Családi tartózkodás: Mikor és hogyan látogasson el Disneylandbe

A Disneyland, ahol az igazi és a csodálatos találkozik, a kedvenc hely kicsiknek és nagyoknak egyaránt, akik lélegzetelállító élményre vagy néhány izgalomra vágynak. És ha ezt a cikket olvasva egy mérföldes sor végén találja magát, tönkrement és teljesen kétségbeesett, sajnos – már késő. Másrészt, ha a szervezés elején van Családi nyaralás célpontja: Disney, annyival jobb! A következő sorokban számba vesszük a követendő lépéseket és az apró tippeket, amelyek felejthetetlen tartózkodást biztosítanak Önnek és családjának..

Apró tippek a varázslatos tartózkodás megszervezéséhez a párizsi Disneylandben

látogasson el disneyland paris -ba, tippek pénzt takaríthat meg és családi utazást szervezhet disneylandbe

Látogasson el Disneylandbe, de pontosan mikor ?

Látogasson el Disneylandbe, de pontosan mikor? Igen, Párizs Disneyland sok francia kedvenc családi nyaralóhelye. Egy ilyen látogatás azonban sok problémát okozhat, amelyek elronthatják az álmot. A gyerekek türelmetlenül toppannak, éhesek és fáradtabbak a várakozásnál, mint a túrák, ez egy jól ismert történet. Mindent kiáltások és könnyek tarkítják. Igazi rémálom! Ezért általában megpróbáljuk elkerülni a forgalmas időszakokat, különösen az iskolai szüneteket, a Halloween -t és a karácsonyt. A legjobb, ha lehetőség szerint válasszuk a hét nem ünnepnapját. Ha még mindig a Disneylandi hétvége ötletével kezdi, mindenképpen válasszon kevésbé forgalmas időt. Például szeptember, november, február és április hónap.

Kerülje a forgalmas időszakokat, hogy élvezze a felhőmentes Disneyland-tartózkodást

szervezzen olcsó és kellemes disneylandi utazást, tippeket szervezzen disneylandi családi utazást, csúcsidőn kívüli időszakot

Hogyan lehet jegyet szerezni elfogadható áron ?

Azt is vegye figyelembe, hogy a látogatáshoz kiválasztott időszak befolyásolja a jegyek árát. Így általában háromféle bankjegyet lehetett megkülönböztetni. A Mini jegy jó megoldás lenne, ha a csúcsidőn kívüli napokon (az iskolai szünetek és hétvégék kivételével) a látogatást választotta. A Magic jegy lehetővé teszi, hogy élvezze a hétvégi látogatást, kivéve, ha a hétvége nem esik egybe a szabadsággal. És végül a Magic Plus Ticket, a legdrágább jegy, amely korlátlan hozzáférést garantál a választott látogatási időszaktól függetlenül..

E három alapcsomag mellett rengeteg árlehetőséget is talál a látogatók életkorától és a választott parktól függően. Tehát rajtad múlik, hogy melyik megoldás a megfelelő számodra, és ne feledd, hogy a közvetlen értékesítés nem az egyetlen jegyvásárlási lehetőség. Javasoljuk, hogy lépjen be az internetre, és lépést tartson a nagyszerű ajánlatokkal és minden olyan promócióval, amely pénzt takarít meg. Magánértékesítések, ajándékutalványok, sőt vannak olyan utazási irodák is, amelyek nagyon kedvező áron szerveznek szállást.

Szervezzen látogatást Párizs Disneylandébe anélkül, hogy feltörné a bankot … hogyan kell csinálni ?

hogyan szervezzünk olcsó disneylandi tartózkodást, milyenek a tartózkodási árak és a disneylandi tartózkodási akciók lehetőségei

Miért olyan fontosak az előkészületek??

Ha úgy döntött, hogy mindent önállóan szervez, akkor tudnia kell, hogy ezt jó előre meg kell gondolnia. A mondás azt tartja, hogy a felkészülés garantálja a sikert, sokkal nagyobb jelentőséggel bír, ha családjával megy. Az odajutástól (autóval vagy RER A), a tartózkodási helyekig (Disney szállodák, más közeli partner szállodák vagy Airbnb) az étkezés kérdésén keresztül (sok érdekes étterem a parkban, de a környéken, vagy kis uzsonna, amit otthon lehet elkészíteni és elvitelre), mindent figyelembe kell venni. Ezt az utolsó szempontot illetően vegye figyelembe azt is, hogy a parkban tele vannak éttermek és kávézók, ahol kedvenc karakterei társaságában étkezhetnek. Így például a híres Mickey kávézóban gyermeke nagyon örülni fog annak a gondolatnak, hogy maga Mickey egér társaságában vacsorázhat. Végül ne felejtse el előre eldönteni a látogatás útvonalát, az Ön érdeklődésének és a “tennivalók” listáján szereplő látnivalóknak megfelelően..

A Disney hotelben való tartózkodás – az álom !

szállás a disneylandi szállodában, ötlet egy felejthetetlen disneylandi tartózkodás megszervezéséhez, tippek

Mik a kötelező látnivalók ?

Nincs egyszerű és könnyen követhető válasz erre a kérdésre. Kétségtelen azonban, hogy a Disney Paris -ban minden korosztály számára megfelelő látnivalókat talál. Belül két fő park található – a Disneyland Park az összes túrával, a felvonulások és a mesevilág, amelyek kis szájukat szótlanul hagyják, szívüket örömmel töltik el. És ott van a legújabb Walt Disney Stúdió azok számára, akiket a Disney filmek művészetébe való teljes elmerülés igazi kalandja kísért. Ne feledje, hogy az utóbbi hajlamos korábban bezárni, ne habozzon, először válassza ki, és folytassa útitervét a Disneyland Parkban.

Az itteni látnivalók sokszínűsége valóban lenyűgöző. Kis hercegnője élvezni fogja Hófehérke, Hamupipőke és Aurora társaságát a Hercegnők pavilonjában és a Csipkerózsika kastélyban. A fiúkat jobban kísérti majd a Karib -tenger kalózai világa, a Felfedezőország Orbitronja vagy Pán Péter színes gályája. Tizenévesek és felnőttek, akik néhány izgalomra vágynak, felszállnak a Phantom Manor szellemvonatra, vagy belevetik magukat a Stars Wars világába.

Csipkerózsika vára – ikonikus hely, amelyet nem szabad kihagyni !

Melyek a főbb disneylandi látnivalók, az alvó szépség kastélya, disneyland párizsi családlátogatás

Mit kell tenni a hosszú sorok elkerülése érdekében ?

Tudd, hogy van megoldás a menekülésre. A “gyors passz” lehetővé teszi a sorok kihagyását, és így sok időt és problémát takaríthat meg. Az elv azonban bizonyos korlátozásokat betart. Először is, egyszerre csak egyet távolíthat el! Másodszor, a gyors bérlet megszerzésével egyfajta lefoglalást végez egy adott időre, így nem használhatja fel később. A leghatékonyabb megoldás természetesen a lehető leghamarabb jön !

Menekülj a tömeg elől, hogy teljes mértékben élvezhesd !

szervezzen disney -tartózkodást a családdal, amelyek a fő látnivalók