Hans Zimmer compune sunetul pentru vehiculele electrice BMW

Hans Zimmer, compozitor al multor partituri de la Hollywood, inclusiv Regele Leu și Inception, creează sunetul noii generații de vehicule electrice BMW. Zimmer și Renzo Vitale, inginer acustic și proiectant de sunet la BMW Group, au compus recent sunetul noii mașini BMW Vision M Next, concept care și-a făcut debutul mondial pe 25 iunie 2019..

Hans Zimmer, compozitor de numeroase partituri de film, compune sunetul vehiculelor electrice BMW

Hans Zimmer compune sunetul pentru vehiculele electrice BMW, noul BMW M, Vision M Next

Proiectul BMW cu zimmer este legat de noua sa marcă de sunet „BMW IconicSunds Electric”. „Vrem ca BMW IconicSound Electric să fie într-o poziție de serviciu pentru clienții care apreciază emoțional sunetul. Cu noul nostru sistem, ei vor putea experimenta bucuria de a conduce cu toate simțurile. A spus Jeans Thiemer vicepreședinte senior al mărcii BMW. Cuplul a compus sunetele și tonurile de conducere pentru BMW Vision M Next la studiourile Zimmer din Londra și Los Angeles.

Urmăriți videoclipul de mai jos și ascultați sunetul care sună atunci când vehiculul accelerează.

Vehiculul, care a debutat la evenimentul NEXTGen din München, nu va fi în curând la reprezentanța dvs. locală BMW. Este un concept care ar trebui să arate direcția pe care o ia producătorul de automobile în ceea ce privește designul, planurile pentru vehicule electrice și tehnologii, cum ar fi sistemul său adaptiv de control automat al vitezei de croazieră, care va putea simți și opri automat la luminile roșii..

Simțiți plăcerea de a conduce cu toate simțurile – importanța sunetului auto BMW

Vision M În continuare, Hans Zimmer și fiorul conducerii, vehicul BMW modern, alegând o mașină electrică în locul unei mașini cu motor cu combustie

Dar clienții se pot aștepta ca următoarea generație de vehicule electrice să vină cu acustică specială, concepută pentru a imita senzația pe care un șofer o poate avea atunci când se află în spatele unui M5 sau al altui motor cu combustie internă BMW. Se pare că următoarea linie de vehicule electrice BMW ar putea ajunge mai devreme decât se aștepta.

Vehiculele electrice BMW – modelul i8 care a câștigat mult respect

Vehiculele electrice BMW i8, aleg să protejeze pietonii cu sunetul artificial al mașinii

La evenimentul NEXTGen, producătorul auto a anunțat că a depășit eforturile sale de a produce cel puțin 25 de vehicule electrificate. BMW, care își propunea 2025, anunță acum că va oferi aceste 25 de vehicule până în 2023. Ideea este să nu faci o mașină electrică să sune ca un vehicul MCI (motor cu combustie internă). În schimb, sunetul ar trebui să se potrivească cu puterea și viteza vehiculului electric..

Producătorul auto a declarat că a depășit eforturile sale de a produce noile vehicule electrificate

Fotografie într-un vehicul BMW, motor cu combustie, preferință pentru vehiculele electrice BMW, ținând mâna de volan

Se pare că BMW lucrează la sunet artificial din cel puțin 2009. În prezent, inginerii au dorit să sensibilizeze vehiculele electrice silențioase tradiționale, care la acel moment includeau parcul de testare MINI E. De la lansarea BMW i3, clienții au avut opțiunea de a alege un sunet pentru protecția pietonilor. Legislația i-a obligat pe producătorii de automobile să adopte protecție împotriva zgomotului pietonilor, o caracteristică construită standard pentru toate vehiculele hibride plug-in și toate vehiculele electrice de la BMW. Scopul dezvoltării a fost îndeplinirea funcției de alertă fără a deranja pietonii.

BMW – plăcerea de a conduce

Mașină la apus, munte din apropiere, vehicule electrice de la BMW, Hans Zimmer