VanMoof a prezentat noile sale motociclete electrice S3 și X3

În timp ce picioarele încep să mănânce mult în această perioadă de închidere forțată care afectează acum jumătate din populația lumii, timpul pentru deconfinare care vine crește potențiale noi obiceiuri. Deși este sigur că lumea ar trebui să-și ridice ritmul mai devreme sau mai târziu, cei mai optimiști încep să-și reconsidere viitorul mod de viață, în special în ceea ce privește transportul. Un loc de răspândire, dacă este cazul, a transportului public ar trebui să sperie mulți utilizatori în lunile următoare, în consecință în căutarea unor noi mijloace de locomoție esențiale pentru viața profesională și socială. În acest context, Producător olandez de biciclete electrice VanMoof tocmai a prezentat cele două noi modele, S3 și X3.

VanMoof lansează noi biciclete electrice S3 și X3 electrice

Marca olandeză de biciclete electrice VanMoof a prezentat oficial cele două noi modele electrificate s3 și electrificate x3

Care este diferența cu Vanmoof Electrified S2 & X2 ?

Dezvăluite înainte de momentul său printr-o scurgere, noile suporturi electrice de la VanMoof au fost prezentate în cele din urmă pe 21 aprilie. Numite S3 și X3, noile generații de biciclete înlocuiesc logic S2 și X2, două dintre cele mai apreciate modele electrice din ultimele luni. Echipate cu frâne noi, șa nouă și trepte de viteză și motor îmbunătățite, noii veniți de la VanMoof se bucură și, mai ales, de un preț radical mai mic în comparație cu predecesorii lor, de la 3400 la 1998 €, adică o reducere de 1400 €. O scădere explicată de marcă prin creșterea vânzărilor și un lanț de producție mai bine controlat.

Un design conservat, dar actualizări tehnice

VanMoof a introdus s3 și x3, cele două noi înlocuiri pentru s2 și x2

Echipate cu același design ca S2 și X2, noile S3 și X3 au însă o nouă culoare albastru deschis mat, tratată împotriva zgârieturilor. Cele două biciclete electrice ambele cântăresc 19 kg, dar au dimensiuni diferite. Într-adevăr, S3 este prezentat ca fiind fratele mai mare cu roțile sale de 28 inch destinate unui public de cel puțin 1,70m. X3 este montat pe 24 inci, ceea ce îl face accesibil de la 1m55.

VanMoof S3 și X3: mai multe biciclete conectate ca niciodată

Bicicletele electrice x3 și s3 de la olandezul VanMoof arată un preț de 1998 euro

Bicicletă electrică VanMoof S3 și X3: un confort de călătorie și mai bun

Din punct de vedere tehnic, managerul de produs al companiei VanMoff, Job Stehmann, anunță o actualizare de 90% față de modelele S2 și X2. Dacă motorul adăpostit în butucul roții din față este acum „aproape silențios” și rămâne același cu 250W și cuplul său de 59Nm datorită modului Turbo Boost îmbunătățit, numărul de viteze este dublat, trecând de la două la patru, pentru o viteză maximă de reglementare de 25 km / h.

Invizibilă deoarece complet integrată în cadrul bicicletelor, bateria de 504Wh se reîncarcă în 4 ore și permite o autonomie de 60 până la 150 km în funcție de modul de conducere. Din punct de vedere al securității, VanMoff S3 și X3 sunt echipate cu butonul Kick Lock care permite blocarea roții din spate cu o simplă apăsare sau prin intermediul aplicației dedicate, în timp ce se activează sistemul de alarmă. Pentru a urmări bicicletele în caz de furt, marca oferă serviciul de geolocalizare GPS Peace of Mind. Facturat 290 € pentru o perioadă de trei ani, opțiunea acționează și ca asigurare, o bicicletă de schimb fiind oferită gratuit proprietarului dacă nu a fost găsită.

Comenzile VanMoof S3 și X3 sunt deja deschise de la producător la un preț de 1998 €.

S3 și X3 au un preț de vânzare cu amănuntul cu 1.400 de euro mai mic decât predecesorii lor S2 și X2

VanMoof anunță un preț de vânzare mai mic pentru modelele S3 și X3 de 1400 de euro comparativ cu s2 și x2