Velge toaletter “Keramin”

Det er vanskelig å forestille seg et bad uten et moderne toalett. Denne enheten letter livet til en moderne person sterkt og lar deg alltid føle deg komfortabel i hjemmet ditt. Toalettet er imidlertid ikke bare et nødvendighetsmiddel, det må også være harmonisk kombinert med utformingen av rommet, være praktisk og hygienisk å bruke. Og alle disse kravene er fullt ut oppfylt av “Keramin”. Funksjonene til produktene i dette tullet, populære modeller og utvalgsregler vil bli diskutert nedenfor..

Særegenheter

Toalettskål “Keramin” er et produkt av det hviterussiske merket, hvis navn er på høring. Og opprinnelseslandet for mange er forbundet med høy kvalitet og holdbarhet på produkter..

Hovedtrekk ved dette merket toalettskåler er at de produseres på det hviterussiske anlegget “Stroyfarfor”, som samarbeider tett med italienske kolleger..

Derfor er VVS laget med tanke på den siste italienske utviklingen og bruk av komponentene..

Den andre hovedfunksjonen er stort utvalg av toalettskåler, som skiller seg fra hverandre i størrelse, form, type skylling og så videre. Den tredje funksjonen ligger ikke bare i produkter av høy kvalitet, men også ved at det ledsages av en rimelig pris. Dette betyr at alle kan kjøpe et pålitelig toalett til en rimelig pris..

Det er også viktig å huske at sanitetsutstyret Keramin er en felles hviterussisk-italiensk produksjon fungerer som det skal i mange år, noe som betyr at dette er et lønnsomt langsiktig oppkjøp som ikke vil forårsake unødvendige problemer under driften.

Materialet for produksjon av sanitetsartikler av dette merket er porselen, som har et spesielt belegg..

Som et resultat samler det seg ikke smuss på toalettet, det beholder sitt opprinnelige utseende i mange år, og det er lett og enkelt å ta vare på det.

Det er ikke overraskende at det er derfor et økende antall mennesker foretrekker å installere toalettskåler fra denne produsenten i sine hjem og leiligheter..

Varianter

Alle toalettskålene som produseres i dag under merkevaren Keramin kan deles inn i flere grupper.

Ved festemetode

Dette skiltet indikerer hvor og hvordan nøyaktig VVS er festet..

Det samme skiltet er svært viktig for korrekt legging og videre tilkobling av kloakksystemet som helhet..

Det er følgende typer.

 • Gulv Toalettskålen regnes som en klassisk type og “stamfar” for alle varianter som eksisterer i dag. Som navnet tilsier, er slike modeller festet direkte til gulvet, slik at selve kloakken ikke er synlig. Det skal ikke være noe mellomrom mellom toalettet og gulvet.
 • Utkraget VVS -typen er en nyhet, den særegne egenskapen er en avløpsresister gjemt i en spesiell installasjon. Slike design er ideelle for små rom, dessuten er de veldig hygieniske og enkle å vedlikeholde..
 • Suspendert strukturer er festet til veggen, moderne modeller er en hybrid med cantilever utsikt. De er festet til veggen i lav høyde fra gulvet, mens tanken enten kan være skjult eller godt synlig.

Det er nødvendig å velge en bestemt type toalettskål basert på personlige preferanser, dimensjonene til selve rommet, samt legging av kloakk og vannrør i rommet.

Skyll type

Her er alle typer VVS inndelt i følgende grupper.

 • Horisontal utgivelse egnet for montering med alle typer kloakk, inkludert vertikal. Dette er den mest populære typen skylling.
 • Vertikal utgivelse ble laget spesielt for installasjon i de rommene der kloakken går i gulvet strengt vertikalt. For andre typer kloakkanlegg er rørleggerarbeid med denne typen skylling kategorisk ikke egnet..
 • Skrå utgivelse Gjenvinner den eldste arten verdensomspennende popularitet. Denne typen skylling ble brukt på nesten alle sovjetiske toaletter..
 • Skyll Vario Er en nyhet på rørleggermarkedet. Passer for montering med alle typer kloakk.

Det er verdt å merke seg at det er toalettene med horisontalt utløp som ikke bare er populære, men også de mest praktiske og hygieniske å rengjøre..

Toalettskåltype

Strukturen har en viktig innflytelse på valget av selve produktet.. Eksperter i dag skiller mellom følgende typer det.

 • Klassisk standardskål. Den har en sirkulær spyling, fjerner pålitelig all lukt og skaper ikke sprut. Samtidig er det også det mest budsjettmessige alternativet..
 • Med dusjavløp. Her, langs hele den indre omkretsen av bollen, er det spesielle små hull som en vannkanne, på grunn av dette vaskes bollen i seg selv bedre, ingen lukt gjenstår, og viktigst av alt er at vann forbrukes veldig sparsomt.
 • Skål uten kant. Det er en nyhet på markedet som raskt ble populær. Det er ingen klassisk kant, noe som betyr at bakterier ikke har noe å gjemme seg og formere seg, og det er mye lettere å ta vare på et slikt toalett..

Hver type bolle har sine egne fordeler og ulemper, samt funksjoner i driften. De må tas i betraktning ved kjøp..

Dreneringsmekanisme

Det er han som er ansvarlig for både vannforbruk og kvaliteten på spylingen. I dag er det to hovedtyper av det..

 • Klassisk sluk installert i tanker med en tappeknapp. Hver gang du trykker på den, tømmes tanken helt og raskt.
 • To-kammer avløp er et dobbeltrom for et sett med vann med to knapper. I dette tilfellet tappes vann i en mindre mengde, men under et sterkere trykk..

Med tanke på rasjonell og økonomisk bruk er det det andre alternativet som er mest å foretrekke.

Populære modeller

Sortimentet av Keramin -toaletter er veldig høyt, men det er en rekke produkter som er etterspurt.

 • “By” – en klassisk budsjettmodell av toalettskåler med dobbel spyleknapp, et mykt sete, en rund vask og et skrått utløp. Billig, kompakt og enkel å bruke.
 • “Palermo” – en av de mest budsjettmessige, men samtidig holdbare modellene. Setet er gult, avløpsknappen er en, utløsertypen er horisontal, bollen vaskes i en sirkel.
 • “Arktis” – VVS fra kategorien luksus, med dusjspyling, mykt sete, skrått utløp. Selve VVS ser veldig originalt og stilig ut, fordi det er laget i en skandinavisk design..
 • “Verona” – modell med gulvinstallasjon, sirkulær skålspyling og hardt sete. Utgivelsestypen er horisontal. Budsjett og enkel modell fra kategorien økonomiklasse.
 • “Vita” – en annen enkel gulvstående og budsjettmodell. To-knappers avfall, sirkulær skylling, klassisk bolle med hardt sete.
 • “Stil” – dekket sistern, suspendert modell, vannspyling i en sirkel, skrå utløp, setet, etter forespørsel fra klienten, kan være hardt eller mykt.
 • “Milan” Er en av de dyreste modellene i merkevaren. Gulvstående med skål uten kant og dusjutløp.
 • “Leder” er preget av klare linjer. Dette er ikke bare rørleggerarbeid, men et ekte kunstverk. Etter å ha vasket av skråt, vasket bollen i en sirkel, og viktigst – det er en stoppknapp for å slutte å tappe vann fra tanken.
 • “Grandee” – et toalett med et horisontalt utløp, to skylleknapper og en rund vask. Fin, gulvstående klassisk modell til en meget konkurransedyktig pris.

  I tillegg er slike modeller av Keramin -toaletter ikke mindre etterspurt:Bergamo, Quadro, Genève, Elite, Albano, Torino, Solo, Premium, Kids, Santi, Palette, Cesaro. Alle skiller seg i små egenskaper fra hverandre, men de har en ting til felles – rimelig pris, attraktivt utseende, hygiene og holdbarhet..

  Hvordan velge?

  For å kjøpe et toalett av virkelig høy kvalitet, som fungerer som det skal i mer enn ett år, må du ta hensyn til råd fra spesialister.

  • Først av alt er det nødvendig å nøyaktig bestemme plasseringen av kloakksystemet og stedet der toalettet er koblet til det..
  • Det er bedre å foretrekke modeller med skjult installasjon – de er enkle å bruke og vedlikeholde, egnet for installasjon i alle typer lokaler.
  • Det er bedre å velge typen vask av bollen med dusj og med to knapper på tanken – dette er økonomisk og praktisk.

  Hvis vi snakker om produktets utseende, så her er det nødvendig å ta hensyn til rommets område og dets design. Rørleggerarbeid bør utfylle rommet, og ikke bli hoveddekorasjonen.

  Gjennomgangsoversikt

  Kjøpernes ord snakker best om kvaliteten på dette produktet. De fleste er fornøyd med kjøpet. De liker rimelig pris, slitesterk keramikk, produktutseende. men det er klager på heisen på setet og beslag – de mislykkes for raskt, vanligvis i løpet av det første tjenesteåret. Generelt er det for så lave kostnader ingen signifikante klager på rørleggerarbeid fra Keramin -merket..

  For en oversikt over Keramin -toaletter, se følgende video.