Google Photos adoptă identificarea manuală a feței

Cu noua sa versiune 4.32.1, Google Photos vă permite acum să identificați manual fețele uitate. Dacă inteligența artificială a aplicației a reușit încă de la începuturile sale să recunoască singure fețele prezente într-o fotografie și să-și găsească identitatea în conformitate cu baza de date a fiecăruia, algoritmul său nu este totuși o știință exactă, ducând uneori la neglijări care sunt imposibil de modificat. Un defect care ar trebui corectat cu această nouă actualizare, promite Google.

Google Photos face acum posibilă identificarea manuală a feței

Google Photos aduce acum o funcție de identificare manuală în sistemul său automat de recunoaștere facială

În timp ce Google Photos obișnuia să asigure identificarea fețelor dintr-o fotografie, noua actualizare 4.32.1 va permite acum efectuarea de corecții manuale și abordarea unor omisiuni. Cu toate acestea, AI-ul Google rămâne singurul maestru la bord, ceea ce înseamnă că identificarea persoanelor nerecunoscute va depinde în totalitate de capacitatea aplicației de a discerne un chip uman sau animal. Prin urmare, va fi imposibil să etichetați o persoană dacă nu este detectată nicio față de algoritmul Google Photos..

Recunoașterea facială automată Google Foto este acum acceptată de identificarea manuală

Google Foto vă permite acum să etichetați fețele care nu sunt recunoscute de AI de recunoaștere facială

Dacă face posibilă umplerea golurilor Google Photos, această nouă funcționalitate nu face miracole și va continua să refuze identificarea unei fețe pe care nu o consideră ca atare, așa cum se poate întâmpla dacă persoana întoarsă cu capul sau dacă lumina nu permite aplicației să distingă clar prezența unei persoane. Cu toate acestea, în timp va fi posibil să adăugați etichete manuale la o fotografie.

Numai fețele umane și animale pot fi etichetate

Pentru a completa omisiunile recunoașterii faciale automate, Google Photos oferă identificarea manuală a feței

A priori încă în faza de testare, noua funcție de identificare manuală a Google Photos pare să-și ia timpul înainte de a se pune la dispoziția tuturor utilizatorilor.

Noua funcție va fi disponibilă tuturor în curând

Noua funcție de identificare manuală Google Photos va completa sistemul automat de recunoaștere a persoanelor

Găsiți toate știrile de înaltă tehnologie pe site-ul nostru cont oficial Twitter.