Zero Labs dezvăluie propriul Ford Bronco electric

În timp ce marca americană se uită în prezent la o versiune electrică a mult așteptatului Ford Bronco, modelul Compania Zero Labs tocmai și-a dezvăluit propriul model al celebrului vehicul de teren.

Zero Labs dezvăluie propriul Ford Bronco electric

Compania Zero Labs și-a dezvăluit propriul Ford Bronco Electric Vintage 2020

@ zerolabs.com

Ford Bronco a înviat electric de Zero Labs

Odată cu lansarea imaginilor Ford Bronco din 2020 dezvoltate în birourile producătorului american, marca Zero Labs și-a dezvăluit propriile sale. Specializată în restaurarea legendarului vehicul din anii 1960, pe care îl echipează cu un motor electric, compania, născută în 2015, și-a creat propria versiune a Bronco. Dacă Ford tinde să schimbe designul 4 × 4, marca Adam Roe se angajează să-l respecte scrupulos. Pentru a face acest lucru, constructorul a folosit atât piese originale din fabrică, licențiate din oțel zincat, cât și cele de casă. În total, au fost necesare peste o mie de piese pentru a completa acest Bronco, asamblat pe un șasiu armat original.

Tânăra companie a pariat pe farmecul original al Ford Bronco

Zero Labs și-a creat propria versiune electrică a celebrului Ford Bronco din 1966

@ zerolabs.com

Zero Labs interpretează Ford Bronco 2020 în felul său

Dacă Zero Labs a pariat pe autenticitatea estetică, în afară de grila revizuită care poartă numele de marcă, Ford Bronco este mai presus de toate un vehicul electric al timpului său. Acestea sunt într-adevăr baterii litiu-ion de 70 kWh cu încărcare rapidă care se află pe capotă. Acestea alimentează un sistem de propulsie electric de 600 de cai putere care se poate roti la 18.000 rpm, pe o distanță de 300 de kilometri.

Un interior care reflectă stilul vintage al vehiculului din anii ’60

În timp ce Ford lucrează la un nou Bronco electric, Zero Labs își dezvăluie aspectul vintage

@ zerolabs.com

În timp ce corpul folosește fibră de carbon opțională, interiorul fabricat manual nu este delicat și preia designul de altădată. Există o gamă de finisaje și panouri din lemn sau carbon, precum și acoperiri din piele sau vegane cusute manual de calitate superioară. Echipat cu suspensii față și spate independente, Zero Labs Ford Bronco este echipat cu tracțiune integrală și o manetă de schimbare a vitezelor manuală, o marfă rară pentru un vehicul de acest tip..

Zero Labs Electric Ford Bronco este fabricat la comandă și poate fi comandat acum. Prețul: 185.000 de dolari.

O versiune de vârf a gamei Bronco realizată în întregime manual

Un Ford Bronco din 2020 care ia designul originalului cu un motor electric, acesta este pariul nebun al Zero Labs

@ zerolabs.com

WhatsApp primește un mod „Tema întunecată” în versiune beta

Pe măsură ce funcția începe să se răspândească în mai multe servicii și aplicații, este rândul mesagerului descărcat de 5 miliarde de euro, WhatsApp, să introducă un mod întunecat în setările sale. Așteptată pentru o vreme, noua caracteristică „Tema întunecată” este acum disponibilă în secțiunea de setări a celei mai recente versiuni beta 2.20.13 a aplicației, pe Android.

WhatsApp include o „temă întunecată” în versiunea sa 2.20.13 beta

WhatsApp include acum o temă întunecată în cea mai recentă versiune beta Android

Activat permanent, temporar sau chiar automat în legătură cu modul de economisire a bateriei din Android, „Tema întunecată” sau modul întunecat ar trebui să-și găsească favoarea în ochii multor utilizatori, susținători ai funcției în general. Cunoscut a fi mai puțin obositor pentru ochi, în special în medii întunecate, limitând astfel răspândirea luminii albastre, funcția „Tema întunecată” este utilă și în ceea ce privește economisirea duratei de viață a bateriei pentru dispozitivele echipate cu ecran tehnologic. OLED. Cu toate acestea, această versiune WhatsApp a modului de noapte nu pare să placă tuturor, având în vedere redarea sa gri, care este mai potrivită pentru afișajele LCD și OLED, mai degrabă decât un negru profund..

„Tema întunecată”: WhatsApp adoptă modul întunecat și urmează calea verilor săi Instagram și Messenger

Un nou mod de noapte disponibil în versiunea beta a WhatsApp pe Android

Prin adoptarea unui mod întunecat, WhatsApp face în sfârșit parte din aceeași abordare ca și celelalte servicii ale grupului Facebook, precum Messenger și Instagram, care la rândul lor sunt deja echipate de câteva luni..

Un mod de noapte mai aproape de gri decât negru, pentru a se adapta mai bine la diferite ecrane

Utilizatorii noii versiuni beta a WhatsApp pot activa acum o nouă temă întunecată în modul întunecat

În prezent, este disponibil doar pentru participanții la programul de mesagerie Play Store, limitată acum de decizia WhatsApp, o versiune finală a „temei întunecate” care ar fi distribuită global consumatorilor de Android și iOS nu este în prezent programată oficial.

O temă întunecată deocamdată doar testerele beta WhatsApp

La rândul său, WhatsApp instalează un mod de noapte în noua sa versiune Android disponibilă în versiune beta

La rândul său, producătorul britanic de cipuri ARM întrerupe legăturile cu Huawei

După decizia Google de a suspenda orice colaborare cu producătorul chinez Huawei, a venit rândul furnizorului britanic de cipuri de smartphone-uri ARM să taie legăturile cu actualul număr doi mondial. O veste care sună ca un ciocan pentru Huawei, a cărei activitate legată de sectorul telefoniei mobile la nivel internațional pare mai mult ca niciodată pusă sub semnul întrebării. „Toate contractele, drepturile și accesul la mass-media trebuie suspendate imediat”, a cerut ARM angajaților săi printr-o notă internă.

După Android, este rândul ARM-ului englez să se distanțeze de Huawei

Tehnologia ARM și logo-urile Huawei al căror parteneriat financiar și tehnologic se încheie brusc

Măsura urmează interzicerii instituite de administrația Statelor Unite asupra tuturor relațiilor comerciale dintre companiile americane și gigantul chinez. De origine britanică, ARM se teme totuși de a fi afectată de această decizie, în virtutea apartenenței sale la grupul japonez Softbank, dar mai ales de dezvoltarea chipsurilor sale de „tehnologie de origine americană”, a căror dezvoltare se realizează pe sol în laboratoarele sale din Texas din Austin și California din San Jose. „Compania ARM dorește să respecte noile restricții instituite de guvernul Statelor Unite și dorește să urmeze recomandările agențiilor guvernamentale americane (…) totuși, sperăm la o rezolvare rapidă a situației, pentru a ne menține relații de lungă durată cu partenerul nostru HiSilicon ”a declarat unul dintre reprezentanții companiei engleze.

Cipurile ARM alimentează procesoarele Kirin de la Huawei

Firma de tehnologie ARM, furnizor principal de cipuri pentru smartphone-urile Huawei, încheie legăturile cu chinezii

Huawei, ca mulți alți producători de smartphone-uri, se bazează pe tehnologia ARM, a cărei cipuri alimentează propriile procesoare Kirin, dezvoltate de filiala sa de semiconductori HiSilicon. Oprirea livrărilor de cipuri ARM ar pune astfel în pericol fabricarea procesoarelor care echipează în prezent smartphone-urile Huawei.

ARM aparține grupului japonez Softbank și își dezvoltă cipurile în Statele Unite

compania britanică britanică ARM aparține softbank-ului japonez și prezența sa americană face posibil ca aceasta să fie afectată de decizia americană privind Huawei

Acum, într-o situație foarte instabilă, Huawei vede principalii săi furnizori întorcându-i spatele, o consecință a deciziilor protecționiste americane, sub acoperire a intereselor de securitate. „Apreciem relațiile strânse pe care le menținem cu partenerii noștri, dar recunoaștem și regretăm presiunea exercitată asupra lor de anumite decizii politice (…) Suntem totuși convinși că această situație regretabilă poate fi rezolvată rapid și că vom continua să oferim cele mai bune produse și tehnologii pentru clienții noștri din întreaga lume ”, a declarat un purtător de cuvânt al brandului chinez Huawei.

Miscarea ARM este încă o lovitură pentru Huawei din China din partea administrației Trump

După Android, ARM și cipurile sale au decis să oprească orice parteneriat cu producătorul chinez Huawei

iTunes este pe cale să cedeze locul aplicațiilor dedicate

Pe o pantă descendentă de ceva timp, se spune că software-ul Apple de gestionare a fișierelor media iTunes este pe punctul de a fi eliminat treptat cu următoarea actualizare MacOs 10.15. Scopul ar fi să facă loc pentru diferite aplicații independente capabile să gestioneze diferitele servicii oferite de Apple, cum ar fi muzică, TV și podcast-uri separat, cum ar fi iOS.

iTunes este pe cale să fie împărțit în mai multe entități

Apple să demonteze iTunes în favoarea diverselor aplicații media

La fel ca Apple News pe Mac, aceste noi aplicații ar fi proiectate într-un mod hibrid, împărtășind astfel codurile sursă cu versiunile mobile iPhone și iPad, așa cum este permis de sistemul Apple Marzipan, permițând portarea simplificată a aplicațiilor între diferitele sisteme ale mărcii Apple . Prin urmare, este posibil ca aplicația Muzică să se concentreze pe serviciul de streaming muzical de la Apple Music, lăsând în afara bibliotecile iTunes. Prin urmare, aplicația TV ar trebui să fie dedicată noului streaming video Apple Tv +, în timp ce podcast-urile ar fi gestionate de o altă aplicație special dedicată..

iTunes va face loc aplicațiilor independente pentru fiecare tip de suport media

Apple va lansa diferite aplicații dedicate TV Music Books și Podcast-uri pentru a înlocui iTunes

Cu această inovație, Apple pare să dorească să scurteze suferința software-ului său, care este atât emblematic, cât și condamnat de greutatea și complexitatea sa, acum depășit de concurență. Fără a putea veni cu o revizuire modernizată a iTunes, Apple se bazează, așadar, pe o segregare a atribuțiilor, pentru a face experiența media mai instinctivă. Potrivit lui G. Rambo, jurnalist la 9to5mac cine a dezvăluit proiectul, iTunes ar trebui totuși păstrat cu următoarea actualizare MacOS 10.15, este posibil ca Apple să nu poată plânge atât de repede pentru crearea sa, dar mai ales pentru că marca Cupertino nu ar fi dezvoltat încă o nouă soluție pentru sincronizarea dispozitivele sale iPod și iOS cu Mac.

Apple Books are deja independența sa

Noile aplicații Apple trebuie să urmeze modelul Apple Books și să înlocuiască iTunes

iTunes își va lăsa locul cu actualizarea MacOs 10.15, fără a dispărea complet

Înlocuirea iTunes cu aplicații dedicate pentru Mac ar trebui să ajungă odată cu actualizarea MacOs 10.15

Gama Frekvens de la Ikea & Teenage Engineering este în sfârșit aici

La doi ani după ce și-au anunțat colaborarea și la un an după dezvăluirea primelor imagini, Ikea și Teenage Engineering sunt pe piață produsele colecției Frekvens (alias “frecvență” în suedeză).

Ikea comercializează în cele din urmă gama Frekvens proiectată cu Teenage Engineering

gama de difuzoare Frekvens de la Ikea și Teenage Engineering vine foarte curând

După ce a proiectat duoul de difuzoare decorative Symfonisk împreună cu compania Sonos, Ikea își continuă drumul în lumea audio prin parteneriatul cu compatriotul său scandinav Teenage Engineering, specializat în electronică și cel mai bine cunoscut pentru sintetizatorul său OP. Prin urmare, acest nou parteneriat a avut ca rezultat gama Frekvens, oferind două modele de difuzoare, un subwoofer, precum și un duo de spectacole cu lumini LED. Produsul principal este un difuzor de 69 EUR disponibil în galben sau roșu, care poate fi asociat și / sau conectat la un subwoofer de 149 EUR..

Frekvens, o gamă de difuzoare, dar nu numai

Ikea și Teenage Engineering livrează în cele din urmă gama de difuzoare și deco Frekvens

Deoarece gama Frekvens este orientată spre mobilitate, aceasta include și un difuzor mic portabil bluetooth pentru a fi atașat la centură, la un preț de 20 €. Spotul luminos este oferit la 29,99 € și poate fi asociat cu unul dintre difuzoare. A a doua lumină multifuncțională face parte, de asemenea, din joc, răspunzând la sunet prin 7 modele și poziționabil pe un trepied opțional. „De ce trebuie să ascundem difuzoarele, acestea sunt mobilier în sine, sunetele nu trebuie ascunse (…) Am vrut să creăm ceva care să semene cu IKEA”, a spus șeful Teenage Engineering, Jesper Kouthoofd.

Teenage Engineering a pariat pe modularitate și portabilitate

Frekvens, o colecție de difuzoare, spoturi LED și obiecte decorative de la Ikea și Teenage Engineering

Pe lângă materialul audio, colecția Frekvens conține și alte obiecte decorative tradiționale. Puteți găsi căni, o pătură, o masă și alte produse care vor căptuși rafturile Ikea. Vizibile în previzualizare pe site-ul gigantului suedez, piesele Frekvens vor fi disponibile numai în magazine în luna februarie..

Produsele din gama Frekvens vor fi disponibile în curând în magazinele Ikea

Așteptat doi ani, gama Frekvens de la Teenage Engineering ajunge în sfârșit în magazinele Ikea

Facebook își îngropă VPN-ul Onavo, fals-real

După controversa asupra programului său de cercetare și a politicii sale de spionaj plătite, Facebook a anunțat în cele din urmă în urmă cu câteva zile sfârșitul utilității sale VPN Onavo, acuzat că a colectat nenumărate date despre utilizatorii săi. Cu toate acestea, rețeaua socială nu intenționează să oprească colectarea de date, auto-proclamată cercetare de piață, dar promite acum să depună eforturi în ceea ce privește transparența lor. Deja interzis din magazinul său de Apple pentru încălcarea regulilor de colectare a datelor, spionul a dezvăluit că Onavo tocmai a fost eliminat din Magazinul Android Play.

Facebook își încheie VPN-ul spion Onavo

ilustrare spyware facebook onavo colectare de date contra vpn real plătit

Dacă aplicația a fost promovată de FB ca o rețea care protejează datele cu caracter personal, s-a dovedit a fi o sursă inepuizabilă de date pentru gigantul Cambridge, referitoare, printre altele, la timpii de conexiune, aplicațiile utilizate, locațiile și alte site-uri preferate ale utilizatorilor săi. Acest flux de informații a fost foarte util pentru Facebook, care a înțeles în special, după analiza obiceiurilor utilizatorilor de internet și a mesajelor acestora, că serviciul de mesagerie WhatsApp s-ar dovedi a fi unul dintre principalii concurenți ai Messenger. Zuckerberg va cumpăra aplicația de logo verde pentru 16 miliarde de dolari.

Scandalurile de colectare a datelor de pe Facebook sunt în creștere

culegerea datelor ilustrate de Facebook onavo fals vpn spion

Facebook a hotărât să nu mai folosească VPN-ul Onavo, dar mișcarea este doar un alt pas în lunga listă de controverse din jurul rețelei sociale. În conflict deschis cu producătorul Apple de la cazul programului de cercetare și blocarea internă a aplicațiilor FB care rezultaseră din el, gigantul creat de Mark Zuckerberg este mai mult decât oricând ales și viitorul său pare să se întunece prin scandaluri în scandaluri.

Mark Zuckerber și Facebook au ajuns din urmă cu programul de cercetare

fotografie marca zuckerberg și scandalurile de pe facebook cu spyware vpn care colectează date

Importanța alegerii unui VPN de calitate pentru a vă proteja cu adevărat utilizatorii

ilustrație pentru a încuraja alegerea unui vpn plătit de calitate reală împotriva colectării de date și spionaj onavo facebook

Apple scade prețul iPhone-ului pentru a stopa scăderea vânzărilor

Șeful Apple, Tim Cook, ia în considerare acum scăderea prețului iPhone-ului în unele țări pentru a stopa o scădere semnificativă a vânzărilor. Într-adevăr, marca de măr tocmai a anunțat o scădere a cifrei de afaceri pe smartphone-ul său stea de aproximativ 15% față de anul precedent, în timp ce cifra de afaceri generală a companiei este, de asemenea, în scădere cu 5%, până la 84,3 miliarde de dolari..

Apple este pe cale să scadă prețul iPhone-ului

fotografia unei achiziții iPhone în dolari pentru a ilustra scăderea prețului smartphone-ului Apple după o scădere a vânzărilor

Dacă Tom Cook nu a menționat nicio țară anume în care se va aplica această reducere a tarifelor, este foarte probabil ca China și țările asiatice să fie primele preocupate, din cauza unei scăderi drastice a vânzărilor, în concurență cu firme locale precum Huawei și Samsung. . O altă cale de reflecție, indexarea vânzărilor la monedele locale, pentru a se adapta cât mai aproape de specificul piețelor, Apple bazându-se până acum pe rata dolarului și mulțumindu-se să își alinieze prețurile în funcție de cursul valutar al SUA . O indexare care a avut și repercusiuni pe piața europeană, în special în Regatul Unit, odată cu căderea lirei britanice după Brexit. „Când aruncați o privire asupra monedelor străine și mai ales a celor de pe piețele care au întâmpinat dificultăți în ultimul an, creșterea prețului produselor noastre a fost evident mai mare acolo”, a declarat CEO-ul Apple. Reuters, adăugând „As intrăm în ianuarie și evaluăm situația macroeconomică în unele dintre aceste piețe, am decis să revenim la prețuri mai potrivite piețelor locale, în speranța creșterii vânzărilor. în aceste regiuni. “

Reduceți prețul iPhone-ului pentru a recâștiga cota de piață în anumite țări

ilustrare a scăderii prețurilor la Apple iPhone China pentru a stopa scăderea vânzărilor în anumite țări

Cu toate acestea, această scădere a prețurilor ar fi mai profitabilă ca niciodată pentru Apple, având în vedere creșterea semnificativă a sectorului său de servicii. Într-adevăr, se poate lăuda cu o cifră de afaceri de până la 19%, până la 10,9 miliarde, generată de platformele Apple Music și App Store, toate acestea urmând să fie îmbunătățite în curând cu un serviciu de streaming video la conținut exclusiv, precum și cu un altul dedicat jocurilor video. Rețineți că și celelalte produse ale mărcii sunt în stare bună, cu o creștere a vânzărilor de aproximativ 9% pentru familia Mac și până la 33% pentru accesorii și produse conectate, inclusiv Apple Watch 4.

Iphone jos, servicii sus

fotografie iPhone x într-un magazin Apple pentru articol despre Apple care își scade prețurile pentru a-și crește vânzările

Această măsură de reevaluare a prețurilor destul de fără precedent din partea Apple ar fi, prin urmare, în cele din urmă pozitivă pentru viitorul mărcii. Cu toate acestea, rămâne de văzut impactul concret al acestei noi strategii până în septembrie și următoarea Keynote, într-o lume a smartphone-urilor mai competitivă ca niciodată. Deoarece producătorii chinezi precum Vivo și Xiaomi nu mai sunt mulțumiți să ruleze după iPhone, ci încearcă acum să-i reziste. Marile mari nu trebuie să depășească, odată cu sosirea la Samsung a unei game de telefoane pliabile anul acesta. Prin urmare, viitorul Apple promite să fie unul dintre bătălii, pentru care încă o actualizare anuală a iPhone-ului poate să nu fie suficientă..

IPhone-ul la un moment de cotitură în domnia sa

fotografie de producție iphone și vânzare în magazinul Apple pentru articol despre prețul mai mic al iPhone

Apple interzice băieților răi să dețină un iPhone

S-ar putea să pară anecdotic, dar nu este: ticălosul unui film nu va folosi niciodată un iPhone. Aceasta este informația pe care tocmai a împărtășit-o Rian Johnson, director, printre altele, Star Wars: The Last Jedi și Cuțite afară. Potrivit acestuia, Apple ar împiedica realizatorii de filme să lege orice tip rău din ficțiune de smartphone-ul său.

Potrivit lui Rian Johnson, Apple nu vrea să vadă un iPhone în mâinile băieților răi

Rian Johnson spune că Apple interzice băieților răi să dețină iPhone

iPhone interzis băieților răi: un risc pentru suspans ?

În timpul unui interviu cu Vanity Fair, regizorul american a dezvăluit condițiile impuse de Apple asupra utilizării iPhone-ului său în cinematografie. „Apple permite utilizarea iPhone-urilor în filme, dar numai dacă nu aparțin tipului rău. Un detaliu care poate fi important pentru suspansul și intriga unei ficțiuni “, a declarat regizorul. Potrivit acestuia, a vedea cine deține un iPhone sau nu într-un film ar putea educa privitorul cu privire la rolul fiecărui personaj și astfel să dezvăluie misterele din spatele lor. Un detaliu care s-ar putea să nu fi fost unul dintr-un film ca cel prezentat recent de regizor, À Couteaux Tirés, în care tocmai este vorba despre găsirea criminalului într-un grup de suspecți adunați în vid. „Toți thriller-urile care ascund un criminal în scenariu vor dori să mă omoare acum”, a adăugat el cu umor..

Un detaliu care ar putea ghida privitorul, denunță Rian Johnson

Apple nu vrea ca iPhone-ul său să fie folosit de ticăloșii filmului, spune Rian Johnson

Interviu cu Rian Johnson pentru Vanity Fair SUA

Apple și Iphone sunt întotdeauna în siguranță

Declarația lui Rian Johnson confirmă, așadar, o practică latentă din partea Apple, care este foarte atentă la modul în care iPhone-urile sale și alte iPad-uri sunt utilizate pe ecran, în special în producțiile pe care le finanțează. Potrivit site-ului MacRumors, compania Cupertino are o politică strictă pe această temă, ceea ce înseamnă că produsele sale sunt prezentate „în cea mai bună lumină și într-un context care le evidențiază”. În plus față de interzicerea băieților răi să dețină un iPhone, marca Apple ar refuza, prin urmare, să vadă ca unul dintre produsele sale scumpe să fie abuzat sau chiar mai rău, rupt.

Ticăloșii își pot distruge Android-ul oricum vor

după Rian Johnson; Apple interzice băieților răi să folosească iPhone în cinematografe

Rezervându-și iPhone-urile doar pentru personaje „drăguțe” din filme și seriale, Apple le permite, prin urmare, celor care sunt în partea întunecată a forței să-și folosească în liniște Samsung, Huawei sau orice alt Android, pentru a comite răutățile lor..

Cel puțin Sean Connery aka James Bond ar putea folosi orice telefon dorea

La filme, Apple se asigură că iPhone-ul lor este tratat bine și nu cade în mâinile băieților răi