Top 10 paradicsomi szigetünk, amelyeket felvehetünk a vödörlistára

Az egzotikus úti célok paradicsomi tájaikkal, türkizkék vízzel, pálmafákkal, finom és meleg homokkal ragadnak meg minket. Ki tudna ellenállni a teljes pihenés ilyen ajánlatának a lenyűgöző természet szívében? A pihenés mellett lehetőségünk van különféle sport- vagy meditációs tevékenységekre is: búvárkodás, túrázás, jóga stb. Azonban a rengeteg alternatíva közül választhat, néha nehéznek bizonyulhat a következő úticél kiválasztása. Hogy segítsünk ebben a küldetésben, ma bemutatjuk a 10 legjobb paradicsomi szigetet, amelyeket fel kell venni a vödrös listájára.

Menjen a legszebb paradicsomi szigetekre, hogy feltétlenül felvegye álmai úti céljainak listájára

Kuba mayarí a világ legszebb célpontjai felhő nap türkizkék vizek

Bali

Akár egzotikus szigetet keres mézesheteire, családi nyaralására vagy csak egyéni utazásra, Bali vitathatatlanul az egyik legkedveltebb úti cél. Az OK ? Ízletes ételek, számos szörfözési lehetőség, jóga elvonulások, barátságos helyiek, magasztos tájak … Ez a mennyei sarok a szeretet, a barátság és a boldogság kicsi univerzumát képviseli. Itt nyugalmat találhat, és felfedezheti az ősi helyeket, tele szellemiséggel és hindu templomokkal..

Bali szigete a lelki gyógyítás egzotikus helye

kép paradicsom sziget bali templomok spiritualitás utazás jóga elvonulási célpont

Hawaii

Egy szigetcsoport, amely tele van természeti szépségekkel és lélegzetelállító tájakkal. A több mint száz egzotikus szigetből álló, Óceániában elrejtett Hawaii állam még mindig álomcélpont sokunk számára. Csodálja meg a delfinek táncát áttetsző vizében; tapasztalja meg a természetes pompát helikopterrepülés közben; fedezze fel a lélegzetelállító helyeket (erdők, strandok, vízesések, vulkáncsúcsok) – a felejthetetlen tevékenységekre rengeteg lehetőség kínálkozik.

Fedezze fel Hawaii vulkanikus szigetvilágának lélegzetelállító tájait

hawaii paradicsom úti cél hullám szörfözés egzotikus sziget vadon

Aruba

Ez az egyik karibi sziget, amely a Holland Antillák része. Valójában a tanulmányok szerint ez a varázslatos hely a világ legboldogabb szigeteinek rangsorának élére esik. Fehér homok, tiszta vizek, színes homlokzatú házak, gazdag növény- és állatvilág – ezek a tiszta boldogság kulcselemei !

Merüljön el egy színes univerzumban, tele szépséggel és boldogsággal

Aruba paradicsomi szigetek strand fehér homok türkizkék víz flamingó

Seychelle -szigetek

Az Indiai -óceán szívében található szigetcsoport a világ minden részéről vonzza a látogatókat, különösen finom homokjával és meleg vizével. És bár a Seychelle -szigetek viszonylag drága úti cél, elbűvöl bennünket érintetlen természetével, valamint a teljes magánélet és nyugalom ígéretével. Nem csoda, hogy ez a legjobb választás egy nászútra !

A csendes és romantikus nászút kedvelt célpontja

Seychelle -szigetek mennyei hely pálmafák hullám sziklák terasz fa vakáció

Phuket, Thaiföld

Phuket -sziget egy olyan célpont, amely megfelel a különböző költségvetéseknek és követelményeknek. Idilli strandokat kínálnak fehér homokkal, amelyeket természetesen egzotikus pálmafák határolnak. Ezenkívül az éjszakai élet rajongóinak paradicsoma (különösen a sziget központja). Ha a romantikusabb vagy családiasabb légkört részesíti előnyben, akkor a déli vagy északi területek felé orientálódhat..

A thai sziget lenyűgöző tájaival és nyüzsgő életével lenyűgöz minket 

paradicsomi sziget romantikus templomok, hogy mit kell látni thaiföldi utazás utazási világban

Santorini, Görögország

Nem kell az egész világot beutaznia, hogy varázslatos földre szálljon. Elég, ha elindulunk a híres görög szigetre – Santorini. Legendákkal és történelmekkel teli hely, amely nemcsak csodálatos strandjaival, hanem ősi városaival és csodálatos naplementéivel is kiemelkedik. Ragadja meg a lehetőséget, és ne hagyja ki, hogy felfedezze a vulkáni szigeteket, amelyek a vulkán kitörése után keletkeztek.

A híres Santorini -sziget bolygónk egyik legvarázslatosabb helye

Sziget nyaralás santorini görögország épületek fehér ház vulkán szárazföldi tenger

Tahiti, Francia Polinézia

Ha már a legvarázslatosabb szigetekről beszélünk, lehetetlen nem beszélni a Francia Polinézia szigetcsoportjairól. A Csendes -óceán déli részén található szigetek ritka vagy veszélyeztetett növény- és állatfajok kincsesbányája. Korallzátonyainak, egzotikus víz alatti bungalóinak és csillogó strandjainak köszönhetően Tahiti varázslatos és vonzó helynek bizonyul, amely tele van szépséggel, napsütéssel és romantikával..

Ne hagyja ki a Francia Polinéziát és különösen Tahiti szigetét

tahiti francia szigetek a világon gyepház a pilóták pálmafái rendeltetési helyen

A Maldív -szigetek

Egy másik természetes gyöngyszem az Indiai -óceán közepén. A látványos kis szigetek igazi egzotikus paradicsom, amely türkizkék vizekből és fehér homokból áll. Ezenkívül rengeteg szórakozási lehetőséget kínálnak a tengeri élőlények számára. Általában a legjobb idő erre a célállomásra novembertől májusig látogatni. Ezekben a hónapokban az éghajlat száraz és hűvös. Az év hátralévő részében elég meleg és párás időjárásról beszélünk.

A Maldív -szigetek régóta az utazók kedvenc úti célja

a maldív -szigetek a világ legszebb szigetei türkizkék vízen

Barbados

Népszerű választás a kalandok és az élénk éjszakai élet rajongói körében. A szigetek tájai színesek és élénkek, kissé finomítják a keleti hangulatot. Itt szörfözhet vagy pihenhet egy koktéllal a fehér homokon. Ezenkívül minden költségvetés számára elérhető célpont. Elég finom és olcsó helyi ételeket találhat ott..

Színes tájak és élénk éjszakai élet: csábító ajánlat, amely közvetlenül Barbadosról érkezik

barbados trópusi sziget színes ház hajó finom homok türkizkék vizek fák

A találkozás

A szép vulkanikus sziget Madagaszkár keleti részén, az Indiai -óceánon lélegzetelállító természeti sokszínűségével, vízi sportjaival, hajókirándulásaival és sok más hihetetlen tevékenységével varázsol el minket. Az úti cél nagyon gazdag látnivalókban is, mint például: a 3 körút, a Voile de la Mariée vízesés, az Ermitázs strand vagy a Boucan Canot strand (híres élénk életéről).

Egy másik fantasztikus javaslat: Reunion Island, amely rengeteg természeti kincset rejt

Francia szigetek találkozója természet vízesés helyek, hogy látogassa meg a természet csúcstalálkozó vizét

a világ legszebb szigete árnyék strand finom homok háttér tapéta táj

hawaii paradicsom strand fotó nézet felülről háttér képernyő táj tenger