Sony a dezvăluit specificațiile tehnice ale Playstation 5

După o lungă așteptare și informații transmise într-un flux de câteva luni, Sony a dezvăluit în cele din urmă caracteristicile tehnice și hardware ale Playstation-ului său 5. Așteptată, prezentată ca avangarda unei noi generații de console, dispozitivul japonez ar trebui să vadă lumina de zi pentru sezonul de sărbători.

Sony a dezvăluit caracteristicile tehnice ale mult așteptatei sale console viitoare

Sony a dezvăluit în cele din urmă specificațiile tehnice ale noii sale Playstation 5

Playstation 5: specificații tehnice

Sony a livrat în cele din urmă informațiile despre performanță pentru noua sa Playstation 5. Printre specificațiile hardware avansate, consola este echipată cu un procesor AMD special de a treia generație, format din 8 nuclee la o putere tactată la 3,4 GHz. Există, de asemenea, o GPU de arhitectură AMD RDNA 2 crescută la 10,28 teraflops și 2,23 GH și care, la fel ca CPU, va fi la frecvențe variabile. Rețineți că competitorul său direct, Microsoft Xbox Series X, va rula la 12 Teraflops. Pe partea unității de hard disk, PS5 are un SSD ultrarapid de 825 GB, capabil să elimine practic latența. Există, de asemenea, o memorie RAM de 16 GB GDDR6.

Performanță de încărcare prezentată cu mândrie de Sony și de managerul său de produs Playstation Mark Cerny în timpul demonstrațiilor. Cu 5,5 Gb / s, a cincea generație de consolă Sony ar reduce timpul de lansare al PS4 de 20 de ori.

PS5 va avea un SSD ultrarapid

Sony confirmă că Playstation 5 va avea un SSD ultrarapid

O Playstation 5 compatibilă cu versiunile anterioare

Gata întotdeauna să primească discuri fizice, noul Playsation 5e al numelui este echipat cu un player Blu-ray 4K și va fi compatibil cu jocurile PS4 anterioare și căștile PSVR. Echipată cu tehnologia Ray Tracing, consola promite să sprijine jocurile de calitate 8K, la fel ca 4K la 120Hz. La nivel de tratament sonor, aparatul are un nou sistem audio Tempest 3D AudioTech de calitate superioară.

Consola de nouă generație va fi compatibilă înapoi cu sute de titluri PS4

Sony a dezvăluit caracteristicile tehnice și materiale ale PS5-ului său în timpul unui flux live

Când va lansa Playstation 5? ?

Marca avansează sezonul de sărbători pentru comercializarea noii sale console

Pret Playstation 5 ?

Alte informații despre preț nu au fost comunicate oficial, dar tendința actuală ar pune un preț în jur de 500 de euro.

Ne vedem la sfârșitul anului pentru a descoperi acest nou Sony Playstation 5

Noua performanță Playstation 5 PS5 de la Sony a fost dezvăluită în timpul difuzării în direct miercuri, 18 martie