Nintendo adaugă 20 de jocuri Super NES pe platforma sa Switch Online

La un an de la lansarea serviciu conectat plătit Switch Online, care permite abonaților să se bucure de jocuri de pe NES, Nintendo a profitat miercuri de întâlnirea sa directă Nintendo Direct pentru a anunța că 20 de titluri iconice Super Nintendo vor fi adăugate la serviciu, fără costuri suplimentare..

Nintendo își îmbunătățește serviciul Switch Online cu douăzeci de jocuri de la Super NES

Nintendo tocmai a anunțat sosirea a 20 de jocuri Super Nes în catalogul de servicii Switch Online

Astfel, utilizatorii care s-au abonat la serviciul Nintendo vor găsi clasicele Super Mario Kart, Super Mario World sau chiar The Legend of Zelda din această vineri, 6 iunie. În acest fel, modul multiplayer va permite ca unele jocuri să fie jucate online cu mai multe persoane, în timp ce serviciul configurează o funcție de derulare înapoi, permițându-vă să vă întoarceți câteva secunde în timpul unui joc, pentru a vă încerca din nou norocul. Iată lista titlurilor Super NES care vin mâine pe platforma Switch Online:

  • Brawl Brothers, Super E.D.F. Earth Defense Force, Breath Of Fire, Super Ghouls’n Ghosts, Joe & Mac 2: Lost in the Tropics, Super Mario Kart, Demon ‘Crest, Super Mario World, F-Zero Super Mario World 2: Yoshi’s Island, Kirby’s Dream Course, Super Metroid, Kirby’s Dream Land 3, Super Puyo Puyo 2, Pilotwings, Super Soccer, Star Fox, Super Tennis, Stunt Race FX Legend of Zelda: O legătură cu trecutul.

Abonații Switch Online vor putea redescoperi Super Mario Kart în modul multiplayer cu o funcție de „derulare înapoi”

Nintendo adaugă 20 de jocuri Super NES la serviciul său conectat Switch Online

Odată cu lansarea jocurilor, Nintendo va oferi, la fel ca ceea ce s-a făcut anterior pentru NES, un nou controler wireless Super Nintendo care să ia liniile originalului lansat în 1992 și echipat cu o conexiune USB. Disponibil pe site-ul mărcii și rezervat abonaților Switch Online, acesta va fi vândut la un preț de 29,99 euro.

Nintendo lansează controlerul Super NES fără fir pentru a-și susține catalogul

Nintendo își îmbunătățește serviciul Switch Online cu 20 de jocuri Super NES noi și un controler wireless

În plus față de cele douăzeci deja anunțate ieri, marca japoneză ar trebui să își consolideze catalogul Switch Online, care conține acum 46 de jocuri, prin adăugarea de noi titluri în timp. Ca memento, serviciul conectat al Nintendo este oferit de la 3,99 euro (1 lună / 1 cont) până la 34,99 euro (1 an / 8 conturi) și vă permite să vă bucurați de titluri NES, Super NES și alte jocuri în linie, precum și de un backup conectat și aplicația dedicată.

Nintendo pariază pe vintage pentru a atrage fanii nostalgici pe platforma sa Switch Online

Abonații Nintendo Switch Online vor primi gratuit 20 de jocuri SUper NES adăugate