Barnes toalettseter med et trinn

Det er allment akseptert spesielle baby toalettputer bør brukes når barnet er 4-5 år. Hvis vi snakker om en modell med et trinn, kan du begynne å bruke den tidligere. I denne artikkelen vil vi lære alt om slike enheter..

Fordeler og ulemper

Det nåværende markedet er overfylt med et stort antall kvalitets- og praktiske babyprodukter. Så moderne toalettdeksler er presentert i et bredt spekter og er etterspurt blant mange foreldre.. Tenk på hvorfor slike barns tilbehør er så attraktive..

 1. Disse dysene er veldig enkelt og raskt å installere på toalettet, slik at de kan kalles praktiske, ikke bare for barn, men også for voksne som vil fikse dem på rørleggerutstyr.
 2. Modeller fra kjente merker skryter holdbarhet og pålitelighet. Med slike produkter trenger du ikke bekymre deg for at puten vil gå i stykker eller dele seg under barnets vekt..
 3. For montering av barnesete med trinn trenger ikke å installere ytterligere kommunikasjon. Det vil være mulig å utstyre et barntoalett uten slike prosedyrer..
 4. Barnas toalettseter med et trinn er helt trygt for små brukere, siden de er laget av miljøvennlige materialer, som ikke inneholder aggressive stoffer. Et kvalitetsprodukt vil ikke forårsake allergiske reaksjoner eller rødhet på babyens hud.
 5. Hvis huset har et så nyttig overlegg, foreldre kan glemme den konstante vaskingen av gryten. Et barnesete med trinn vil spare mye fritid for voksne.
 6. Setet med et trinn vil være mest den beste måten å forhindre at babyens hud kommer i kontakt med et voksentoalett, som ikke er det reneste i huset.

Å bruke et toalettsetetrekk kan være et flott verktøy for å lære barnet ditt å bruke denne typen VVS. Dessuten kan et riktig valgt tilbehør vekke en stor interesse for en liten bruker, noe som får læreprosessen til å virke morsom for ham..

Ikke uten feil.

 1. Det er ikke uvanlig at barneseter med et trinn er ganske dyre, spesielt sammenlignet med konvensjonelle alternativer som ikke har et trinn i utformingen..
 2. Størrelsen på de fleste av disse overleggene er ikke den mest passende for små bad, der det ikke er mye ledig plass..

Hva er?

Barneseter er forskjellige for et toalett for voksne. La oss vurdere i detalj hvilke funksjoner enhetene i forskjellige modifikasjoner har.

 • Tradisjonell. De ser strenge og diskrete ut. De gjentar formen på sirkelen på et voksentoalett og er festet enten over eller under den. Den første installasjonstypen regnes som mer hygienisk, spesielt hvis tilbehøret er kjøpt for en stor familie. Overlegg av denne typen er oftest laget av praktisk plast eller laget mykt – med skumtrekk. Mange foreldre foretrekker det klassiske lokket, der detaljer for både voksne og små husholdninger kombineres sammen..

 • Anatomisk. Slike produkter er utviklet av spesialister som tar hensyn til alle funksjonene i barns anatomi. Anatomiske produkter er ikke en vanlig sirkel, men en modell med ytterligere fremspring foran og bak produktet. På dette grunnlaget kan barnet bli mer komfortabelt og føle fullstendig sikkerhet..

 • Prefiks. En modell for de minste brukerne og småbarnene som elsker komfort. De vil kunne klatre opp på toalettet ved hjelp av en spesiell stige, og deretter sitte på den, nesten som på en trone. Setet og trinnene er vanligvis supplert med myke gummierte puter, takket være at alle bevegelser til den lille brukeren er sikrere.

 • Vei. En utmerket løsning for de tilfellene når barnet drar på tur eller vil være hjemmefra. Veisetet vil ikke bare få den lille til å føle seg mer komfortabel.

Dette tilbehøret vil sikre hygienisk bruk av toalettet av barnet..

Populære modeller

I dag kan du i barnebutikker finne et stort antall forskjellige barnes toalettseter utstyrt med et trinn.. La oss se nærmere på noen av de populære eksemplene.

 • Froggie. En populær plastmodell med ett trinn, håndtak og toalettsete. Dette er en av de mest kompakte festemodellene. Setet kan brettes ned og plasseres mot veggen slik at det ikke kommer i veien. Om nødvendig vil barnet selv kunne brette strukturen ut uten problemer og bruke den til det tiltenkte formålet..

 • Thermobaby Kiddyloo. Modell av høy kvalitet med anatomisk formet komfortsete. Har avrundede kanter. Strukturen er laget av høyfast plast av høy kvalitet i forskjellige farger. Setet kan kombineres med toaletter av hvilken som helst form og høyde. Strukturen er veldig enkel å montere siden den består av store deler. Modellen er laget med ben, overleggene kan justeres i henhold til parametrene til VVS.

 • Kid hop. Den universelle modellen av overlegg toalettsetet. Konstruksjonen er pålitelig, med antiskliinnsatser og solide håndtak. Rekkverk og benstøtter er tilgjengelig. Laget av høy kvalitet plast i lyse farger.

 • Plastisk karibu. En interessant modell laget i et lyst og fargerikt design. Den har et mykt sete, store og veldig komfortable plasthåndtak. Et sikkert trinn er gitt for en behagelig passform. Modellen passer for nesten alle typer toaletter.

 • Roxy-Kids. Dette er et behagelig feste med ben og et behagelig sete. Tilbehøret er laget av slitesterk plast av høy kvalitet. Modellen er designet for bruk fra barn fra 2 år.

Valgte hemmeligheter

Vær forsiktig når du velger riktig barnesete med toaletttrinn. Det er nødvendig å ta hensyn til flere grunnleggende kriterier for ikke å ta feil av kjøp av et produkt til et barn..

 1. Styrkenivå. Det er ikke en hemmelighet for noen at barn i alle aldre er lekne og aktive, og de bryr seg ikke egentlig om et sted for et utbrudd av energi. En liten fidget kan bryte en skjør stol veldig raskt. For å forhindre at dette skjer, er det nødvendig å velge de mest holdbare og pålitelige produktene..
 2. Antibakterielt belegg. For å beskytte den lille brukeren mot patogene bakterier, anbefales det å kjøpe toalettseter med et spesielt antibakterielt belegg. Dette laget vaskes ikke av under vaskeprosessen..
 3. Setemål. Det er viktig å ta hensyn til dette kriteriet når du velger et toalettsetetrekk. Her er det nødvendig å ta hensyn til alle alder og fysiske egenskaper til den lille brukeren som skal bruke setet. Du bør også ta hensyn til dimensjonene på toalettet. Lokket skal være 5 mm større enn foringen..
 4. Struktur. Ifølge psykologer vil den uvanlige formen på toalettsetene bare distrahere barnet fra hovedformålet han besøkte badet for. Det er derfor strenge, enkle overlegg er mye oftere funnet i anbefalinger..
 5. Flate. Det spiller egentlig ingen rolle om toalettsetet er mykt eller hardt. I alle tilfeller må produktet ha en perfekt glatt og behagelig overflate. Det skal under ingen omstendigheter være flis, “grater” eller riper på det – alt dette vil forårsake alvorlig ubehag. Sprekker kan lett bli en kilde til utvikling av farlige bakterier som er farlige for menneskers helse..
 6. Produsent. Kjøp bare merkevarer av høy kvalitet. I dag produserer mange selskaper veldig gode barntoalettsetetrekk i alle størrelser og typer. Merkeopprinnelsen betyr ikke i det hele tatt den uoverkommelig høye prisen på produktet. På salg kan du finne mange merkede barneseter med ganske rimelige prislapper..
 7. Butikk. Det anbefales å kjøpe merkede modeller av barneseter av høy kvalitet med et trinn bare i spesialforretninger der varer til barn selges. På slike steder er det mulig å finne virkelig høykvalitets og miljøvennlige enheter produsert av kjente produsenter..

Når du skal kjøpe et slikt nyttig tilbehør, må du ta hensyn til alle parameterne ovenfor. Det er verdt å be selgeren om kvalitetssertifikater som følger med det valgte produktet. Du bør ikke avslå denne forespørselen.

Tips om bruk

Et barnesete med et trinn for et toalett for voksne må brukes riktig. La oss se på noen nyttige tips.

 1. Ønskelig velg et toalettsete med barnet ditt. Fordi han burde like puten.
 2. Det er mulig å venne babyen til en slik detalj bare i det øyeblikket han er klar for dette.. Hvis barnet er slemt og ikke vil bruke toalettsetet, er det verdt å la ham være alene en stund..
 3. Ved første gangs bruk foreldre oppfordres til å være i nærheten med barn. Det er mamma og pappa som må vise babyen hvordan de skal klatre opp trinnene og sitte på toalettsetet..
 4. Ofte blir barn, som berører knappen på spyletanken, sterkt skremt av de høye og truende lydene av vannstrømmer. I dette øyeblikket foreldre bør definitivt være i nærheten, slik at den lille brukeren blir roligere.
 5. Foreldre må sørge for at barnet klatrer forsiktig opp på toalettsetet og synker like forsiktig.. Det er nødvendig å holde denne prosessen under kontroll, slik at babyen ikke faller og blir skadet..
 6. For å bruke stigen i toalettsetetrekk trenger du venne seg gradvis. Barnet må rolig og så tydelig som mulig forklare at strukturen han vil klatre langs er helt trygg, og han har ingenting å frykte.
 7. Etter det trenger du lære et barn å bruke en skylresisterne. Her skal ikke foreldre presse babyen. Det viktigste er å snakke rolig med ham og uten unødvendige følelser..

Etter alle læringsprosessene forplikter noen foreldre seg til å lære barna sine å bruke penselen. Ulike mennesker føler annerledes om dette. Hver forelder bestemmer selv om det er nødvendig å venne barnet til slike prosedyrer i så tidlig alder..

For en oversikt over barnesetet på toalettet med et trinn, se følgende video.