Apple îngropă MacBook 12 și MacBook Air non-Retina

Apple tocmai a anunțat în liniște retragerea a două versiuni ale laptopului său MacBook. Într-adevăr, ultraportabilul mărcii Apple, MacBook 12, se retrage deja după doar patru ani de serviciu. I se alătură în dulap generația mai veche de MacBook Airs fără afișaj Retina, a cărui înlocuire a ajuns pe cale în septembrie trecut tocmai a moștenit o nouă actualizare oferindu-i tehnologia True Tone..

Apple a prezentat o actualizare a ofertei sale MacBook

Apple a anunțat o schimbare a ofertei sale de laptopuri cu sfârșitul MacBook 12 și actualizarea la Air Et Pro

Lăsat deoparte de doi ani de Apple, care nu credea că ar fi util să-i respire viața, MacBook 12 reușise totuși să-și scotocească o cotă de piață datorită fineței și greutății sale, în ciuda puterii sale. Concurența directă de la vărul său, MacBook Pro, mai puternică pentru măsurători abia mai mari și, mai presus de toate, prezentată la un preț echivalent, pare, așadar, că a sunat moartea micului 12. MacBook Air Retina este așadar instalat direct în locul său, profitând trecerea unei reduceri de preț aplicate de Apple de aproximativ o sută de euro, pentru un preț de intrare stabilit la 1249th, precum și sosirea tehnologiei True Tone.

MacBook Air Retina înlocuiește cu siguranță predecesorul său cu definiție standard

Apple actualizează MacBook Air Retina instalând True Tone și nu mai vinde MacBook 12

Eliminarea vechii generații MB Air părea inevitabilă, având în vedere designul său oarecum depășit, în fața concurenței înclinate din ce în ce mai mult să-și îmbunătățească produsele portabile. Lipsa rezoluției înalte, a ecranelor tactile și a formatelor hibride a fost mai bună decât laptopul, pe care Apple a ajuns să îl promoveze drept produsul său entry-level..

În ciuda măsurătorilor sale avantajoase, MB 12 se înclină și își lasă locul lui Air Retina

Apple încheie MacBook 12 Înlocuit de MacBook Air Retina Update

O altă noutate prezentată de Apple în primăvara anului 2019, sosirea Touch Bar-ului pe toate MacBook Pro, entry level inclus. Versiunea anterior neechipată, ca și cea de 13 inci, a dispărut astfel din circulație. O generalizare a barei tactile care permite Apple să își sectorizeze oferta mai mult și să diferențieze în continuare versiunile Pro și Air.

MB Pro beneficiază acum de Touch Bar ca standard

Apple actualizează MacBook 13 instalând Touch Bar pe toate modelele Pro