Design av kombinert tapet til hallen

En stue eller en hall er et sted for avslapning, ikke bare for gjester og bekjente, men også for husstandsmedlemmer. Derfor er det veldig viktig at design og interiør blir utarbeidet i dette rommet. En av løsningene i dette tilfellet er kombinert liming av veggene i gangen..

Fordeler

Det er ingen hemmelighet at bakgrunnsbilder er forskjellige i mønstre, farger, produksjonsteknologi og komposisjon. Den riktige kombinasjonen av forskjellige representanter for dette segmentet lar deg løse en rekke problemer.

Først av alt, ved hjelp av kombinasjon, oppnås sonering av visse soner. Så for eksempel på kjøkkenet kan du skille spisestuen fra arbeidsområdet, og på soverommet kan du markere veggen bak hodegjerden. Ved å kombinere visuelt du kan utvide rommet ikke bare i lengde, men også i høyden. Dette oppnås ved å bruke tapet med horisontale eller vertikale striper..

I tillegg kan du skjule mindre feil i rommet og ujevne vegger ved å fokusere nysgjerrige øyners oppmerksomhet på en bestemt vegg. Ved hjelp av kombinasjon kan du markere nisjer, fremspring eller omvendt dekorere dem.

Ofte kan du i maskinvarebutikker finne tapetrester som selges til rimelige priser, inkludert nye varer i 2016. Hvis du nærmer deg dette problemet klokt, kan du spare mye på reparasjoner. Samtidig kan vi si med absolutt sikkerhet at ingen vil ha et annet slikt rom..

Hovedtrekk ved kombinasjonen kan kalles det faktum at bakgrunnsbilder ikke konkurrerer med hverandre, men tvert imot komplementerer. I rammen av de følgende seksjonene vil kombinerte bakgrunnsbilder i hallen av 2 typer bli vurdert, inkludert designet av 2017.

Forresten, det er verdt å merke seg det faktum at orientalske mønstre, lyse farger, striper og monogrammer var populære i år..

Kombinasjonsfunksjoner

Før du begynner å vurdere funksjonene ved å kombinere forskjellige bakgrunnsbilder, er det viktig å vite hva slags tapet som eksisterer i prinsippet. I dag produserer produsenter over hele verden følgende tapetbelegg:

 • Papir. Det ville ikke være en stor overdrivelse å si at dette er det rimeligste byggematerialet, siden det er lett å finne i enhver jernvarehandel og har en demokratisk kostnad. På grunn av at de er laget av cellulose – et miljøvennlig materiale – kan disse tapetene “puste”. Men som alle andre papirer, forringes de lett fra høy luftfuktighet, noe som betyr at de ikke kan limes over veggene på bad og kjøkken. De er skjøre og kortvarige.

 • Ikke-vevd. De er laget på grunnlag av fiberduk, som i tillegg til papir også inneholder spesielle fibre, takket være at de kan farges. Forresten, de kan skjule ujevnhetene i veggene, og dette er veldig viktig hvis du under reparasjonen ikke vil jevne og grunne overflaten. I motsetning til papirtapeter, forlater ikke-vevde bakgrunnsbilder bobler. Husk at limet må påføres veggen – dette er en annen funksjon sammenlignet med forgjengeren..

 • Vinyl. Avhengig av teknologien kan de produseres på basis av papir eller fiberduk. Det øverste laget er vinyl, som gjør at du ikke bare kan vaske tapeterullene, men også male. Men husk at det er varianter av vinyltapeter som maling er strengt forbudt for. Dette er markert på emballasjen. Disse tapetene er UV -bestandige, har god holdbarhet, er ikke kontraindisert for allergikere.

 • Akryl. Denne sorten har ikke fått stor popularitet blant kjøpere, derfor produsenter ikke utvikler dette segmentet heller. Når det gjelder kostnad, kan de godt konkurrere med papirer, siden både papir og akryl ikke tåler høy luftfuktighet..

 • Tekstil. Eksperter anbefaler liming over soverom med dem. På grunn av at det øverste laget av dem kan være velour, silke eller lin, skaper de et luksuriøst interiør. Men dessverre, på grunn av den høye prislappen, er de ikke rimelige for alle..

 • Væske. Mange kjøpere lurer på hvorfor flytende tapet selges som tørre blandinger. Saken er at de først må være forberedt. Liming av flytende tapet ligner installasjon av dekorativt gips. Det er ikke nødvendig å jevne ut overflaten på veggen – flytende tapet i seg selv gjør en utmerket jobb med denne oppgaven..

 • Glassfiber. Produksjonen av glassfiber tapet minner om veving. De er holdbare, ikke utsatt for brenning, de er enkle å ta vare på, inkludert ved hjelp av aggressive husholdningskjemikalier. Til plussene kan du også legge til det faktum at det ikke dannes mugg under dem, og de blir ikke kolonisert av skadedyr eller mikroorganismer. Av minusene kan et begrenset antall tegninger skilles, men på grunn av den lange levetiden limes glass tapet ofte i kontorlokaler..

 • Fotoutskrift. Det er lurt å lime tapet med fotoutskrift på veggen, som ikke er dekket med noe. Siden papir fungerer som grunnlag for fototapet, anbefaler eksperter å beskytte det øverste laget med spesielle forbindelser mot fuktighet og ultrafiolett stråling..

 • Naturlig. De er laget av naturlige materialer, derfor har de en høyere pris. Ser bra ut i soverom og haller. Men det er verdt å merke seg at omsorgen for dem må være passende, ellers er det stor sannsynlighet for skade på produktet..

 • Metallisk. De inneholder papir og aluminiumsfolie, noe som gjør dem holdbare og fuktresistente. Naturlig lys og kunstig belysning, reflektert fra overflaten av metall tapet, utvider rommet visuelt.

 • Kork. Det er et miljøvennlig naturmateriale. De er laget av eikebark, ved å trykke, frigjøres bindingsharpikser, for holdbarhet er produktet dekket med spesielle naturlige impregneringer.

Kvarts, velour, perler, bambus – listen fortsetter veldig lenge. Alle varianter kan ikke telles opp. Men det er verdt å huske at kombinasjon er mulig med noen av typene. Det viktigste er å ta hensyn til kombinasjonen på forskjellige vegger..

Du kan velge en kombinasjon av to farger basert på en liten regel. Det viktigste er at fargene er “slektninger”, for eksempel kan du lime inn to vegger med lyst tapet, og resten – med lyse.

Kombinasjonen kan være horisontal. Lyse nyanser med mørke ser vakre ut. Slik liming av vegger kan visuelt utvide rommet langs lengden. Når kombinasjonen er vertikal, ekspanderer rommet visuelt i høyden. Husk at overganger er riktig dekorert med lister, kanter eller hjørner..

En annen variant kan kalles en kombinasjon av tapet av samme farge med et mønster og uten det. Denne vektleggingen lar deg markere en vegg eller et lite hjørne der du kan henge en TV eller samleobjekter..

Veggmalerier i seg selv tiltrekker seg oppmerksomhet, så de er veldig det er viktig å kombinere tapet med en lignende farge. Ellers kan du lage et interiør der fotoutskrift vil være malplassert. Kombinasjonen av to forskjellige mønstre eller farger med hverandre lar deg markere en viss del av veggen.

Designerne gikk enda lenger og kom på ideen om å kutte tapetet i like firkanter og dekke rommet med slike flekker. Men det er verdt å merke seg det faktum at reparasjoner vil ta mer tid, og denne metoden er ikke egnet for alle rom..

Husk at bredden i lappekombinasjonen ideelt sett bør være den samme, men du kan eksperimentere med lengden. Det viktigste er ikke å blande dyre samlinger med inexpressive foreldede gjenstander..

I vestlige land er bakgrunnsbilder i “rammer” populære – dette er en slags panel. Til å begynne med limes tapeteruller på alle vegger, og først da, avhengig av interiøret, monteres “rammer” enten nær sengen eller under. Gulvlister eller baguetter kan brukes som rammer..

For ikke-standardrom med nisjer eller avsatser, kan kombinasjonen spille opp interiøret. Dette er spesielt viktig i eldre hus der det er skorstein eller søppelrenner..

Alle disse metodene vil bli diskutert i detalj i de følgende avsnittene..

Kombinasjonsmetoder

La oss dvele mer detaljert ved kombinasjonen av tapet innenfor rammen. Designere anbefaler å dekke hovedveggen med visse tapeter, og de resterende tre med tapeter med lignende fargevalg. Etter det limes små rektangulære segmenter med en baguette på motsatt side.

Et slikt høydepunkt med en dekorativ kant gjør at du ikke bare kan fokusere på hovedveggen i stuen, men også på den motsatte, hvor du kan plassere et sitteområde med en hjørnesofa.

Kombinasjon i designmiljøet har sine egne navn:

 • Spektrum. Dette er bruk av tapetstriper i forskjellige nyanser, men samme fargevalg. Samtidig er det ikke nødvendig å fremheve en vegg, du kan lime over alle fire veggene med forskjellige tapeter. På denne måten spiller spesialister opp overgangene fra lyse toner til mørke..
 • Balansering. Nøkkelen i dette alternativet er den sentrale veggen, som kan ha et komplekst mønster, og de resterende veggene limes med ensartet tapet med tilhørende nyanser..
 • Det motsatte av fargevalget. En slik aggressiv kombinasjon er egnet for ungdomsrom, men det er verdt å nærme seg denne prosessen med alt ansvar, siden hvis fargene er valgt feil, kan psyken forstyrres.
 • Material tekstur. Når du kombinerer bakgrunnsbilder med forskjellige teksturer, er det viktig at de har samme fargevalg, men at de er forskjellige i mønstre.

Kontrast

Ved kombinasjon kan du oppnå visse effekter. For eksempel kan du omdirigere oppmerksomheten vekk fra feil på en vegg ved å kombinere to farger. Hvis det er forskjellige ledninger i rommet – innbruddsalarm, kabel -TV eller Internett, kan du sette en lys stripe overfor dem.

For ikke å oppføre skillevegger fra en metallramme og gipsplater, kan sonering gjøres. Denne metoden brukes i studioleiligheter, hvor det er nødvendig å visuelt skille stuen fra kjøkkenet..

Ved å kombinere pastell og mørke farger kan du oppnå en visuell utvidelse av små mellomrom. Men husk at du må eksperimentere med kunnskap om saken, ellers kan resultatet være sjokkerende, og ingen vil returnere pengene..

Ved å markere veggen kan du trekke oppmerksomheten til en bestemt detalj av interiøret. I gangen eller i stua kan du velge et rekreasjonsområde på denne måten..

Spill av teksturer

Utvalget av matchende farger og mønstre er faktisk ikke en lett oppgave, og det er ting å se etter..

Først av alt, tapet må ha samme tykkelse, bare med denne kombinasjonen kan du oppnå gode resultater. Docking vil være perfekt og sømmene vil ikke være synlige.

Det er verdt å nærme seg mønstrene med forsiktighet, det bør ikke være mer enn to av dem, og fargeskjemaet bør være relaterte nyanser. Samtidig kan du kombinere pastellfarger med eksotiske lyse. Overflaten må klargjøres på forhånd for liming.

Husk at før du kjøper tapetruller, er det lurt å legge ved forskjellige kopier og se hvor godt de kombineres med hverandre. På denne måten kan du spare penger hvis plutselig tapeten ikke stemmer overens. Du kan be salgskonsulenter om å kombinere tapet, “ledsagerne” vil umiddelbart bli merkbar ved en oversiktlig undersøkelse.

Det skal tas i betraktning at teksturen skal kombineres med papirtapet, teksturert med tekstur. Hvis tapet av ikke-vevd eller vinyl allerede er valgt som hovedvegg, bør tilhørende materialer følgelig være deres ledsagere.

Fargespekter

Fargelegging kan korrigere rombelysningsproblemer. Så for eksempel, hvis vinduene i et rom vender mot nord, og ved å bruke lyse farger, kan du rette opp situasjonen. Den samme effekten oppnås med en kombinasjon av mørke og lyse nyanser, mens du ikke trenger å glemme ekstra belysning..

To-tone løsninger kan lyse opp mindre feil. Hvis det er upåfallende nisjer eller avsatser i stua, anbefaler designerne å ramme dem inn med mørkt tapet, og resten av rommet med lys.

Flere regler for valg av farger:

 • rød. Aksenter av grått, grønt eller blått vil passe ham som “partnere”. Ikke overdriv med gyldne, lilla og murstein nyanser. Brune og kastanjetoner ser bra ut i kombinasjon med rødt..
 • Rosa. Når du velger møbler, bør du se etter burgunder og grå farger. Moderat brun tone kan brukes. Men blått og rødt er strengt forbudt. Det samme gjelder turkis..
 • oransje. Denne fargen kan matches med dekor og møbler i grønne og hvite toner. Interiørartikler kan være i lilla toner..
 • brun. Dette er fargen på klassikerne, det går bra med blått og gull. Grå og beige kan brukes med forsiktighet.
 • Gul. Det må kombineres med brune eller grønne møbler..

Ovenfor ble presentert en liste som ikke bare ble anbefalt av designere, men også av psykologer. Hvis fargeskjemaet av en eller annen grunn ikke passer for fremtidens interiør, kan du utvikle din egen kombinasjon.

Men husk at utvalget av beige nyanser passer godt til lyse tapeter, og svarte farger bør unngås i de rommene der det ikke er ekstra belysning..

Et utvalg med fototapet er en individuell prosess. Tross alt kan aksentveggen ha en hvilken som helst farge, fra denne bør man “danse”. Hvis du tar hensyn til alle anbefalingene beskrevet ovenfor, vil alt ordne seg.

Valgtips

Før du dekorerer en stue med standardstørrelser (18 kvm), må du utvikle et designprosjekt. Vurder farger, møbler og belysning. Før du går til en jernvarehandel, må du forstå om det er verdt å fokusere på nisjer og avsatser, eller tvert imot, de skal dekoreres. I hastesaker tyr noen til å demontere dem..

Ofte er møbler allerede tilgjengelige, så du må kombinere farger i en leilighet, med utgangspunkt i nyanser og andre interiørdetaljer. Fargen på tapetrullene skal enten være lik fargen på møblene, eller være litt lysere.

Men husk at en overflod av lyse farger kan skape et deprimerende miljø der langvarig opphold i rommet er fulle av negative konsekvenser..

Hvis du helt endrer kjøpet av tapet på skuldrene dine, er det viktig å vite at du må lagre batchnumre og nyanser. Det er ønskelig at tapeten har en produsent, dette garanterer en kombinasjon av minst tykkelsen på produktet, slik at sømmer og ledd ikke blir synlige.

Ved å kombinere vanlig tapet med og uten mønster i stuen kan du slå selv et lite rom. Mønstre, ornamenter og monogrammer bidrar til å forvandle en av veggene, få den til å skille seg ut fra resten.

I et smalt rektangulært rom anbefaler designere å kombinere tapeter i et horisontalt plan, denne kombinasjonen lar deg visuelt utvide rommet. Husk at i rom med lav takhøyde, når du limer vegger og tak med tapet, kan du “strekke” den.

Ved å observere disse enkle triksene kan du transformere et kjent interiør betydelig..

For et lite rom må du prøve å velge pastellfarger. I dette tilfellet kan mønsteret være abstrakt eller fra feltet geometri. Bakgrunn med et stort mønster vil visuelt redusere rommet. Bakgrunn som etterligner et snitt av et tre passer godt til blomster, smale striper – med abstrakte mønstre gjelder dette også buret.

Dessverre, i en jernvarehandel, er belysningen alltid annerledes enn i en leilighet, noe som betyr at tapetet du liker kan se helt annerledes ut i rommet. Dette bør forstås selv på valgstadiet..

Det anbefales å legge til hovedfargen på tapetet til innredningen ved å kjøpe puter eller malerier med ønsket farge..

Husk at kombinasjon av papir og vaskbart tapet vil kreve forskjellig omsorg. Hvis papirtapetet er vått, blir det ubrukelig og til slutt faller det av, noe som betyr at minst kosmetiske reparasjoner må utføres. Det er også viktig å ta hensyn til samspillet mellom bygningsmaterialet og solstrålene. Hvis tapetstrimlene blir påvirket av ultrafiolett stråling, blir gule eller brenner ut, må de også byttes ut. Derfor anbefaler eksperter kombinere papir med papir og vinyl med vinyl.

Hvis små barn bruker stuen som et lekeområde, bør du finne et lite hjørne til dette formålet og stikke krittapet der – du kan tegne på dem. Det er lett å ta vare på dem – bare tørk med en klut.

Masseboliger, opprettet i sovjetårene og populært omtalt som “Khrusjtsjov”, er fremdeles i tjeneste. Rivningen har nylig begynt i hovedstaden i Den russiske føderasjonen, og hvor mange flere slike hus som har blitt bygget på territoriet til det tidligere Sovjetunionen er et retorisk spørsmål. Selvfølgelig er det mulig å vente til boligen blir revet og en ny blir bygget, men for mange familier er dette ikke en vei ut av situasjonen. Stue i “Khrusjtsjov” kan ordnes i klassisk, retro eller Provence -stil.

For å gjøre dette kan du implementere alle de tidligere uttalte rådene. Forresten, tapetet har god lydisolasjon og god varmeledningsevne, og av dette følger det at de i tillegg til designbruk også vil utstyre rommet fra et praktisk synspunkt..

Hvordan velge riktig bakgrunnsbilde, se neste video.

Interiør alternativer

Kombinasjonen av forskjellige tapetstrimler lar deg skjule feilene ikke bare på overflaten på veggene, men også i selve rommet. Hvis du bruker vanlig tapet, vil de mot bakgrunnen av buede vegger, tvert imot, bare understreke denne ulempen.

Ved å kombinere kan du skille arbeidsområdet fra rasteplassen. Hvis det er planlagt å lage et soveplass i stua, vil en slik løsning understreke soveområdet.

Som regel fremheves slike områder med mørke nyanser eller spesielle mønstre..

Hvis du kombinerer tapetet riktig, kan du visuelt utvide rommet enten i lengde eller høyde. For å gjøre dette er det nok å bruke tapet med striper eller lime flerfargede lerreter..

Kombinasjonen lar deg slå rommet i en minimalistisk stil. All oppmerksomhet rettes mot veggen som limes inn på denne måten. Accenting hjelper til med å indikere peisområdet eller veggen som TV -en henger på.

I stua, på denne måten, kan du velge nisjer som du kan plassere bilder nær hjertet ditt, dyre antikvitetssamlinger.

Lappekombinasjonssystemet gir betydelige besparelser ettersom tapetrester selges til rimelige priser. Men en slik kombinasjon må nærmer seg bevisst, ellers må tapet limes..

Aksentveggen ser flott ut i høyteknologiske eller minimalistiske stuer. Det er bare viktig å velge det riktig, du bør ikke fokusere på balkongblokken eller innerdøren, siden det meste ikke er veggen, men åpningene.

Husk at bare to overflater velges med hjelp, ellers er det stor sannsynlighet for overmettelse..

I et smalt rom, bør preferanse gis til lyse farger når man fremhever små områder, og for å markere lange med rolige nyanser. Denne teknikken lar deg utvide stuen. Designere vet helt godt at du kan oppnå ønsket resultat ved å kombinere kalde og varme nyanser..

I stua er det best å fremheve veggen bak TV -en eller sofaen. For å gjøre dette bør du ty til de tidligere lydde teknikkene, nemlig kombinasjonen av mørke nyanser på hovedveggen og lignende farger – på de gjenværende veggene.

Men for ikke å fordype seg i det grunnleggende om design, eksperter anbefaler at du retter oppmerksomheten mot moderne fotopapir og starter med det. Den horisontale kombinasjonen bruker mørke og lyse ledsagende bakgrunnsbilder. Fugen plasseres vanligvis i samme plan med en dør eller stol, overgangen er dekorert med list eller en spesielt valgt kant.

Moderne designere prøver å bevege seg bort fra den klassiske horisontale kombinasjonen og plassere tapetstriper bare på en måte de forstår..

Forresten, i den øvre delen kan du dekorere skjøten mellom veggen og taket med stukkstøping i riktig farge..

Husk at støpingen også utfører en beskyttende funksjon, det er ikke uten grunn at den er plassert på nivået bak i setene. Hvis stolen flyttes nær veggen, er det stor sannsynlighet for skade på tapetet, men i dette tilfellet vil ingenting skje med støpingen.

Horisontal kombinering er evnen til å kombinere inkongruøs. Takket være overgangen kan du bruke tapet av forskjellige tykkelser. Og med en slik kombinasjon bør du ikke ta hensyn til teksturen. Papir eller fiberduk – det spiller ingen rolle, du kan kombinere vinyltapet med tekstil.

Hvis du bruker beroligende farger, vil stuen ligne en klassisk versjon, og hvis den er lys og trossig – et moderne ungdomsrom.

Vertikal veksling brukes ofte til å visuelt utvide rommet i høyden, mens du til og med kan fange taket for å forsterke effekten. Det endelige resultatet avhenger av tykkelsen på stripene. Overraskende nok kan du “forkorte” lengden på rommet på samme måte. Ved veksling må en viss frekvens observeres – både visuell økning og reduksjon vil avhenge av den. I rom med kunstig belysning er dette en flott mulighet til å slå interiøret..

I dette tilfellet bør lyse farger gis mer preferanse. Du kan bruke opptil fem farger. Installasjon av tapeter på denne måten er innenfor makten til selv ikke-spesialister..

Ved å leke med forskjellige bakgrunnsbilder i samme fargevalg, kan du lage et unikt interiør som vil kombinere høytid, enkelhet og dynamikk. Spesielle hyller og speil vil bidra til å fokusere på stripene..

Et annet dekorativt høydepunkt i interiøret i stuen kan kalles innsatser. Bakgrunnsbilder kan være av hvilken som helst størrelse, de er bare innrammet med rammer eller rammer. Det skal huskes at hvis denne kombinasjonsmetoden er valgt, bør det ikke være hyller eller speil på veggen der rammene er planlagt. Alt ovenfor, så vel som store møbler, vil avlede all oppmerksomhet til seg selv..

Oftest brukes slike malerier for å lage en klassisk stil. I nyklassisisme er preferanse gitt til ukomplisert geometri, og i barokk – til firkantede lerret..

Ikke alle lokaler har riktig form; eiere av landsted er også kjent med dette problemet. Overfloden av nisjer, forskjellige fremspring, uregelmessige vinkler – dette er ikke en komplett liste som må tas i betraktning under neste reparasjon.

Det riktige valget av tapet hjelper til med å slå nisjer i stua. Hvis du fokuserer på nisjer ved å kombinere og plassere videoutstyr på denne veggen, kan du oversette denne ulempen til verdighet. I tillegg kan du i denne nisjen plassere en rekke lamper, inkludert spotlys. Som igjen bare vil pynte på interiøret og bringe sin egen håndskrift inn i det.

Men husk, hvis de fleste veggene er limt inn med vanlig tapet, bør denne veggen ha et bestemt mønster, tegning eller bare en annen farge..

Karakterisering brukes oftest i utlandet. Dette er overgangen fra lyse til mørke nyanser. I dette tilfellet er omvendt overgang også mulig. Dette gir dybde og dimensjon. Fototapeter som kan plasseres i stua har lignende kvaliteter..

Alle kombinasjonsprinsipper kan implementeres direkte i stua. Så spesielt består spektralmetoden i valg av forskjellige toner i samme fargeskala. Hvis for eksempel beige nyanser råder i hallen, kan sjokoladefarge betraktes som en kombinasjonskombinasjon. Og i mørkeblå stuer er en jevn overgang til blå mulig. For elskere av lyse farger anbefaler eksperter å kombinere oransje og gule nyanser..

Med en balanserende kombinasjon må du velge et lyst minneverdig mønster eller et interessant monogram av hovedveggen og gjenta det på samme type tapet ved siden av. Samtidig bør fargeskjemaet være i samme nøkkel..

Det uforenlige bør kombineres med en viss frykt. Det er høyst sannsynlig at hver for seg interessante bakgrunnsbilder ikke kan kombineres sammen. Husk at du ikke bare kan kombinere nyanser, men også mønstre. Det er ingen hemmelighet at mange samlinger har forskjellige farger, noe som betyr at du kan hente bakgrunnsbilder fra forskjellige samlinger og prøve å “få venner”.

Med et enkelt mønster kan du slå en kompleks struktur, og omvendt, med en kompleks – en enkel. Det er gjennom eksperimentering at designere kommer til enighet.

Med en strukturert kombinasjon kjøpes bakgrunnsbilder i et beslektet fargevalg. Kombinasjonen oppstår på grunn av forskjellen i basen – glatte papirbakgrunner er perfekt kombinert med pregede ikke-vevde tapetstriper, og vice versa.

Volumetriske 3D -bakgrunnsbilder anses å være den nyeste moten; de brøt raskt ut på markedet og tok rettmessig plass. Når du markerer veggen med slikt materiale, kan du slå til og med en iøynefallende liten stue.

Avslutningsvis vil jeg notere det faktum at utformingen av stuen må nærmer seg med alt ansvar. Dette er ikke bare et hvilested, men også et arbeidsområde i noen leiligheter. Det er kombinasjonen som lar deg sonere rommet uten å ty til konstruksjon av skillevegger og skjermer. Men bygningsmaterialer alene er ikke nok i denne saken, det er veldig viktig å velge møbler, belysning og forskjellige interiørdetaljer – puter, hyller, speil.