Tinder anunță sosirea chat-urilor video în aplicația sa

Perioada de detenție necesită, interacțiunile umane sunt în carantină, punând o anumită frână în noi întâlniri. În timp ce discuțiile de videoconferință au explodat de la decretarea închiderii colective în întreaga lume, aplicațiile de întâlnire nu sunt lăsate deoparte. Astfel, Tinder a înregistrat o creștere a numărului de „goluri” cu 37% în aprilie la cei cu vârsta sub 30 de ani. Un paradox când ne imaginăm datele fizice imposibile, dar o supapă de securitate socială pentru mulți închiși.

Tinder va lansa chat-uri video în aplicația sa

Aplicația de întâlniri Tinder lansează implementarea chaturilor video

Tinder pariază pe date prin videoconferință

Într-un context în care videoconferințele au devenit, prin forța circumstanțelor, noul standard în ceea ce privește comunicarea, Tinder dorește să preia bandoul integrând o nouă caracteristică mult așteptată în aplicația sa. Într-adevăr, populara aplicație de întâlniri cu 5,9 milioane de utilizatori plătiți este pe cale să integreze videoclipurile în chat-urile sale. Un anunț făcut de grupul Match, proprietari ai Tinder, match.com și OkCupid. Această nouă opțiune ar trebui să fie lansată treptat pe parcursul anului, dacă nu este constrânsă de criza actuală.

Aplicația de întâlniri a văzut cum utilizarea sa crește în timpul izolare

Tinder anunță sosirea treptată a chaturilor video pe aplicația sa

Un prim mesaj Tinder acum oral

Sosirea videoclipurilor pe Tinder face parte din dezvoltarea completă a conferinței video, care a fost accelerată recent de izolare. Noi obiceiuri care au văzut apariția bruscă a Zoom-ului, precum și disponibilitatea gratuită a serviciului Google Meet. În fața acestei observații, care ar putea dura pe termen lung, atâta timp cât epidemia Covid-19 nu va deveni istorie, Tinder a ales să parieze pe întâlnirile cu camera virtuală. “Utilizatorii au arătat o dorință puternică de a se întâlni prin video, echipele noastre de ingineri s-au concentrat, așadar, pe implementarea unui serviciu de chat video pentru atenția viitorului individual pe platformele noastre”, a declarat Match Group într-un comunicat de presă.

Implementarea chat-urilor video pe aplicație face parte dintr-un context în creștere al videoconferințelor

Acum va fi posibil să vedeți date viitoare datorită introducerii chat-ului video pe Tinder

Sloganul Tinder va trebui acum să fie improvizat în videoclip

Lansarea unei astfel de opțiuni de chat video este un pas important pentru Tinder, care are aproape 60 de milioane de utilizatori în întreaga lume. O desfășurare care se anunță periculoasă din punct de vedere tehnic, dar și la nivel de securitate, pentru a limita abuzurile inevitabile în practică. Tinder nu a furnizat încă detalii cu privire la acest subiect.

Introducerea videoclipului este un pas important pentru aplicație. O etapă acum intermediară între cuvântul scris și întâlnirea propriu-zisă

Aplicația de întâlniri Tinder navighează pe tendința de videoconferință și anunță sosirea unui chat video