Zoom når 300 millioner brugere og sikrer videokonferencer i version 5.0

Stor vinder i denne indespærringsperiode, hvor telearbejde aldrig har været så populært, øger videokonferencefirmaet Zoom sit antal brugere dag for dag.

Zoom -videokonferenceplatform når 300 millioner daglige brugere

På trods af kritik fortsætter Zoom -videokonferenceapplikationen med at vokse hurtigt med ankomsten af ​​version 5.0

En platform, der var næsten ukendt for offentligheden for et par måneder siden, den skulle klare eksponentiel vækst. Uventet kaster denne succes på samme tid lys over de mange fejl i systemet, der hidtil er overset. Som Eric S. Yuan, administrerende direktør for det californiske mærke, erkendte i begyndelsen af ​​april: “Vores produkt var ikke designet med den tanke, at alle på planeten pludselig ville begynde at arbejde eller studere. Fra deres hus”. En kommentar, der reagerede på den mange kritik mod Zoom vedrørende dens forretningspraksis og frem for alt dens meget svage sikkerhedsniveau. Virksomheden blev derefter anklaget for at handle brugerdata med Facebook, for ikke at kryptere videoudvekslinger eller for at være for let hackbar på grund af dets lave sikkerhedsniveau. Huller, der fik FBI til at åbne en undersøgelse, efter Zoombombing -fakta rapporteret af nogle amerikanske skoler.

Vækst startede på trods af mange kritikpunkter

Zoom lancerer sin version 5.0 forstærket til at reagere på kritik af sine sikkerhedsrisici

Zoom -videokonferencesoftware viser ufrivillig vækst

På trods af al denne kritik synes Zoom og dens videokonferencetjenestes succes ikke at være i tvivl og ville endda fortsat nå nye højder. Systemet blev brugt af 10 millioner mennesker i slutningen af ​​2019 og registrerede mere end 200 millioner brugere i april. Mens lockdown stadig er i kraft i de fleste lande rundt om i verden, fortsætter dette tal med at vokse og når nu 300 millioner daglige anvendelser, en stigning på 50% i løbet af tre uger. Denne udvikling bør i øvrigt ikke stoppe med ankomsten af ​​Zoom 5.0.

En forbedret videokonference på version 5.0

Zoom styrker sin sikkerhed med version 5.0 og overstiger 300 millioner brugere

Zoom version 5.0 lover mere sikre videokonferencer

Efter at have annonceret en 90-dages indefrysning af nye produkter for at fokusere sin indsats på at styrke sin sikkerhed, har virksomheden netop annonceret ankomsten af ​​sin nye version 5.0. Den har nu standardadgangskodeadgang, stærk AES 256-bit GCM-kryptering og et nyt sikkerhedsikon for bedre at kontrollere adgang og deltagere i en videokonference. Valget af server er også nyt i Zoom 5.0, givet de bekymringer, nogle brugere har om at bruge kinesiske servere..

Zoom er fortsat den store “vinder” i denne periode med udbredt fjernt arbejde

Zoom videokonferencetjeneste lancerer version 5.0 forbedret for at imødekomme kritik fra sine nu 300 millioner daglige brugere