Beige fliser: finesser ved å skape et harmonisk interiør

Flis er et av de mest praktiske og pålitelige materialene som brukes til innvendig og utvendig dekorasjon. Uansett om det er keramiske, fliser eller fasadefliser, tilbyr moderne produsenter ikke bare høykvalitets, men også spektakulære, attraktive produkter. De fleste kjøpere velger nøytrale og klassiske farger når de velger et etterbehandlingsmateriale. Beige fliser brukes aktivt til renovering i forskjellige stiler og viser en utmerket kombinasjon med andre farger..

Generelle egenskaper ved materialet

Beige fliser er et stilig og allsidig materiale for å dekorere forskjellige steder. Vegg- og gulvfliser er ideelle for å dekorere nesten alle rom i et boligbygg: bad, toalett (toalett), gang, stue, korridor, gang.

Denne fargen er klassisk, den er alltid relevant og passende.. Fargen ser flott ut og skaper et koselig og behagelig miljø i rommet. Etterbehandlingsmaterialet kan være vanlig eller dekorert med uttrykksfulle mønstre. Butikker tilbyr et stort utvalg av teksturer (blank, matt, teksturert) og farger. Beige har mange nyanser som er forskjellige i metning og lysstyrke..

Fordeler

Følgende kan skilles:

 • Beige er en “varm” farge. Dette er en flott løsning for oppholdsrom. Veggfliser vil passe inn i et hjemmestopp.
 • Farge har en positiv effekt på rommets visuelle dimensjoner, og øker og utvider rommet. Lys beige vil lyse interiøret.
 • Nyanser av beige har en gunstig effekt på humør og psykologisk tilstand. De er forbundet med ro, ro, avslapning..
 • Det er det perfekte bakteppet for forskjellige dekorative elementer, møbler og andre detaljer..
 • Det være seg lyse farger, achromatiske farger eller pastellfarger, beige vil være i harmoni med dem. Takket være denne egenskapen er designere spesielt glad i farger..
 • Den matte finishen i fargen ovenfor er veldig praktisk. For at en flis skal se bra ut, trenger du ikke skyve den inn før den lyser. På bakgrunnen er flekker og forskjellig smuss lite synlig.

ulemper

En overflod av beige vil gjøre interiøret ensartet og falmet, så det må doseres og kombineres riktig. Hvis du tror at andelen av denne fargen er mer enn nødvendig, fortynn innredningen med lyse aksenter..

Det matte materialet blir lett skittent, men denne ulempen er ikke forbundet med farge eller fliser, men med tekstur på finishen.. For en spektakulær og uttrykksfull glans må du rengjøre og gni overflaten grundig hver dag..

Eksperter innen dekorasjon tror at et overskudd av denne fargen kan gjøre rommet mørkere, uansett hvor paradoksalt det kan høres ut.

Når du bruker beige fliser, kast møbler og tilbehør i samme farge. Med tanke på fargenes harmoni med resten av spekteret, er det ikke noe problem å plukke opp alt du trenger.

Kjøkkeninnredning

På kjøkkenet brukes fliser ofte til å dekorere arbeidsområdet (forkle). Terningenes størrelse (20×30, 25×50 cm og andre modeller) og formen kan være hvilken som helst. Den beste formen er et rektangel eller firkant. Beige mosaikk ser original ut.

Porselen steintøy er perfekt for flisgulv på kjøkkenet. Det er et slitesterkt, pålitelig og slitesterkt materiale som lett tåler langvarig belastning.

For å unngå å skli på gulvet, anbefaler eksperter å velge matte fliser..

Ikke glem at fliser er et kaldt materiale. Du kan ikke gå barbeint på et flislagt gulv i frosttiden.. Det eneste unntaket er fliser kombinert med gulvvarme -teknologi; hvis det er fraværende, bruk teppe..

Fortau materiale

Broleggingsplater i beige er også etterspurt. Dette materialet ser flott ut ikke bare i huset, men også utenfor det. Ved å bruke den kan du legge ut en praktisk og stilig sti i hagen din. For en mer estetisk effekt, bruk materialer i to farger, for eksempel lys beige og mørk brun.

Ved å kombinere dies i forskjellige farger, kan du arrangere originale kunstkomposisjoner som umiddelbart vil forandre hagen din og gårdsplassen. Broleggingsplater er perfekte for å dekorere stier i nærheten av fasaden til et hus, en plattform eller et gulv i et åpent lysthus. Den beige fargen vil ideelt sett matche den naturlige fargen på naturlig tre.

Baderom

Komfort, avslapning og personvern hersker på det beige badet. Når du dekorerer dette rommet, bør beige også dekorere resten av interiørelementene – dette vil skape en helhetlig og attraktiv innredning. “Bambus” -flisen er i stor etterspørsel – grønne volumetriske figurer og bilder av bladene på denne planten er plassert på dens dør.

Kombinasjonen av fliser i forskjellige nyanser ser spektakulær ut. Metningen av nyanser som brukes til å dekorere gulv og vegger, bør være annerledes. Et stort antall beige toner lar deg velge den beste kombinasjonen.

Blanke fliser i en lys farge er perfekte for små bad og toaletter. Speiltekstur vil bidra til å utvide rommet. I tillegg til beige, brukes hvite, fløte og melkefliser..

Gang og korridorer

Flisene er ideelle for korridorer og ganger. Om vinteren, tidlig på våren og sen høst, samler det seg mye skitt og støv fra sko i denne delen av huset. På grunn av overflatens hardhet og tetthet forblir smuss ute og absorberes ikke i materialet. Det er nok å tørke dørene med en fuktig klut, så kommer de tilbake til sitt opprinnelige utseende..

Lys beige trim vil bidra til å gjøre gangen og gangen større. Hvis du legger terninger i forskjellige farger i horisontale striper, vil rommet utvide seg. Denne teknikken hjelper visuelt å bevege veggene..

Uansett hvilke møbler som er i denne delen av leiligheten, vil fargen på flisene uttrykkelig kombinere og harmonisere med den. Snøhvite eller klassiske brune møbler, produkter med etterligning av aldring – alt dette i harmoni med beige fliser vil skape en stilig innredning.

For å dekorere denne delen av huset, brukes ikke bare gulvfliser, men også veggfliser. Den kan kombineres med gulvfarger eller kontrast.

Fargekombinasjoner

Eksperter innen boligdekorasjon samlet liste over nyanser som beige farge ser spesielt uttrykksfull og sjarmerende ut:

 • Hvit brukes i tillegg til beige, hvis det er nødvendig for å gjøre situasjonen lettere. Denne kombinasjonen er ideell for å skape en rolig, luftig og lett atmosfære. Hvitt ser flott ut med både mørke og lyse toner. Harmonien i disse fargene vil dekorere det klassiske interiøret.

 • Grønn. Duoen beige og grønn er perfekt for etisk, orientalsk og asiatisk påvirkning. Dette er naturlige farger knyttet til natur, naturlighet og naturlighet. Kombinasjonen passer for alle rom i huset.
 • oransje. Harmonien mellom to “varme” farger vil lett passe inn i innredningen på et moderne kjøkken. Denne designteknikken vil spesielt appellere til kjennere av dristige og ekstraordinære stilteknikker. Hvis oransje virker for lys, kan du erstatte den med gule nyanser..

 • Blå. Beige kombinert med blått og lyseblått vil forvandle et vanlig bad til et stilig og effektivt bad. Fargemetningen kan variere. For effekten av kontrast er det nødvendig å kombinere en lysere og en mer mettet farge..
 • brun. Disse fargene er relatert ettersom beige er en lys brun nyanse. Denne duoen er ofte valgt for å dekorere sofistikerte og sofistikerte klassiske stiler. Samlinger der sjokolademønstre eller mørk brun farge brukes på beige dies er veldig populære..

 • Gull. Gyldne elementer er uunnværlige attributter for trender som Empire, Baroque eller Rococo. Denne fargen er i god harmoni med beige og nyanser. Dette er det beste valget for kjennere av klassikerne.
 • Svart. Den andre klassiske fargen er svart. Den kombineres med beige, når det er nødvendig å lage et strengt, lakonisk og samtidig – raffinert og sofistikert interiør. For mer uttrykksfullhet anbefaler designere å bruke blanke fliser. Hvis størrelsen på rommet tillater det, utfyll konseptet med små mosaikker.
 • Grå farge, som beige, er det en nøytral tone. Harmonien i disse fargene skaper et rolig og avslappende miljø. For å forhindre at interiøret blir falmet og monotont, fortynn det med lyse eller lyse farger..

Dette er de mest populære, vanlige og anbefalte fargekombinasjonene. Faktisk er det mange flere av dem. Flere nyanser kan brukes i ett rom, men det optimale antallet er ikke mer enn 3-4 alternativer. Ikke glem at beige er en selvforsynt farge, og du kan bruke den selv og bare legge til små dekorative detaljer.

På markedet for etterbehandlingsmaterialer ble det gjort en sensasjon av fliser som etterlignet naturlige materialer: tre, stein, sand, stoff. Håndverkere kopierer forskjellige typer steiner og treslag. I produktkatalogene finner du definitivt utførelser for eik, lerk, bøk, wenge og andre populære treslag. Takket være slike produkter har kjøpere muligheten til stilfullt å dekorere territoriet i og utenfor bygningen uten å bruke penger på naturlige materialer..

Eksempler av

La oss oppsummere artikkelen med illustrerende eksempler på bruk av beige fliser i innredning. Lyse beige fliser på et klassisk bad. Bildet viser at innredningen viste seg å være myk, delikat og beroligende. Rommet er fylt med lys.

Mottak av en kombinasjon av mørk brun og beige. Døer i forskjellige farger har samme form og tekstur.

Raffinert og uttrykksfull dekorasjon av kjøkkenrommet med beige fliser. Det ble brukt en blank finish på gulvet, og en matt finish på veggen (forkle). Hvite møbler passer godt til fliser.

Lys innredning med hvite og beige fliser. I tillegg brukte designerne små prikkmønstre i samme fargevalg..

For informasjon om hvordan du legger fliser på badet selv, se neste video..