Petcube 2 vă permite să folosiți Alexa pentru a arunca delicatese la animalul dvs. de companie

Petcube a anunțat ieri o a doua generație a camerelor sale Bites and Play Petcube, care vor ține animalele de companie bune și minunate acasă, cu delicatese și indicatoare laser, lansate în timp ce sunteți la serviciu. Noul model are două lentile cu unghi larg extins care permit o vedere la 180 ° a camerei, conexiune îmbunătățită cu suport Wi-Fi de 5 GHz, un arsenal de 4 microfoane și o interfață Alexa încorporată.

Petcube 2 vă menține în contact constant cu animalul dvs. de companie

Alexa lucrează cu petcube 2 pentru a ține companie, a vă ocupa și a vă supraveghea câinele când este afară

Ambele camere din Bites și Play oferă video HD 1080p, zoom digital 4x și viziune nocturnă. Animalele dvs. de companie ar putea iniția, de asemenea, un apel video bidirecțional care este inițiat atunci când animalul de companie se află în fața camerei. Proprietarii vor primi ulterior o notificare push prin care vor întreba dacă vor să accepte un apel video de la prietenul lor cu patru picioare (întotdeauna, desigur). Videoclipurile ar putea fi apoi salvate pe telefon, partajate online sau stocate în aplicația Petcube pentru iOS sau Android. Compania oferă un serviciu opțional de stocare în cloud Petcube Care, permițând utilizatorilor să plătească între 3 și 10 USD pe lună pentru 10 zile de istoric video. Planul de 10 USD vine cu alerte inteligente care folosesc AI pentru a distinge pisicile de câini de oameni și oferă recunoaștere audio a lătratelor și a miauilor pentru a notifica proprietarii de evenimente potențial periculoase..

Petcube 2 vă distrează tovarășul toată ziua

monitorizați-vă animalul cu ușurință cu camerele integrate în mușcăturile petcube 2

Bună ziua, dragul meu proprietar !

idee de asistent inteligent pentru a-ți urmări și hrăni animalul atunci când ești departe de casă

Reporterul veteran Adi Robertson a încercat Petcube Original la CES în 2015 și a descris experiența ca un joc de „cafenea virtuală pentru pisici”. Este un concept foarte distractiv, care permite proprietarilor să interacționeze cu animalele de companie în timp ce sunt plecați. De ce să integrăm Alexa atunci când nu suntem obișnuiți să-l folosim în afara caselor noastre? Această funcție ar fi probabil utilă pentru persoanele care nu au încă un dispozitiv Alexa sau care doresc pur și simplu să delege sarcini de divertisment animal unui asistent vocal..

Miau, e Felix la telefon !

cel mai bun însoțitor al pisicii domestice, petcube mușcă 2 pentru a-ți urmări și hrăni animalul însoțitor în absența noastră

Se așteaptă ca Petcube Bites 2 să fie pus în vânzare cu 249 USD și Petcube Play 2 cu 199 USD, când vor fi lansate în primăvara anului 2019..

Singur, dar nu singur !

idee de asistent inteligent pentru animale de companie Golden Redriever, idee cum să-ți ocupi animalul când ești plecat