Clasicul Nintendo Switch ar trebui, de asemenea, renovat

Ca urmare a anunțului Nintendo cu privire la sosirea viitoare a Switch Lite, o versiune mai ușoară, mai ieftină și dedicată doar portabilității, marca japoneză tocmai a dezvăluit că va avea versiunea standard a consolei sale portabile de succes – chiar va primi unele actualizări hardware . Într-adevăr, în paralel cu lansarea Lite, Nintendo ar intenționa să îmbunătățească performanțele Switch-ului, conform informațiilor colectate de site-ul The Verge, care publică un raport al FCC, organismul responsabil de certificarea produselor electronice. pentru piața americană.

Nintendo ar lua în considerare actualizarea componentelor Switch-ului său

după anunțul sosirii Switch Lite, versiunea sa mai ușoară, consola Nintendo ar putea primi în curând o actualizare a componentelor sale

Potrivit unei cereri furnizate de producătorul japonez, acesta ar lua în considerare dotarea consolei sale cu un nou procesor SoC, o nouă memorie flash NAND, precum și o nouă placă de bază. Pentru a face acest lucru, Nintendo a depus, prin urmare, organismului în cauză o cerere pentru o „modificare a autorizației de clasa II”, autorizație care permite unui producător să modifice un produs deja existent, fără a fi nevoie să re-inițieze o nouă cerere de certificare..

Nintendo ar fi depus o cerere în această direcție la Comisia Federală pentru Comunicații

Nintendo a depus o cerere de autorizare pentru a-și modifica comutatorul către FCC, în vederea modificării componentelor sale.

Dacă pentru moment nu au fost comunicate informații precise cu privire la noile modele de componente viitoare, este probabil ca actualul procesor Tegra X1 al Nvidia, care echipează modelul existent din 2017 și care astăzi dorește să fie ușor depășit, să cedeze sau cel puțin primiți o actualizare în ceea ce privește viteza de scriere, așa cum sugerează unele surse.

Actualul procesor Nvidia Tegra X1 al comutatorului poate ceda locul unui model mai ieftin

Nintendo ar fi planificat să înlocuiască procesorul Switch tegra x1 cu un model mai economic și mai puțin costisitor, ca pentru versiunea Lite

Sosirea Switch Lite, anunțată ca având un cip mai eficient din punct de vedere energetic și, prin urmare, care permite o durată de viață îmbunătățită a bateriei, ar putea fi cheia acestei schimbări anunțate. Prin urmare, ar fi probabil ca versiunea standard a Switch, vândută cu 100 USD mai mult decât viitoarea sa soră mică, să beneficieze de același avans tehnic în ceea ce privește timpul de încărcare și termometria..

Switch X Switch Lite: „Cele două sisteme se vor completa și vor coexista pe piață” Doug Bowser, Nintendo

Nintendo Switch standard ar putea primi același procesor ca viitoarea sa soră mică, Switch Lite