Disney Plus dezvăluie catalogul său pentru Franța

In timp ce Disney plus a anunțat la sfârșitul lunii ianuarie că dorește să își lanseze serviciul în Franța cu o săptămână mai devreme decât era de așteptat, tocmai platforma de streaming are dezvăluie toate informațiile printr-un comunicat de presă pe oferta și catalogul său.

Disney Plus a dezvăluit catalogul viitoarei sale oferte franceze pe 24 martie

Platforma de streaming Disney Plus dezvăluie catalogul său complet pentru Franța

Ce programe oferă Disney Plus ?

Disponibil în Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Elveția și Regatul Unit începând cu 24 martie, serviciul SVOD gata să concureze cu Netflix tocmai a dezvăluit întregul său catalog pus la dispoziția viitorilor abonați. În cadrul programului, vor fi oferite peste 500 de filme și 300 de serii de la producțiile Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, pentru un abonament la prețul fix de 6,99 € pe lună sau 69,99 € pe an..

În cadrul programului, producții ale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic

Așteptat în Franța pe 24 martie, Disney Plus își dezvăluie întregul catalog de filme și seriale

Printre cele mai așteptate titluri de pe Disney Plus, menționăm prezența primelor șapte filme din saga Skywalker, precum și a tuturor episoadelor seriei de animație The Clone Wars. În cele din urmă, vom găsi și seria așteptată și deja comentată The Mandalorian de Jon Favreau, una dintre cele 26 de creații originale Disney +. Printre acestea, seria High School Musical, Lumea după Jeff Goldblum, acțiunea live Frumusețea și vagabondul, sau Once upon a time the Imagineers. Primele 30 de sezoane ale The Simpsons vor putea fi, de asemenea, căutate.

Vom găsi mult așteptatul serial The Mandalorian

Disney Plus anunță peste 500 de filme și 300 de serii în catalogul său dezvăluit în cele din urmă

Producțiile Marvel vor fi acolo cu aproximativ treizeci de titluri precum Guardians of the Galaxy, Agents of S.H.I.E.L.D sau desenul animat Ultimate Spider-Man. Pixar, un alt jucător de divertisment de familie, va prezenta Toy Story 3 și Finding Dory, precum și o serie de documente din culise la compania de producție a lui Edwin Catmull. Pe partea documentară, programele National Geographic vor fi reprezentate de câștigătorul Oscarului Free Solo, Before the Flood, Science Fair sau clasici din lanț precum Trésors sous les mers.

Prin noua sa platformă, care a fost lansată în noiembrie anul trecut în SUA, Disney va aduce înapoi multe dintre clasicele care și-au făcut istoria. Astfel, nostalgicii vor putea descoperi sau redescoperi Cenușăreasa, Merlin Vrăjitorul, Mica Sirenă, Scrooge Gang, Maman I Missed the Plane, Madame Doubtfire, The Ice Age, Avatar, The Snow Queen, Vaïana, la fel ca nenumăratele Disney Programe de canal.

Lista completă din catalog Disney Plus este disponibil online.

Ne vedem pe 24 martie pentru a descoperi noul serviciu de streaming al Disney

Disney + publică catalogul complet al viitoarei sale oferte pe 24 martie

Cum să vizionați Disney Plus ?

Din punct de vedere tehnic, fluxul de streaming Disney Plus va fi disponibil în înaltă definiție pentru 4 ecrane simultane. Platforma oferă posibilitatea de a crea până la 7 profiluri diferite, precum și descărcări nelimitate pe zece dispozitive separate.

Cum să vă abonați la Disney Plus ?

Accesul la Disney Plus va fi disponibil pe site-ul DisneyPlus.com, precum și pe diferite aplicații, permițând accesul prin diferite dispozitive precum smartphone-uri, tablete, console, televizoare inteligente și alte playere media. Deoarece grupul Canal + are drepturi exclusive asupra distribuției sale franceze, Disney + va fi oferit și abonaților săi. Clienții Intégrale, Intégrale + și Ciné Séries vor primi serviciul automat, în timp ce abonamentele Family Pack și Canal + Pack îl vor include timp de un an.