Vellykket anlæg af din terrasse: originale ideer og tendenser for 2020

De smukke dage vender først tilbage i juni. Det forhindrer dig dog ikke i at forberede dig på det nu ved at gentænke layoutet på din terrasse. Selvom planter og blomster ikke nødvendigvis er til stede, er det helt muligt for dig at skabe et originalt arrangement, der afspejler din personlighed. Tricket? Sats på udstyr og møbler i overensstemmelse med den stil, du vil give til din terrasse. Alle detaljer i denne artikel.

Forvandl din terrasse med en markise og møbler

Håndværkere, indretningsarkitekter og eksperter i terrasseplanlægning er alle enige om, at grænsen mellem indre og ydre rum gradvist indsnævres. For at være klar er indretning af et hus lige så vigtigt som den udvendige dekoration.

Mange mener faktisk, at terrassen, haven og balkonen i dag udgør en fuld del af levestedet. Derfor fortjener alle særlig opmærksomhed, både hvad angår dekoration og layout. For at hjælpe dig med at skabe en original gengivelse i harmoni med din smag, her er nogle trendy ideer.

Installer en markise

Restauranter er ikke længere de eneste, der drager fordel af dette udstyr. I dag inviterer det sig også ind i enkeltpersoners hjem. Formet som et stort lærred, udendørs fortelt gør det muligt at skabe et skyggefuldt hjørne på terrassen. Du kan også bruge den til at bringe friskhed til din altan. Dens primære funktion? Beskyt dig selv mod solen under en hedebølge og beskyt dig selv mod vinden (eller regnen). Du vil derefter få mest muligt ud af din lur samt dine venlige familiemåltider.

Markiser findes i flere modeller for at imødekomme hver husstands behov og budget. Hovedsageligt skelner vi mellem:

  • manuelle markiser: de koster mindre, men er mindre modstandsdygtige;
  • motoriserede markiser: De styres af en fjernbetjening og giver optimal brugerkomfort.

For at vælge den rigtige markise skal du tage visse elementer i betragtning, herunder hvor enheden skal placeres og størrelsen på rummet, der skal dækkes..

En skræddersyet boks markise

Installer en skræddersyet boksemarkise på din terrasse for at nyde sommerdage i læ

Valg af de rigtige havemøbler

Valget af udendørs møbler er frem for alt et spørgsmål om smag og stil. For at fuldføre dette trin skal du besvare to grundlæggende spørgsmål: hvilken stil og tone vil du give din terrasse? Hvilket budget har du med hensyn til indkøb af møbler ?

Hvis du er tilhænger af den naturlige og smarte stil, skal du vælge træmøbler. På den anden side, til en vintage eller moderne dekoration, vælg metal. Du kan også vælge plastmøbler. Hvad angår budgettet, kan du, hvis det er begrænset, gå til genbrugsmøbler. Især træpaller vinder popularitet blandt forbrugere, der er følsomme over for situationen i vores miljø.

Når du vælger udendørs møbler, bør du også overveje visse parametre, såsom størrelsen på din terrasse. Er det stort og rummeligt nok til at rumme sofaer og et bord, eller skal du nøjes med en 6-personers lounge? Hvis du har begrænset plads, men du absolut vil oprette et designeret terrasselayout, foretrækker du praktiske og pladsbesparende møbler.

Tilstrækkelige havemøbler

Vælg de rigtige havemøbler for at nyde dit udendørs komfortabelt

Find det perfekte gulvbelægning

Med hensyn til udvendige gulve er valgmulighederne uendelige: naturligt træ, komposit, harpiks, fliser, natursten, gummi … Du kan endda vælge syntetisk græs. Ideen er faktisk at skabe en original gengivelse, der passer perfekt ind i indretningen af ​​dit hjem..

Igen afhænger valget af gulvbelægning af din smag, stil og budget. Inden du beslutter dig for dit valg, skal du dog overveje at analysere fordele og ulemper ved hvert materiale. Træ findes for eksempel i flere varianter, men det kræver omhyggelig vedligeholdelse. Natursten skiller sig derimod ud for sin store modstand. Desværre er det dyrt.

Vælg en holdbar og æstetisk belægning

Det er vigtigt at vælge en stærk, men æstetisk udvendig beklædning

Mix og match, en trend at opdage !

Mix og match er en af ​​de førende tendenser inden for udvendig og indvendig design. Som navnet antyder, involverer denne tilgang blanding af stilarter og materialer for at skabe et unikt layout. Der er ingen specifikke regler at følge. Alt du skal gøre er at lade din fantasi løbe vild. Hvis du mangler ideer, kan du selvfølgelig finde lidt inspiration på nettet. Du vil blive overrasket over at se, hvordan internettet er fuld af information og usædvanlige ideer.

Når du vender tilbage til designet af din terrasse, kan du f.eks. Kombinere træ med beton til en decideret moderne stil. Hvis du har en særlig præference for den skandinaviske, moderne, industrielle eller rustikke stil, er du velkommen til at blande træ og metal.

Bemærk, at mix og match også gælder farver.

Mangfoldigheden af ​​mix og match layout

Trenden med mix og match møbler og dekoration til det udendørs

Det vigtige tilbehør til et originalt layout

Tilbehør er vigtigt, selv vigtigt, fordi det giver layoutet et originalt præg. Lamper og stearinlys tilføjer for eksempel stil til terrassen, især når natten kommer. De giver dig mulighed for fuldt ud at nyde dit udendørs rum selv om natten. Hvis du leder efter mere diskret tilbehør, kan du bytte lamperne til indbyggede spotlights, papirlanter, lanterner eller endda væglamper..

Udendørs puder, varme tæpper, krukker fyldt med blomster eller prydplanter, gardiner og statuer er også blandt disse tilbehør, der uden tvivl vil gøre en forskel. Tro det, de vil være nyttige til at omdanne din terrasse til et rigtigt rum, der kan bidrage til afslapning og ro..

Det skal bemærkes, at der ikke er nogen regel, der kræver, at du medtager alt det tilbehør, der er nævnt på din indkøbsliste. Tricket er at vælge et par stykker, der virkelig matcher stilen på din terrasse og frem for alt giver dig mulighed for at forbedre finishen på den.