Triumph begiver sig ud på elektriske motorcykler med TE-1-projektet

Efter Harley-Davidson og dens LiveWire skulle den britiske Triumph til gengæld starte produktionen af ​​en elektrisk motorcykelmodel, TE-1. Projektet, der er planlagt til mindst to år, vil stamme fra mærkets samarbejde med det specialiserede datterselskab af bilteknikvirksomheden Williams Advanced Engineering og University of Warwick. Den britiske regering planlægger via energiministeriet også at yde økonomisk støtte..

Triumph begiver sig ud på elektriske motorcykler med TE-1-projektet

logo af motorcykelmærket Triumph, der er i gang med et TE-1 elektrisk motorcykelprojekt

Meddelelsen blev kommenteret af Triumph CEO Nick Bloor: “Dette samarbejde mellem Triumph og dets partnere repræsenterer en spændende mulighed for at blive førende inden for teknologi, der muliggør elektrificering af motorcykler, drevet af kunder, der er ivrige efter at reducere deres miljøpåvirkning, kombineret med ønske om at udvikle mere økonomisk transport ”. Dette Triumph TE-1-projekt er en del af vores strategi for elektriske motorcykler og har til formål at imødekomme cyklisters forventninger med hensyn til håndtering, den perfekte balance mellem håndtering, ydeevne og brugervenlighed “.

Triumph har valgt at udvikle sit TE-1-projekt med Williams Advanced Engineering og University of Warwick

TE-1 elmotorcykelprojektet er resultatet af et samarbejde mellem Triumph og Williams Advanced Engineering og University of Warwick

Dette TE-1-projekt vil derfor blive overvåget af Triumph Motorcycles og dets ekspertise med hensyn til chassis- og motorcykelteknik. Williams Advanced Engineering vil være ansvarlig for batteriudvikling, mens datterselskabet Integral Powertrain vil fokusere på at udvikle en ny elmotor. University of Warwick vil yde sit bidrag med hensyn til modellering, marketing og kommercialisering med det formål at levere et produkt, der “bedst opfylder behovene på et nyt marked” og “kravet om Triumph -kvalitet.”, Sagde brandets produktchef, Steve Sargent..

Med TE-1-projektet følger Triumph i fodsporene på et andet ikonisk mærke, Harley Davidson og dets LiveWire

med sit TE 1 -projekt følger Triumph Harley Davidson og dens Livewire elektriske motorcykel

Hvis britisk bygherre synes at have alle nøglerne i hånden til udviklingen af ​​sit TE-1-projekt, bør kommercialisering ikke se dagens lys i et par år. Koncernen overlader i første omgang sig selv to år til at udvikle den elektriske motor, der vil blive udstyret med et afsluttende projekt, der endnu ikke er defineret i sin helhed. Denne nyhed bekræfter imidlertid fremskridtene i motorcykelverdenen inden for det nye område inden for elektrisk transport.

Med sin vintage karakter bevæger det engelske mærke sig nu mod fremtiden

Det engelske mærke er anerkendt for sine vintage designmodeller, herunder den berømte Bonneville, der fejrede sit 60 -års jubilæum.