Tesla lansează o nouă versiune a modelului său S & X cu performanțe îmbunătățite

Tesla tocmai a anunțat o actualizare a modelelor sale S și X, care au acum o autonomie îmbunătățită pentru călătorii lungi de 610 km, în timp ce își păstrează bateria de 100 kWh. Un record pentru marca Elon Musk. Noile suspensii adaptive care îmbunătățesc performanța și confortul, precum și software-ul de inteligență artificială care permite anticiparea amortizării fac parte, de asemenea, din această nouă versiune a modelelor S și Model X.

Tesla oferă acum o nouă versiune a modelului său S & X cu autonomie îmbunătățită

Tesla anunță lansarea unei versiuni Long Range a vehiculelor sale Model S și Model X

Cea mai notabilă îmbunătățire atât pentru modelele S, cât și pentru cele X vine din noul lor sistem de acționare. Tesla tocmai și-a dotat vehiculele cu ultimele sale tehnologii de acționare, combinând un motor cu magnet optimizat, un nou sistem electronic de alimentare din carbură de siliciu, precum și o lubrifiere îmbunătățită a rulmenților și a angrenajelor. Asocierea unei noi motorizări cu magneți permanenți și un motor cu inducție permite un câștig net de 10% din autonomie și performanța vehiculelor, grație unei circulații optimizate a energiei consumate și recreate de vehicul. O altă noutate a acestei actualizări, un timp de reîncărcare împărțit la două datorită compatibilității vehiculelor de până la 200kW cu supraalimentatorul V3 și 145kW cu V2. De asemenea, vom remarca îmbunătățirea aerodinamicii datorită scăderii corpului, permițând, de asemenea, o manevrare mai bună..

Noua versiune Model S 2019 Grande Autonomie poate parcurge acum 610 kilometri

Noua versiune a modelelor S și X are o autonomie de până la 610 kilometri

Tesla Model S & Modelul X

Tesla Model S și Model X acum cu opțiunea Long Range și suspensii adaptive îmbunătățite

Pentru a atrage o bază de clienți din ce în ce mai valoroasă, Tesla a decis să ofere o actualizare gratuită a modului său sport Ludicrous Speed, permițând o accelerație îmbunătățită cu 20% tuturor proprietarilor modelelor mai vechi S și X ale mărcii. noile versiuni 2019 „Autonomie mare”.

„Am dori să subliniem impactul critic pe care fiecare dintre proprietarii de Tesla îl are asupra progresului muncii noastre. Drept urmare, toți proprietarii actuali Model S și Model X care doresc să achiziționeze această nouă versiune vor primi gratuit o actualizare a modului Ludicrous Speed, în valoare de 10.300 de euro..

Interiorul modelului Tesla S

Fotografie interioară premium a modelului Tesla S cu o rază lungă de acțiune de 610 kilometri și viteză ludică oferită