Este posibil ca notificările roșii ale Facebook să dispară în curând

Dezvoltat în ultimii ani pentru a capta din ce în ce mai mult atenția utilizatorilor, notificările roșii de pe Facebook legate de grupuri, pagini sau Marketplace ar putea deveni mai rare datorită unei noi opțiuni de dezactivare a acestora.

Facebook testează în prezent dezactivarea notificărilor roșii

Facebook testează o nouă modalitate de a filtra notificările roșii prin setări

Specialistul în social media Jane Manchun Wong a dezvăluit că unii utilizatori de social media au acum posibilitatea de a personaliza aspectul acestor ecusoane roșii, prin setările aplicației. Facebook le-a înmulțit pentru a crea cu bună știință un fenomen de dependență, despre care se pare că astăzi vrea să lupte: „Testăm noi modalități de a oferi oamenilor mai mult control asupra notificărilor pe care le primesc în aplicație. Facebook”, un purtător de cuvânt al lui Zuckerberg a declarat compania TechCrunch. Acesta din urmă adaugă că apariția sistematică a notificărilor roșii nu a fost în cele din urmă necesară, având în vedere parametrii de setări deja existenți pentru alte tipuri de memento-uri..

Este posibil ca notificările și punctele lor roșii să fie în curând limitate

Notificările roșii ale Facebook au devenit o pacoste pentru mulți utilizatori

Nu foarte utile și intenționate cu bună știință pentru a provoca acțiunea utilizatorului, aceste notificări sunt unul dintre factorii responsabili de dependența de rețeaua socială dezvoltată de unii, trasați de roșu, sinonim cu urgența, afișat pe aceste ecusoane, care sunt în general neimportante, nici unul . „Puterea acestor notificări roșii constă în interogarea pe care o provoacă, simulând informații cruciale pentru utilizator, cum ar fi o dată care nu trebuie ratată sau prezența unui mesaj important. Apariția lor le face fascinante “insistă John Herrman, autorul unei lucrări pe această temă în New York Times..

Specialistul în rețea Jane Manchun Wong a făcut lumină asupra acestei noi abordări FB

Jane Manchun Wong a descoperit că Facebook testează în prezent o nouă opțiune pentru a limita apariția notificărilor roșii în aplicația Facebook

Dacă experiența a reușit să-i conștientizeze pe utilizatorii Facebook de interesul limitat al acestora, reflexul de a face clic rămâne totuși prezent, cel puțin pentru a-i face să dispară de pe ecranul său înainte de sosirea următorului. La fel ca alți jucători de internet precum Apple și Screen Time sau Google și Digital Wellbeing, Facebook pare să devină conștient treptat de impactul instrumentelor sale asupra vieții utilizatorilor de internet.

„Puterea acestor notificări roșii se află în întrebările pe care le ridică” John Herrman, New York Times

Folosit de mult de Facebook pentru a atrage atenția utilizatorilor săi, notificările și punctele roșii pot dispărea în curând