Hova mehetünk nyaralni?

Hol töltse a nyári vakációt? Itt van egy kérdés, amelyet örömmel teszünk fel, és a válasz keresése néha valódi fejtörést okoz a választás sokszínűsége miatt..

Még inkább most, hogy a szervezés bonyolult lehet a járvány miatt, amely számos korlátozást eredményezett, különösen az országok és régiók közötti utazás tekintetében. Szerencsére sokukat az utóbbi időben feloldották, és ma már nemcsak Európa számos országában, hanem külföldön is lehet utazni, de bizonyos feltételek mellett..

Mielőtt egy adott úticél mellett döntene, ne felejtse el ellenőrizni az egyes települések belépési feltételeit: oltás, karantén, elszigetelés stb..

Íme néhány úticél, amelyek közül választhat egy nagyszerű nyaraláshoz.

Hová menjünk ezen a nyáron? A legnépszerűbb úti célok 2021 nyarán

hová mehetünk nyaralni utazási ötletek szerte a világon nyári úti célok

Indulás nyári vakációra: Horvátország

Horvátország kiemelt célpont a nyári szezonban, és egyben az európai utazók által kedvelt országok közé tartozik. Ez azért van, mert nem ír elő rájuk semmilyen korlátozást, kivéve a covid-19 elleni védőoltást, vagy az orvosi igazolással, PCR-rel vagy antigénvizsgálattal való bizonyítást. Ezenkívül a kormány a látogatók biztonsága és egészsége érdekében garantálja a „maradjon biztonságban Horvátországban” címkét a szállodák és éttermek számára..

A vírus terjedése elleni küzdelem érdekében hozott óvintézkedéseken kívül tudnia kell, hogy Horvátország tele van ideális nyaralóhelyekkel: strandok, természeti parkok, festői falvak, nyüzsgő városok stb. Ne habozzon, maradjon a gyönyörű Mljet -szigeten, látogassa meg a Krka Nemzeti Parkot, vagy lustálkodjon a Zlatni Rat strandján.

Horvátország másik előnye, hogy még nincs kitéve a tömeges turizmusnak, ami ideális úti cél, ha békében, egyedül, családdal vagy barátokkal szeretne nyaralni..

Horvátország egy békés útra

ötletkép horvátország tengerpart autentikus házakkal

Egyesült Államok: ESTA, kötelező minden tartózkodáshoz

Az amerikai kormány eddig hagyta a feszültséget amiatt, hogy megnyitja határait a tengerentúli turisták előtt. Addig is készülhet a következő útra, ha jelentkezik az ESTA-ra, amely az elektronikus utazási engedély, amely szükséges a vízummentes országok állampolgárainak az Egyesült Államokba történő utazásához. Különösen azért, mert a dokumentum igényléséhez nem kötelező előre tudni az útitervet.

Ezt a. Kitöltésével teheti meg online űrlap, amelyeket speciális webhelyeken találhat, mint pl france-esta.fr, megkönnyíti az utazási engedély megszerzését. Ha ezt a megoldást választja, az eljárás gyors és egyszerű, mivel az ESTA -t 48 órán belül megszerezheti.

Utazás az Egyesült Államokba az ESTA -val

nyaralni szabadság, vagy mi cél az Egyesült Államok

Felhívjuk figyelmét, hogy az ESTA megszerzéséhez többek között érvényes útlevél bemutatására van szükség, és az utazás időtartama nem haladhatja meg a 90 napot. Az engedély a kibocsátásától számított 2 évig érvényes.

Ami a nyaralóhelyeket illeti, az USA partvidékét választhatja, amely ennek az országnak az egyik vagyona, számos paradicsomi stranddal. A floridai Saint Pete Beach strandja például a legnépszerűbb a kellemes vizek, a sziklák és a gazdag vízi állatvilág miatt. Többek között megfigyelheti a delfineket.

Görögország, a nyár álomcélpontja

Görögország azt tervezi, hogy 2021 júliusától fogadja ezeket az első külföldi látogatókat, ami értékelhető, mivel ez a desztináció a nyári szezonra is alkalmas. Azok, akik pihenni szeretnének a napsütésben, a tengerparton, miközben gyönyörű tájakat élveznek és gyönyörű kulturális felfedezéseket tesznek, választhatják nyaralásukat Görögországban..

Ez a helyzet Santorini esetében, ez a görög sziget, amelyet kötelező látni a legromantikusabbak számára, de más helyek is megérdemlik a figyelmet. Ne habozzon, látogasson el Delphi régészeti lelőhelyére, hogy felfedezze a történelmi csodákat, vagy akár Krétára, amely Görögország legnagyobb szigete..

Végül, ha egy csendes sarokban szeretne nyaralni, válassza a nyugati parton található Jón -szigeteket is, ami számos turisztikai látványosságot indokol óvárosával és neoklasszikus építészeti épületeivel..

Görögország – egy olyan ország, amely álmodik

kirándulás görögországba fehér ház kék ablakokkal és fukszia növényekkel

Portugália a teljes nyári tájváltáshoz

Portugália egyes városai megnyitják határaikat a vakcinázott turisták előtt, akiknek érkezéskor már nem kell PCR -tesztet bemutatniuk. Ez a helyzet a Madeira -szigetcsoport esetében, amely a járvány némi ellenőrzésének köszönhetően nem vezetett be elszigetelődést. A turisztikai szezonban azonban különösen zsúfolt..

Akik szeretik az élénk úti célokat, Lisszabonban, a fővárosban is maradhatnak. Pontosan a modernségéért és dinamizmusáért értékelve biztosan élvezni fogja Sesimbra strandjainak vagy Setubal kikötőjének, valamint nyüzsgő városrészeinek felfedezését..

Portugáliának is vannak kevésbé forgalmas úti céljai, például Porto városa, amely az ország második legnagyobb városa. Különösen ideális a kulturális ünnepekhez, és számos látnivalót kínál a látogatóknak: a Géré Nemzeti Park megtekintése, hajókirándulások, borok felfedezése és a helyi gasztronómia..

Kaland a vad portugál vidékeken

cél portula nyári utazás tengerre néző tengerpartról

Korzika

Korzika Franciaországban található úti cél, amely a terület egyik legfontosabb látogatása. Felhívjuk figyelmét, hogy az egészségügyi bérlet odautazáshoz szükséges.

Ez a mediterrán sziget enyhe éghajlatú, ideális nyári vakációra, és sok látnivalót indokol, csak a patakokat, festői sziklákat, paradicsomi strandokat stb..

Korzika legszebb helyei sokak véleménye szerint Porto-Vecchio, amelyet gyönyörű fehér homokos strandjai tesznek híressé. Különösen Palombaggia, nagyon népszerű, köszönhetően a kristálytiszta vizének, az azt határoló esernyőfenyőknek, a vörös szikláknak stb..

Azok, akik a hegyeket részesítik előnyben, elmehetnek az Aiguilles de Bavella-ba, amely mindössze 30 percre található Porto-Vecchiótól. Ez a természeti park egy túrázási helyszín, amelyet erdők, csúcsok és sziklás falak alkotnak..

Korzika – a legjobb francia úti célok 2021 nyarán

Korzika partvidéke kövekkel, tengeri hajóval példa az eredeti tájra

Reunion Island: a nap, a tenger, az álom

Az Indiai -óceánban található szigetek és különösen Reunion szigetei szintén alkalmas turisztikai célpontok a nyaraláshoz..

Reunion -sziget gazdag biológiai sokféleséggel rendelkezik: csúcsok, kövek, sáncok … mindezek a kincsek, amelyeket felfedezni a híres Nemzeti Parkban. Ott gyakorolhat mindenféle sport- és szabadidős tevékenységet: túrázás a Mafate cirkuszban, lovaglás Saint-Philippe-ben, búvárkodás a tengeri természetvédelmi területen stb..

Kínálata a jólét és a relaxációs szolgáltatások tekintetében is különösen gazdag: a púpos bálnák megfigyelése, a Les Makes csillagszemlélése, a parfümök és fűszerek kertjének látogatása Saint-Philippe-ben stb.

Reunion Island egy egzotikus utazáshoz

Reunion sziget ötlete vízeséssel és tó zöld növényzettel

Mexikó

Mexikó egy olyan ország, amelynek különlegessége, hogy nem ír elő karantént a turistákra. Ezért elmehet nyaralni, másrészt negatív PCR -tesztet kell bemutatnia ahhoz, hogy visszatérjen Franciaországba, ha nem oltották be.

A mexikói nyaralás lehetőséget nyújt az ősi civilizációk maradványainak felfedezésére, beleértve a Chichén Itzát, amely a világ 7 csodájának egyike, fürödni a Karib -tengeren, és megragadni a lehetőséget, hogy megfigyelje a vízi állatvilágot és a föld alatti barlangokat. Playa Del Carmen …

Választhat Cancúnt is, amely álomcélpont egy csendes nyaraláshoz vízben lábakkal..

Mexikó – lenyűgöző trópusi nyaralás

utazás mexikói tengerparti ötlethez nyugágy és szalma esernyő pálmafákkal