Trappe gelænder, sikkerhedsdesign

Når vi tænker på dekoration, renovering eller generelt indretning, er trappen normalt ikke øverst på prioriteringslisten. Denne række trin bidrager imidlertid i høj grad til charmen i interiøret, nogle gange rustik og en kilde til minder for mange af os. Denne eskalering, ofte lavet af træ, er fuld af anekdoter i hvert hjem, den består af, og indeholder hemmeligheden bag den øverste etage til det sidste trin, der åbner op for lokaler, der nogle gange er uanede eller fulde af overraskelser. Klatring to eller to eller faldende i høj hastighed, trappen er en legeplads for de mindste, der tager hvert trin, som man ville bestige et snedækket topmøde. Det knirkende i sit træ under hvert trin forråder de natlige tilkomninger og færdigheder, lige så meget som ankomsten af ​​et patriarkat, der er ved at sætte rekorden lige inden middagen. Den bedste tid i kærlighed er, når du går op ad trappen, siger citatet, hvilken bedre måde at hylde denne struktur, der giver dig mulighed for at rejse sig hver dag.

Trappe gelænder i service af indretning

foto hvid trappe med metalværn i rustfrit stål uden gelænder

Fra et mere pragmatisk synspunkt bliver trappen, uanset om den er eksisterende eller ej siden husets oprindelse, vigtig, når loftet indrettes, arbejde der i stigende grad går igen i søgen efter ekstra plads. Når loftet bliver ly for et nyt soveværelse til det lille eller et andet badeværelse, ændres trappepladsen pludselig fra lejlighedsvis til daglig, og sikkerhed og ergonomi får pludselig stor betydning. Vigtigt for børn, der endnu ikke er fortrolige med tyngdekraften, men også for alle, der har at gøre med en stejl trappe. I et aldrende samfund, hvor behovet for tilpasset planlægning vokser, kan trappen hurtigt blive en hindring for den frie bevægelighed for varer og mennesker i hjemmet. I dette tilfælde vil vi lette trappens stigning med et trapperæk, udstyret eller ikke med et gelænder.

Trapperæk i rustfrit stål, et strejf af modernitet

hustrappe med metalrækværk med rør i rustfrit stål Fransk fastgørelse

Et vigtigt element for trappens sikkerhed og komfort sikrer gelænderet nedstigningerne fra det uindviede, svimmelhedsfremkaldende bytte eller simpelthen forsigtige sind. Ud over den praktiske fordel fremstår trappegæringen også i stigende grad som et dekorativt element i sig selv. Med sin længde og sin privilegerede placering spiller den kort over moderniteten. Metallisk materiale og generelt lavet af rustfrit stål, det vil kontrastere den naturlige side af trætrappen, en blanding af den moderne og traditionelle verden. Minimalistisk og udstyret med en simpel rampe kaldet et gelænder, der giver støtte, eller udstyret med et gelænder, tilpasser de forskellige modeller af balustrader sig nu til hver enkelt persons behov og ønsker. Gelænderet, som vil beskytte den nederste del af gelænderet og derfor trappen som helhed, er den sikreste løsning, der forhindrer børn eller endda genstande i at falde.

Gennemsigtig glasrækværk, design og luksus

trappe med trætrapper og fuldt glasrækværk

Der er en bred vifte af metaltrapper. Nogle gange lavet af rustfrit stålrør, kabler eller endda en glasvæg med forbedret æstetik, er rækværket nu det element, der skal tages i betragtning ved installation eller restaurering af en huslig trappe. Tilgængelig som et sæt, der gør det let at installere derhjemme, kan gelænderet installeres på to forskellige måder afhængigt af strukturens konfiguration. Direkte fastgørelse på trin, fransk stil eller på siden af ​​trappen, såkaldt lateral eller engelsk teknik. Dette valg af installation afhænger af brugen af ​​beton, træ eller andet materiale, der skal bores for at fastgøre gelænderets fødder..

Det solide værn for øget sikkerhed

trappe gelænder model med fuld glas gelænder

Sikkert og bestemt trendy finder trappegelænderet derfor sin plads i boliger udstyret med trapper, som nu kan æstetisk sikres.