Typer Ifo -toaletter og tips for valg

Ifo -merket spesialiserer seg på produksjon av høy kvalitet og pålitelig sanitærutstyr designet for lang levetid. Toaletter fra denne populære produsenten er etterspurt da de har mange fordeler i forhold til konkurransedyktige produkter.. Tenk på hvilke typer toaletter en stor produsent tilbyr, og finn ut hvordan du kan velge det beste produktet.

Funksjoner og egenskaper

VVS -utstyr fra den store svenske produsenten Ifo holder høyeste kvalitet. Merkets produkter har et attraktivt utseende som lett kan bevares i lang tid. Snøhvite toaletter blir ikke mørkere eller blir gule med årene. Overflaten deres forblir estetisk tiltalende og pen. Den svenske produsenten oppnår denne effekten ved bruk av spesiell teknologi i produksjonen. Takket være henne dannes det ikke porer på merkede VVS, noe som eliminerer mulig forurensning..

Toaletter fra en stor produsent fra Sverige er blant de mest populære på markedet i dag.. Ifo VVS -produkter har mange positive egenskaper som tiltrekker kjøpere.

 1. I sortimentet av merket kan du finne mange modeller av toalettskåler av høy kvalitet som har demokratiske kostnader.
 2. Ifo VVS skryter upåklagelig utførelse. Takket være dette kan merkets toalettskåler tjene i svært lang tid uten å bryte sammen, uten å kreve reparasjon. Alle bestanddelene i produktene er produsert så pålitelig, sterk og slitesterk som mulig..
 3. Det skal bemerkes at attraktivt designutførelse Ifo merkede produkter. Svenske produkter ser veldig fine og presentable ut, passer lett inn i en rekke interiører.
 4. Berømt merke gleder forbrukerne rikt utvalg. Ifo -serien består av rørleggerarmaturer med forskjellige modifikasjoner. Kjøpere kan hente produkter i forskjellige størrelser. Merkets sortiment inkluderer ikke bare store, men også kompakte produkter designet for installasjon på et lite bad.
 5. Produktene til det svenske merket skryter helt glatte overflater, som skitne ansamlinger ikke fester seg på. Selv om VVS måtte rengjøres, trenger du ikke bruke for aggressive kjemiske forbindelser – all forurensning kan fjernes enkelt og raskt.
 6. Ifos toalettskåler er merkede høy funksjonalitet. I produsentens sortiment er det ganske sofistikerte enheter der nyttige systemer er tilstede, for eksempel en mikroløft.
 7. Ingen patogene bakterier vokser på overflaten av Ifo -enheter, fordi sanitetsutstyret er laget av porselen av høy kvalitet ispedd mikroskopiske sølvpartikler.

Ifo er et merke som produserer pålitelige produkter som selges til rimelige priser. Takket være dette kan du i dag i mange hjem finne toaletter fra denne produsenten..

Område

Som nevnt ovenfor, det svenske merket tilbyr mange forskjellige toalettmodeller for kundene å velge mellom. Alle enheter skiller seg fra hverandre på mange måter. La oss se nærmere på de mest populære eksemplene av forskjellige typer.

Suspendert

Vurder flere populære linjer der det er ekstremt fasjonable veggmonterte toalettmodeller.

 • Spesiell. En av de rikeste samlingene av hengende enheter. Her kan forbrukerne velge mellom en rekke praktiske modeller av høy kvalitet designet for innendørs veggmontering. Produktene er utstyrt med rektangulære eller klassiske boller. Denne samlingen inneholder også pålitelige og holdbare vegghengte toaletter designet spesielt for mennesker med nedsatt funksjonsevne..

 • Sjoss. En samling vegghengte toaletter av høy kvalitet med praktiske harde seter. Her finner du rørleggerarmaturer med universell utløser, samt eksemplarer uten kant. I den aktuelle serien kan kjøperen finne et vegghengt bidet, harde seter og vasker av høy kvalitet..

Hengende toaletttyper finnes i andre linjer av det svenske merket, men i mindre mengder.

Gulvstående

Vurder flere topp Ifo-samlinger med gulvstående toaletter.

 • Frisk. I denne serien er det gulvstående toalettskåler av høy kvalitet i den kompakte modifikasjonen. Produktene har horisontale, vertikale og skrå innløp. De har et minimalistisk, men pent design. Alle toaletter fra Frisk -serien er klassiske hvite.

 • Arret. Den populære samlingen av gulvstående toaletter i kompakt format. Modellene er utstyrt med polypropylen eller duroplast seter. Alle enheter har bunnvannstilførsel. I denne linjen kan kjøpere finne ikke bare klassiske, men også skandinaviske varianter av høykvalitets og attraktive toaletter..

 • Cera. Dette er en klassisk modell av et gulvstående toalett, som kjennetegnes ved en horisontal type vannavløp..

 • Skilt. Denne samlingen inneholder gulvstående toaletter av høy kvalitet, samt en veggmontert modell. Standard enheter som må installeres på gulvet er korte og lange stykker. Suppleres med komfortable myke seter og alternativer: to-modus flush, Fresh WC.

 • Finn. En serie der det er 2 gulvstående og 1 veggmonterte toaletter. I tillegg kan kjøpere selv velge vasker av høy kvalitet fra det angitte området. Gulvstående toalettmodeller er utstyrt med komfortable seter i polypropylen. En av modellene har et skrått inntak, og den andre har en horisontal.

 • Unik. Under dette navnet kan kjøpere selv velge et gulvstående toalett av høy kvalitet med et mikroliftsystem. Modellen har et horisontalt uttak. Det er en to-modus avløpstype for 3 og 6 liter.

Installasjon og reparasjon

Installasjonen av Ifo -merkede enheter kan gjøres for hånd. La oss se hvordan du gjør det riktig ved å bruke eksemplet på en standard gulvmodell..

 1. Først må du demontere det gamle VVS.
 2. Deretter bør du forberede et sted for installasjon av en ny enhet. Hvis gulvet er flatt, må det bare rengjøres for støv og smuss. Ellers må du fikse et nytt gulvbelegg, for eksempel fliser, og generelt få orden på området for installasjon av nye VVS..
 3. Deretter kan du fortsette å installere en ny enhet. Forbered alle nødvendige deler og rørleggerelementer på dette. Monter dreneringsmekanismen. Plasser en gummipakning over gjengene på dreneringsventilen og fest enheten i hullet i midten av tanken. Mekanismen for justering og tilførsel av vann trenger ikke å være montert ennå.
 4. Installer produkttanken, og fest deretter flottøren.
 5. Etter det må du installere og koble til toalettet. Før det anbefales det å markere området der VVS vil bli fikset. Merk med blyant på gulvet hvor festene skal være.
 6. Parallelt må du koble enhetens utløp til kloakksystemet. Bølgepipen gjør det mulig å flytte rørleggerarmaturer uten problemer. Først installeres det i hovedrøret, hvoretter det festes på utløpet..
 7. Nå kan du feste enheten til gulvet ved å slå hull langs de merkede punktene. For å gjøre dette, bruk en puncher. Du må sette inn spesielle plugger i hullene som er laget. Fest toalettet på plass slik at de eksisterende hullene konvergerer. Trekk deretter til de gummipolstrede boltene. Skjul festene bak dekorative plugger.
 8. Det gjenstår å levere vann til utstyrstanken. Du kan gjøre dette med en fleksibel slange eller metallrør..

Ifo -toaletter kan repareres av deg selv, uten behov for spesialist.. Alle deler og reservedeler til utstyret til dette merket finnes i mange butikker..

 1. Det vanligste problemet med merkede toaletter er ødelagte vasker. Alvorlige blokkeringer fører ofte til dette. Hvis sluket har forskjøvet seg, er det lite sannsynlig at det vil være mulig å “rømme” fra en slik sykdom. For å løse dette problemet må du sette den spesifiserte delen på det originale, riktige stedet..
 2. En annen vanlig sammenbrudd er forbundet med vannlekkasje fra toalettbrønnen. I dette tilfellet kan du demontere enheten for å endre sifonen..
 3. Hvis utløserspaken er defekt, må toalettet demonteres, men først må du tømme vannet.

Ifo merket VVS er ikke så vanskelig å reparere. Det viktigste er å ha håndboken og alle nødvendige verktøy / reservedeler tilgjengelig.

Hvordan velge?

Vurder hvordan du velger VVS -merke fra Ifo.

 • Dimensjoner. Kjøp et toalett som passer perfekt inn på badet ditt og ikke tar for mye plass.
 • Funksjoner. Velg en modell som har de alternativene du virkelig trenger. Velg en mer økonomisk og praktisk enhet.
 • Materiale. Kjøp kvalitetstoaletter fra merket som er fri for defekter, skader eller gule flekker. Undersøk rørleggerarbeid før du kjøper.
 • Design. I sortimentet til en kjent produsent er det mange forskjellige modeller av toalettskåler. De mest populære er klassiske og skandinaviske eksemplarer. Velg en toalettskålsmodell som harmonisk og attraktivt vil se ut i det indre av badet ditt.
 • Butikk. Ifos merkevarer blir ofte forfalsket. For ikke å støte på en billig kopi, bør du kjøpe et toalett i en spesialbutikk som selger rørleggerutstyr av høy kvalitet..

Ikke ta slike ting fra markedet eller tvilsomme utsalgssteder.

Gjennomgangsoversikt

Kjøpere gir forskjellige tilbakemeldinger på Ifo VVS. Tenk på hva gode forbrukere sier om merkets toaletter:

 • de fleste kjøpere likte utformingen av toalettskålene;
 • mange ble tiltrukket av den demokratiske kostnaden for produkter;
 • økonomisk vannforbruk er kvaliteten som gledet eierne av Ifo VVS;
 • forbrukere noterte holdbarheten til merkets toalettskåler, så vel som deres holdbarhet;
 • brukerne var også fornøyd med den ganske stille driften av merkets toaletter.

Når det gjelder de nevnte manglene, kan følgende skilles her:

 • de fleste kjøpere merker en svak flush av merkets toalettskåler;
 • det var brukere som fant systemet for jevn senking av lokket “for glatt” og sakte;
 • noen kjøpere var ikke fornøyd med kvaliteten på fikseringen av Ifo toalettsetet;
 • noen mennesker har støtt på lekkasje av den merkede toalettskålen;
 • ikke alle kjøpere var fornøyd med byggekvaliteten på VVS.

Men det var nok brukere som ikke fant noen mangler i Ifo VVS.

For informasjon om hvordan du monterer IFO -toalettet riktig, se neste video.