Den skræddersyede trappe opfylder dine forventninger. Hvad er trinene for at gøre projektet til en succes?

Den moderne trappe kombinerer funktionalitet og æstetik og går ud over sin rolle som et enkelt arkitektonisk element. Det omdannes således til et midtpunkt i dekorationen. Blandt de forskellige alternativer kanbrugerdefineret trappe viser sig at være den bedste løsning ved renovering eller bygning af vores drømmehus. For at imødekomme alle pladsbegrænsninger og passe til vores behov er der mange faktorer til at designe den perfekte trappe. Hvad er de vigtigste punkter at overveje for at konfigurere din trappe? Hvilke designs og materialer kan vi vælge? For at opdage ved at følge vores guide til tips og ideer.

Den skræddersyede trappe: et midtpunkt, der kombinerer funktionalitet og æstetik

2 4 roterende trappemodel, hvilke materialer til en moderne trappe, eksempelvis trappe med gelænder

Den skræddersyede trappe – en løsning mellem luksus og nødvendighed

Generelt er skræddersyet produktion baseret på to hovedårsager. Den første er behovet for et design tilpasset rummets særegenheder. Den anden er ønsket om at tilføje en personlig og unik note til interiøret. Uanset årsagen, vælg din tilpassede trappe er en tilgang, der har flere fordele. Blandt de største: muligheden for at bygge en trappe, der bedst passer til konfigurationen af ​​dit interiør og passer perfekt ind i dit hjem. Der er dog et par ting at overveje for et vellykket projekt..

Byg en trappe, der tilpasser sig pladsens begrænsninger

stilfuld indretning i hvidt med træmøbler, eksempel på 1 4 drejende trætrappe med stigerør

Feltundersøgelse – dimensioner og placering

Når det kommer til valg og installation af en trappe (hvad enten det er standard eller brugerdefineret), er den første forudsætning, der skal opfyldes, studiet af terrænet. For at bygge den ideelle trappe skal du bestemme dimensionerne: bredde, højde, dybde. Derefter skal du tænke over den rigtige placering og orienteringen, der vil sikre en behagelig passage. Så for eksempel har du for en begrænset plads brug for en pladsbesparende, kompakt og diskret trappemodel.

Vælg den rigtige placering til trappen for at sikre en behagelig passage og optimere pladsen

hvilken type indendørs trappe, beton lige trappemodel, eksempel på træ- og jerntrappe gelænder malet i gråt

Trappedesign – materialer og design

Materialerne

Materialevalget er et væsentligt punkt med hensyn til æstetik, men også på den økonomiske side. Oftest er trapper lavet af træ, metal eller beton. Kombinationer er også mulige. Når du vælger det foretrukne materiale, skal du dog tælle prisforskellen. Således vil beløbet for en metalkonstruktion være meget højere end omkostningerne til træ- eller betonmodeller. Vil du bygge en virkelig original trappe? Du kan derefter søge hjælp fra en professionel håndværker. For eksempel, en tømrer til din trætrappe eller en jernarbejder til metalpynt.

Find de materialer, der passer til indretningen, og opret et foreløbigt budget

moderne indretning i hvidt og træ, halvtrappet trappemodel med træ- og jernrækværk, tilpasset trappe

Design

At finde den ideelle form, der perfekt matcher konfigurationen af ​​dit interiør, er også en mission af afgørende betydning. De mest populære modeller er vindeltrapper, lige og kvart-drejede trapper. Her er en oversigt over fordelene ved hver type:

  • spiralformet – originalt design, let at installere i næsten ethvert rum, pladsbesparende, ingen stigerør, mere lys i rummet
  • lodret – enklere design, let at designe, praktisk at bruge, sikret med et gelænder eller gelænder, giver ekstra opbevaringsplads (under trinene)
  • kvart omdrejning – elegant design, pladsoptimering, arrangement under trinene

Vælg den type trappe, der bedst matcher den ledige plads 

vindeltrappe idé billig, trappemodel uden stigerør med moderne design, trappevalg efter rumtype

Hvis trappen derudover vil blive brugt af børn eller ældre, er det meget vigtigt at være opmærksom på alternativer for at gøre det sikkert. Valget mellem en rampe, et gelænder eller en barriere vil derefter være et vigtigt trin. For at undgå risiko for ulykker skal du vælge trapper med stigerør frem for moderne modeller med et åbent design. Tænk også på belysning: væglamper, klæbende LED -bånd på stigerør, LED -loftslamper osv..

Husk at sikre trappen for at undgå risiko for uheld

lige kvart-drej trappemodel, konstruktion af indvendig trætrappe, sikre en trappe med gelænder