Borastapeter Wallpaper: Fordeler og ulemper

Borastapeter -bakgrunnsbilder er produsert av en gammel svensk fabrikk i Skandinavia. De har unike egenskaper, er vakre, har en spesiell design og er laget i henhold til høye kvalitetsstandarder. For produksjon brukes bare moderne teknologi, som gir kjøpernes oppmerksomhet kreative, minneverdige og populære produkter over hele verden, for produksjon av hvilke fiberduk brukes.

Om produksjon

Det første tapetet Borastapeter ble ikke utgitt for over 100 år siden. Grunnleggeren av fabrikken, åpnet i 1905, var Voldemar Andren. Fabrikken utviklet seg raskt, snart ble det kjent om produktene sine i hele Europa. I dag inntar Eco Borastapater en aktiv posisjon i sitt segment, det er kjent over hele verden. Fabrikkseiere samarbeider med talentfulle designere, som tar hensyn til skandinaviske tradisjoner når du lager nye samlinger. Fremtredende håndverkere med originale ideer er involvert i arbeidet. Skandinaviske klassikere er stilige og sofistikerte.

Fordeler

Merkets produkter har en rekke fordeler, de viktigste er:

 1. Stil. De beste europeiske designerne lager samlinger. Trykkene på lerretene er moderne, de er alltid relevante og nye.
 2. Originalitet. Alle samlinger er eksepsjonelle. Deres stilistiske utførelse er alltid ekstraordinær.
 3. Miljøvennlighet. Tapetmerke avgir ikke skadelige stoffer i luften. Du kan trygt bruke dem hjemme..
 4. Stort valg. Fra de forskjellige modellene som presenteres, kan du alltid velge materialet etter din smak, egnet for interiøret i rommet ditt. Merkets bakgrunnsbilder kjennetegnes ved skandinaviske motiver og blomsterprint, deres valg er bredt nok..
 5. Høye kvalitetsstandarder. Disse produktene er preget av høy ytelse.

Blant ulempene med produktene fra Borastapater -fabrikken kan bare de ganske store kostnadene noteres..

Populære samlinger

Merket produserer mange nye produkter. I dag er de mest populære:

 • Borosan 14, som kjennetegnes ved ømhet, behagelige, lyse farger og ikke-standardmønstre. Dette tapetet passer for elskere av enkelhet. De vil være det perfekte bakteppet for en rekke interiørstiler. Disse tapetene er diskrete, de kan gi rommet en spesiell sjarm. For å fortynne denne finishen i kledningen, anbefales det å legge en lys aksent til den. En slik forbindelse vil bli et ekte kunstverk..
 • Borosan Easyup 14 består av bakgrunnsbilder i myke pastellfarger. Det gjenspeiler Borosan 14 -samlingen, men mønstrene er mer moderne. Den har blomsterprint og forskjellige geometriske mønstre. Det er lett å lime produkter fra denne samlingen, siden skjøtene konvergerer godt. Før liming må veggene jevnes nøye. Til dette brukes kitt.
 • Samlede minner kombinerer skandinaviske motiver og moderne aksenter. Blomstertrykk presentert i denne samlingen er egnet for mange interiører i forskjellige stiler. Dekorasjonen av rommet vil minne om klassikerne i renessansestil. Ethvert rom vil bli en ekte dekorasjon av huset hvis du limer over det med rolige nyanser av Collected Memories -tapet.

 • Hver dag presenterer Boras Tapeter fra en ny vinkel. Den kombinerer et blomstertrykk og strenge geometriske mønstre, så det vil appellere til elskere av klare linjer. Oftere formidles et uvanlig trykk i form av rektangler i forskjellige størrelser. Hver dag produseres i dyp blues og nøytrale brune. Ved hjelp av disse tonene kan du skape et utsøkt design og en hyggelig atmosfære..
 • Hverdagen egnet for nesten alle rom i huset. Dette tapetet kan brukes til å dekorere en stue, et barnerom. Hverdagslivet har en spesiell sjarm. De kan være det perfekte bakteppet for dyre møbler, en uavhengig aksent i rommet. Samlingen er fortynnet med blomsterskisser og geometriske farger.
 • Falsterbo II. Hovedinspirasjonen for moderne design er den fargerike sommeren. Samlingen er full av blomsterprint, et opptøy av farger og rustikke elementer. Høydepunktet i Falsterbo II -serien er buret. På den ene siden er hun ganske streng, på den andre siden virker hun blid og gir en romantisk stemning..

 • Hage fest. Om sommeren er landsbyen fin og rolig. Dette formidles i samlingen av disse bakgrunnsbilder: du kan føle sommervarmen, duften av fersk melk. Samlingen er fylt med blomstermotiver, det favorittskandinaviske buret. Fargene i kolleksjonen er elegante, de er i stand til å fylle ethvert rom med spesiell varme..
 • Graciøs Living betyr “min livsstil er grasiøs.” Dette er et edelt, ikke-vevet tapet som overrasker med sin luksus. Etter å ha limt inn rommet ditt med Graceful Living -samlingen, kan du føle deg som i et gammelt europeisk herskapshus. Graceful Living er full av diamanter og andre geometriske former.
 • Hanna werning mottar bare lyse farger og uvanlige mønstre. På tapetet kan du se forskjellige blomster, for eksempel liljer, samt paradisfugler, rever. Tapeter fra Hanna Werning -kolleksjonen kan brukes som individuelle lyse aksenter i interiørdesign.

Visninger

For tiden er tapet det mest etterspurte og populære etterbehandlingsmaterialet. Ingen reparasjon er fullført uten kjøpet. Det er også et fantastisk kunstnerisk verktøy som kan brukes til å skape enhver interiørstil, enhver atmosfære i et hus eller leilighet. Utvalget av Borastapeter -bakgrunnsbilder forvirrer tankene. De er praktiske, originale og vakre, og passer harmonisk inn i det indre rommet i ethvert rom..

For øyeblikket er Borastapeter panoramabakgrunnsbilder med sjanger scener, blomster- og plantemønstre og landskap anerkjent som spesielt relevante. De er flotte for soverom og stuer. I slike rom anbefaler designere å bruke materialer i rolige, varme farger, slik at møbler, malerier og andre interiørdetaljer ser så lønnsomme ut som mulig mot deres bakgrunn..

Det må huskes på at stuen kan gjøres pompøs, dyr, soverommet skal være koselig og behagelig, høytid er upassende i det, ikke bidrar til avslapning.

Borastapeter tapet laget av naturlig silke med en rekke malerier regnes som fasjonabelt. Dette alternativet er egnet for de som ikke er begrenset i midler. For dekorasjon av haller og ganger, er tapet nå valgt fra naturlige fibre av bambus, siv, papyrus, sisal. De er slitesterke, vakre og funksjonelle..

Noen kjøpere foretrekker å velge slike materialer for stuer eller soverom. Dette er passende hvis det opprettes en orientalsk interiørstil i leiligheten. Det anbefales å bruke Borastapeter tapet i rolige farger på barnerom. Bakgrunnsbilder er egnet for tenåringer. Uansett må du huske det ikke overdriv med lyse farger.

Anmeldelser

Merket mottar stort sett positive kundeanmeldelser. De bemerker at selskapets tapet er lett å jobbe med, passer godt på overflaten av veggene med riktig forberedelse av basen, og ikke danner bobler ved tørking. Kjøpere er sikre: alle kan gjøre kledningen med tapet av varemerket, det vil ikke ta mye tid og krefter..

Det unike med lerretene skyldes det faktum at for å lime vertikale overflater med ikke-vevd tapet, er det nok å spre veggen selv og feste lerretet til den og glatte den med en gummirulle.

Noen varianter gir plasszonering, sier kjøpere. Dette lar deg dekorere veggene ved hjelp av moderne designløsninger, spille opp rommets feil og gjøre dem til fordeler. Blant de negative vurderingene som er igjen på konstruksjonsfora, er det meninger som indikerer at Borastapeter -lerret er dyre, så prisen tvinger den gjennomsnittlige personen til å lete etter mer akseptable veggbekledningsmuligheter.

Lær mer om Borastapeter -bakgrunnen i den følgende videoen.