Apple interzice băieților răi să dețină un iPhone

S-ar putea să pară anecdotic, dar nu este: ticălosul unui film nu va folosi niciodată un iPhone. Aceasta este informația pe care tocmai a împărtășit-o Rian Johnson, director, printre altele, Star Wars: The Last Jedi și Cuțite afară. Potrivit acestuia, Apple ar împiedica realizatorii de filme să lege orice tip rău din ficțiune de smartphone-ul său.

Potrivit lui Rian Johnson, Apple nu vrea să vadă un iPhone în mâinile băieților răi

Rian Johnson spune că Apple interzice băieților răi să dețină iPhone

iPhone interzis băieților răi: un risc pentru suspans ?

În timpul unui interviu cu Vanity Fair, regizorul american a dezvăluit condițiile impuse de Apple asupra utilizării iPhone-ului său în cinematografie. „Apple permite utilizarea iPhone-urilor în filme, dar numai dacă nu aparțin tipului rău. Un detaliu care poate fi important pentru suspansul și intriga unei ficțiuni “, a declarat regizorul. Potrivit acestuia, a vedea cine deține un iPhone sau nu într-un film ar putea educa privitorul cu privire la rolul fiecărui personaj și astfel să dezvăluie misterele din spatele lor. Un detaliu care s-ar putea să nu fi fost unul dintr-un film ca cel prezentat recent de regizor, À Couteaux Tirés, în care tocmai este vorba despre găsirea criminalului într-un grup de suspecți adunați în vid. „Toți thriller-urile care ascund un criminal în scenariu vor dori să mă omoare acum”, a adăugat el cu umor..

Un detaliu care ar putea ghida privitorul, denunță Rian Johnson

Apple nu vrea ca iPhone-ul său să fie folosit de ticăloșii filmului, spune Rian Johnson

Interviu cu Rian Johnson pentru Vanity Fair SUA

Apple și Iphone sunt întotdeauna în siguranță

Declarația lui Rian Johnson confirmă, așadar, o practică latentă din partea Apple, care este foarte atentă la modul în care iPhone-urile sale și alte iPad-uri sunt utilizate pe ecran, în special în producțiile pe care le finanțează. Potrivit site-ului MacRumors, compania Cupertino are o politică strictă pe această temă, ceea ce înseamnă că produsele sale sunt prezentate „în cea mai bună lumină și într-un context care le evidențiază”. În plus față de interzicerea băieților răi să dețină un iPhone, marca Apple ar refuza, prin urmare, să vadă ca unul dintre produsele sale scumpe să fie abuzat sau chiar mai rău, rupt.

Ticăloșii își pot distruge Android-ul oricum vor

după Rian Johnson; Apple interzice băieților răi să folosească iPhone în cinematografe

Rezervându-și iPhone-urile doar pentru personaje „drăguțe” din filme și seriale, Apple le permite, prin urmare, celor care sunt în partea întunecată a forței să-și folosească în liniște Samsung, Huawei sau orice alt Android, pentru a comite răutățile lor..

Cel puțin Sean Connery aka James Bond ar putea folosi orice telefon dorea

La filme, Apple se asigură că iPhone-ul lor este tratat bine și nu cade în mâinile băieților răi