Decorarea terasei pe acoperiș – idei creative în fotografii inspirate

 Dacă sunteți printre norocoșii care au un acoperiș plat, fără îndoială că nu v-ați gândit deja să-l transformați într-o terasă pe acoperiș. Odată ce lucrarea de bază este terminată, aplicați decorarea terasei acoperișului asta te va face să te simți cu adevărat ca acasă. Acesta este locul tău în care te poți odihni în aer liber, transformându-l într-un refugiu frumos, modern și de designer. Este mult soare pe o terasă pe acoperiș, umbrela sau cortul sunt soluția și decorul perfect împotriva căldurii. Acoperișul nu este altceva decât beton sau cărămizi – o notă de catifelare, cum ar fi pernele exterioare sau otomanele, sau chiar felinarele de hârtie vă vor oferi confortul necesar. De asemenea, luați în considerare mobilierul adecvat pentru amenajarea terasei de pe acoperiș – mobilier din ratan, mobilier de designer sau fier forjat, alegerea este a dvs. O masă sau o zonă de lounge și vă veți bucura cel mai bine de seara vara în compania familiei sau a prietenilor. A lua masa afară este interesant și distractiv în același timp! Vă oferim fotografii inspirate, care vă vor ajuta cu idei decorarea terasei acoperișului.

A decorarea terasei acoperișului în culori proaspete

decor-acoperiș-idee-cu-perne

A decorarea terasei acoperișului plin de culori și flori

decor-acoperiș-terasă-frumoase-flori

Uneori, priveliștea inspiră decorarea terasei de pe acoperiș!

impresionant-acoperiș-terasă-decor

Un decor pe terasă pe acoperiș cu o fântână frumoasă în cascadă

 acoperiș-terasă-decor-cu-fântână

Un decor interesant pe terasa acoperișului cu umbrelă de soare

acoperiș-terasă-decorare-cu-umbrelă de soare

O terasă pe acoperiș decorează canapele și pergola din lemn

acoperiș-terasă-decor-cu-pergola

 Un decor pe terasă pe acoperiș cu mobilier din ratan

decor-acoperiș-terasă-fotolii-ratan

acoperiș-terasă-decor-cu-arbor

Un decor pe terasă pe acoperiș cu lounge oval și grătar

decor-acoperiș-terasă-canapele

decor-acoperiș-terasă-partiție-grilă

Pernele în culori vii îmbunătățesc decorul terasei de pe acoperiș

decor-acoperiș-terasă-perne

Decorarea acoperișului terase din lemn brut

decor-acoperiș-terasă-cuburi-scaune din lemn

decor-acoperis-terasa-cu-semineu  decor-acoperiș-terasă-balustradă din lemn decor-acoperiș-terasă-ierburi-orientale decor-acoperiș-terasă-idee-lemn decor-acoperiș-terasă-idee-zonă-de-relaxare acoperiș-terasă-decorare-idee-fotolii-în-lumini decor-acoperiș-terasă-idee-inspirație-țiglă X decor-acoperiș-terasă-idee-inspirație-plajă decor-acoperiș-terasă-candelabru-idee decor-acoperiș-terasă-idee-saltea decor-acoperiș-terasă-idee-mică  decor-acoperiș-terasă-inspirație-cu-lămpi decor-acoperiș-terasă-inspirație-cu-plante  decor-acoperiș-terasă-inspirație-mediteraneene decor-acoperiș-terasă-inspirație-verdeață decor-acoperiș-terasă-lumini decor-acoperiș-terasă-fier forjat decor-acoperiș-terasă-plante-ghivece-și-iaz decor-acoperiș-terasă-roșu-atmosferă ratan-acoperiș-terasă-living-decor decor-acoperiș-terasă-vegetație decor-acoperiș-terasă-vegetație-și-șezlong

Sperăm că ți-au plăcut propunerile noastre pentru decorarea terasei acoperișului și că ai găsit idei inspiratoare pentru terasa ta..