Velge et barntoalett

For å gjøre det så praktisk som mulig for barn å besøke toalettet, kjøper foreldre spesialrør for barn for dem. I motsetning til enheter beregnet for voksne, er toaletter for små kompakte og har ganske særegne egenskaper. I denne artikkelen vil vi finne ut hvordan du velger slike rørleggerarmaturer for barn..

Særegenheter

I dag er sortimentet av kvalitetssanitærutstyr bredere enn noensinne. Praktiske og sikre modeller av toalettskåler er ikke bare for voksne, men også for barn. Så toaletter for små brukere produseres av mange kjente produsenter.. Slike enheter kjøpes både til hjemmet og til barnehager, skoler eller sykehus.. Det er hele separate samlinger av slikt rørleggerutstyr..

Moderne barntoalettskåler lages mer kompakt, i stedet for enheter for voksne brukere. Men dette er langt fra den eneste forskjellen mellom slike modeller.. Barnas toalettskåler er forskjellige i mer interessant, morsom design. Ofte er de laget med variert, lyst, dekorert med vakre design. Formen på enhetene kan også være veldig forskjellig fra de vanlige alternativene..

I dag er barns toalettskåler laget i form av dyr eller tegneseriefigurer spesielt populære..

Barnetoalett er en fin måte å lære et barn å være rent fra en tidlig alder.. Barn, som har sitt eget VVS til rådighet, vurderer ofte alt ansvar for tilstanden og begynner å sette det i stand på egen hånd. Dermed er barnet vant til slike aktiviteter, noe som er veldig bra for ham og for foreldrene..

Fordeler og ulemper

Det er verdt å se nærmere på de viktigste fordelene med de vurderte VVS -enhetene.

 • Småbarn kan bruke voksne toaletter fra tidlig alder, denne prosedyren vil imidlertid ikke være den mest behagelige for dem. Foreldre må kjøpe ekstra tilbehør, for eksempel over seter, slik at barnet kan sitte komfortabelt. Å kjøpe en spesiell toalettskålmodell for små vil løse dette problemet. Det er ikke nødvendig å kjøpe flere enheter.

 • Driften av spesielle toalettskåler for barn har en gunstig effekt på barnets mentale tilstand.. Han vil gjerne delta i hygieniske prosedyrer, for eksempel å pusse tenner eller bade, fordi han nøyaktig vil forstå sin posisjon i huset.

 • Innse viktigheten av en slik enhet, barnet vil være mer interessert i å tilpasse seg bruken. Dessuten begynner spesielt ansvarlige barn å rense sine personlige VVS på egen hånd, nyter det og føler stolthet over innsatsen. Som nevnt ovenfor vil dette sikkert utvikle en kjærlighet til orden og renslighet hos barnet..

Det viktigste er at ungen ved et uhell ikke tar tak i farlige kjemikalier for rengjøring av rørleggerarbeid – foreldre må strengt holde dette under kontroll og være årvåkne.

 • Betjening av et barntoalett, produsert i henhold til den relevante GOST, vil være tryggere, i stedet for å bruke voksenprodukter av et barn. Voksenutstyr vil vise seg å være for stort for en liten bruker, noe som til slutt kan føre til triste konsekvenser. Det er tider når babyer faller ned i et slikt toalett og blir sittende fast.

 • Moderne toalettskåler for små brukere presenteres i et bredt spekter. Det er enkelt å finne den perfekte modellen. På salg kan du finne produkter med forskjellige egenskaper og design, som ikke kan tilskrives fordelene med slike nyttige produkter..

  Barnetoaletter er ikke uten visse ulemper. La oss bli kjent med dem.

  • Mange modeller av slike VVS -enheter er ganske dyre. Ikke alle foreldre er klare til å bruke penger på slike ting..
  • Ikke alle bad har nok ledig plass til å installere VVS -inventar til et barn. Noen ganger er ikke en toalettskål for voksne løst på den mest vellykkede måten på grunn av trange forhold og en nærliggende vask (eller badekar), hva kan vi si om barnemodeller.
  • Barn vokser veldig raskt, derfor, kort tid etter kjøpet, vil det kompakte toalettet være unødvendig. Du må bruke tid på å demontere den.
  • Å installere toalettskåler for barn er like vanskelig, samt voksne rørleggerinnretninger. Vi må håndtere riktig tilkobling av utstyr til vannforsyningssystemet og kloakk.

  Modeller

  Moderne produsenter produserer mange forskjellige modeller av toalettskåler for barn. De mest populære er firmaer Rosa og Colombo. De produserer ikke bare veldig dyre, men også billige toaletter og urinaler for barn, som er produsert i henhold til GOST og kan se harmonisk ut sammen med en vask installert på badet.. Det er flere populære modeller..

  • “Baby”. Denne populære modellen av barnetoalettet leveres med en solid hylle. Formen på enheten er skiveformet. Skrå utgivelse tilbys. En cistern med passende høyde følger med enheten. Denne modellen kan ha både side- og bunnøyelinjer. “Kid” er kompakt i størrelse og er godt egnet for installasjon i et privat hus eller barnehage. Den må plasseres på gulvet.
  • “Frosk”. Oftest er denne modellen laget av Oskol -keramikk av høy kvalitet. Enheten er utstyrt med et horisontalt uttak og har en to-modus spyletank. “Frosken” suppleres med et veldig behagelig og mykt setetrekk. Og det er også en mikroløft i enheten.
  • “Bambi”. Gulvstående modell av barnetoalett. Det er en festet struktur. Settet inneholder en tank. Kroppen til dette sanitetsutstyret for barn er laget av trygt og miljøvennlig materiale – sanitær porselen. Skrå innløp tilbys. Tankens volum er 6 liter.

  Hvordan velge?

  Toalettskålen til barnet bør velges spesielt nøye og nøye. For ikke å ta feil når du kjøper dette VVS -utstyret til babyer, bør du ta utgangspunkt i flere hovedkriterier.. La oss bli kjent med dem.

  • Komfortnivå. Dette er parameteren som bør settes i første omgang. Det er viktig å fokusere på størrelsen på barnet (eller flere barn som bor i huset).
  • Design. Ikke mindre viktig er den interessante og attraktive designen til de utvalgte barnesanitene. Heldigvis har moderne produsenter tatt seg av dette, og på salg kan du finne mange originale og lyse modeller som definitivt vil vekke stor interesse for et barn. Hvis den kompakte toalettskålen er laget i denne formen, vil babyen raskt lære å bruke den. Dessuten vil det originale rørleggerarbeidet muntre opp barnet, og det er ikke noe galt i det..
  • Dimensjonale parametere. Det er veldig viktig å være smart om valg av den optimale toalettskålstørrelsen for den lille brukeren. Det er nødvendig å ta hensyn til barnets vekstindikatorer og kjøpe rørleggerutstyr, og regner med drift de neste årene.
  • Barnets interesser. Ta alltid hensyn til babyens interesser når du velger et toalett av et bestemt design for ham. Det er lurt å ta barnet ditt med deg til butikken og lytte til hans mening når du befinner deg foran utvalget av barnetoaletter. Prøv å ikke pålegge ditt synspunkt.
  • Produksjonsmateriale. Sørg for å ta hensyn til hva barnetoalettet er laget av. Materialet må være miljøvennlig. Ellers kan barnet utvikle allergi ved bruk av giftig rørleggerarbeid..
  • Produsent. Gi preferanse til merkede VVS. Det er disse produktene som er produsert i samsvar med alle gjeldende forskriftskrav. Produkter fra kjente selskaper er laget av sikre materialer, de tjener lenge, ser attraktive ut og er ikke utsatt for sammenbrudd. Dette VVS vil ikke nødvendigvis være dyrt – det er produsenter på markedet som tilbyr rimelige modeller av høy kvalitet..

  Det anbefales å kjøpe slike rørleggerarbeid i spesialforretninger..

   Et barn skal ikke ta toalett på markedet eller på et upålitelig utsalgssted. Her risikerer du å kjøpe et produkt laget av tvilsomme materialer som kan fremkalle en allergisk reaksjon hos den lille brukeren..

   For å lære å lære et barn på toalettet, se den pedagogiske tegneserien.