Camioneta electrică Chevrolet E-10 a fost dezvăluită la SEMA Las Vegas

Iconicul brand american a profitat de spectacolul SEMA din Las Vegas pentru a prezenta care ar putea fi noua sa contribuție la noua și în creștere piața vehiculelor electrice fabricate în SUA. Cu această ocazie, producătorul a dezvăluit Chevrolet E-10, un concept car care ia liniile celebrului pick-up star din anii 60, C-10, cu în loc de V8, un puternic propulsor 100% electric. Un furuncul care ar trebui să atingă ținta cu nostalgici pentru vechea mecanică (electrică), într-o perioadă în care vintage-ul este la modă.

Chevrolet E-10 a fost dezvăluit la SEMA Las Vegas

Spectacolul SEMA din Las Vegas a prezentat Chevrolet E-10, un pickup electric cu un design foarte vintage

Cu E-10, Chevrolet pătrunde în istoria sa și cea a pick-up-ului său C-10 din 1962, aducând înapoi mitul automobilului american cu un aspect modern infuzat cu stil vintage și tehnologie nouă. Luând designul și designul strămoșului său pe benzină, Chevrolet E-10 își omite totuși spațiul de depozitare din spate pentru a face loc unui sistem electric de propulsie Connect & Croazieră care oferă 450 de cai putere, care îi permite să urce de la 0 la 96 km / h în mai puțin de cinci secunde.

Chevrolet E-10 urmează liniile iconice ale anilor ’60, Chevy C10

Cu conceptul său Chevrolet E-10, marca americană combină nostalgia mașinii fabricate în SUA și modernitatea mașinilor electrice.

Bazat pe „componente Bolt EV dovedite”, sistemul electric al Chevrolet E-10 include trei motoare cu două stive alimentate de două baterii Bolt cu litiu-ion de 400 volți, care furnizează un total de 120 kWh, dar a căror autonomie nu a fost comunicată. Puterea este gestionată de o transmisie automată cu patru trepte și de propulsia trimisă în întregime roților din spate. Un vehicul atipic cu aspectul său vechi de școală, Chevrolet E-10 are un prag coborât, personalizat, vopsea portocalie metalică populară în anii hippie și lumini LED în față și în spate..

Motoarele electrice Chevrolet pickup livrează 450 de cai putere

Motoarele electrice Chevrolet E 10 livrează 450 de păr echivalent

Mândri de noua sa jucărie pentru adulți, care este încă un concept până în prezent, Chevrolet și compania-mamă General Motors își subliniază în continuare progresul în sistemul de propulsie eCrate și tehnologia internă de funcționare la cald, care a permis aici să nască proiectul E-10 în doar 18 săptămâni. „General Motors arată astfel că are abilitățile necesare pentru realizarea unui concept car precum E-10 și asta datorită gândirii inovatoare și expertizei, printre altele, a echipelor noastre de electrificare”, a comentat Jim Campbell, vicepreședinte al Chevrolet Motorsports.

Un concept car conceput în 18 săptămâni

Chevrolet dezvăluie E-10, un pickup electric care preia caracteristicile modelului C10 din anii 1960

Găsiți toate știrile de înaltă tehnologie pe site-ul nostru cont oficial Twitter.