstyr ved hjelp av den nyeste behandlingsteknologien.

Flis “Kerlife” er preget av pålitelighet og holdbarhet. Den kan brukes til å dekorere forskjellige rom. Blant produktsortimentet er det samlinger for dekorering av bad, kjøkken, stuer, ganger og andre oppholdsrom..

Selskapet tilbyr fantastiske samlinger laget av kreative designere, som legemliggjør de mest vågale og originale ideene for å skape et effektivt design. Fliser utmerker seg med lyse og rike farger, og utskrifter tiltrekker oppmerksomhet med originalitet. Designere tar hensyn til gjeldende krav og ønsker fra kundene, samt følger moten.

Visninger

Kerlife -produkter representeres av følgende kledningsflater:

  • keramisk granitt for gulv og veggbekledning;
  • originale og attraktive dekorative elementer;
  • marmor og glassprodukter.

Populære samlinger

Et stort utvalg av samlinger av keramiske fliser gjør at hver kunde kan finne et uvanlig, stilig og originalt alternativ for å dekorere forskjellige lokaler i forskjellige stiler..

Eterna

Denne samlingen presenteres i myke pastellfarger. Overflaten på flisen formidler veldig nøyaktig tekstur av marmor. Eterna keramikk er perfekt for klassiske baderomsmøbler. Samlingen inneholder fliser for gulv- og veggbruk i lys beige. Herlige dekorasjoner lar deg dekorere interiøret. Mosaikktrykk ser elegant ut.

Merkede grenser med et stukkmønster vil tilføre eleganse og luksus til interiøret.

Intenso

Flisene fra Intenso -kolleksjonen er tilgjengelige i to farger: brun og beige. Denne tandem ser veldig vakker ut. Takket være kombinasjonen av disse fargene kan du lage sonering av plass eller plassere aksenter i interiøret. Intenso -serien av keramikk er ideell for legemliggjøring av kunstinnredning.

Et panel fra denne samlingen, dekorert med roser, ser herlig ut i et ensemble med bakgrunnsfliser. Denne serien er ideell for små bad.

Marmo

Samlingen består av bakgrunnsfliser for vegg- og gulvdekorasjon, samt et sett med dekorative elementer, som presenteres i både matte og blanke overflater..

Mosaic er et luksuriøst tillegg til samlingen, som lar deg diversifisere interiøret, skape et originalt design. Bakgrunnsflisen formidler perfekt tekstur av marmor – hver sprekk og ujevnhet. Det kan ikke skilles fra naturstein. Samlingen er fullført med en rekke kantstein.

Splendida

Keramiske fliser fra Splendida-serien er tilgjengelig i mange levende og iøynefallende farger: blå, hvit, lilla, lysegrønn og svart. Kolleksjonen suppleres av dekorer med blomstermotiver. Et stort utvalg av farger lar deg komponere interiører i forskjellige stiler.

Et panel med spektakulære roser lar deg plassere aksenter, bringe interiørets ømhet og originalitet.

Anmeldelser

Keramiske fliser Kerlife er etterspurt på det moderne markedet. Det tiltrekker seg oppmerksomhet med sin høye kvalitet, allsidighet og praktisk..

Merkets designere lager herlige samlinger av keramikk som er egnet for legemliggjørelsen av både klassisk stil og forskjellige moderne trender.. Spesiell vekt er lagt på dekorative elementer, som presenteres i hver samling.

    Originale ornamenter, grasiøse mønstre og utskrifter lar deg dekorere interiøret, legge til nye farger. Ifølge kjøpere er flisene laget i et praktisk format, som gjør det mulig å installere raskt og enkelt. Men noen mennesker har kommet over et ekteskap, så det er nødvendig å kjøpe keramikk med margin. Noen brukere klager over tynnheten i platen, som et resultat av at den bryter veldig lett. Du må jobbe forsiktig med det..

    I videoen nedenfor kan du se en oversikt over Emperador -flisekolleksjonen fra Kerlife..