Magazinele Amazon Go vor accepta în curând plăți

După lansarea primelor sale magazine fără numerar, Amazon are în vedere acum încorporarea plăților prin numerar sau alt „mecanism de plată suplimentar” în magazinele sale Amazon Go. Această decizie urmează numeroaselor reacții care deplâng aspectul discriminatoriu al acestui tip de plată. aveți un card bancar sau venituri mici. Într-adevăr, se pare că unii adulți americani cu salarii modeste nu au un smartphone, ceea ce le face imposibilă utilizarea magazinelor Amazon Go, la fel ca cei care pur și simplu nu sunt clienți Amazon în general. Dacă această schimbare nu ar trebui să fie efectivă imediat, unele mari orașe americane precum Philadelphia și în curând Washington, Chicago, San Francisco și New York, au interzis deja magazinele fără plată fizică..

Amazon Go va trebui să-și modifice oarecum modelul inițial

Fotografia frontală a magazinului Amazon Go fără casă de marcat, care ar trebui să introducă plăți în numerar și cu cardul în curând

Această mișcare pare să fie o oprire a strategiei inițiale a Amazon, care a deschis deja o duzină de magazinele sale Amazon Go, al căror concept se bazează pe nici o casă de marcat. Ideea a fost de a oferi un nou sistem de cumpărături în care clienții își pot face achizițiile fără a trece prin caseta de plată, acestea fiind facturate automat în contul Amazon al acestuia din urmă, după ce un sistem complex de camere a identificat produsele alese..

Magazine conceptuale fără numerar, unitățile Amazon Go vor oferi acum metode tradiționale de plată

imagine promoțională a magazinelor Amazon Go cu plată automată care ar trebui să stabilească de acum înainte achiziții

Magazinele Amazon Go până acum au doar uși automate

fotografie interioară a magazinului Amazon Go fără casier, dar care ar trebui să instaleze metode tradiționale de plată

Amazon a prezentat întotdeauna noile sale puncte de vânzare automate Go ca locuri inovatoare, subliniind un mod de consumare de nouă generație. Odată cu stabilirea fondurilor de plată, compania va trebui să își revizuiască modelul atât din punct de vedere conceptual, cât și economic, cu noi nevoi în ceea ce privește personalul. Cu toate acestea, respectând noile cerințe și reguli în vigoare în anumite state, firma lui Jeff Bezos și-ar putea extinde rapid magazinele Amazon Go și dimensiunile acestora într-un ritm mai rapid decât se aștepta, stabilindu-se chiar mai avansate în lume..

Prin apelarea la un model mai tradițional, magazinele Amazon Go vor ajunge, așadar, la un public mai larg.

magazin automat Amazon Go exterior care va instala noi plăți cu metode tradiționale de plată