Tor browser nu tilgængelig på Android

Tor -projektet, der allerede blev annonceret i slutningen af ​​en indledende testperiode, har netop annonceret lanceringen af ​​sin berømte browser i en Android -version, nok til at sikre mobil internetbrug på et niveau af sikkerhed og fortrolighed. Meget højere end med en simpel VPN eller anden privat tilstand. Ankomsten af ​​Tor Android vil også gøre det lettere at bruge på sit eget netværk uden at skulle gå igennem Orbot -proxyen. “Mobil browsing, der er stigende over hele verden, er i nogle regioner den eneste måde at få adgang til Internettet (…) Censur og webovervågning i disse områder er ofte meget vigtige, hvilket får os til at prioritere disse brugere” skrev Tor projektteam i et artikel publiceret på hans blog.

Tor -sikker browser er nu tilgængelig til Android -enheder

billede af Tor -logoet i løg på en lilla baggrund, der lancerer en ny Android -mobilversion

Baseret på Mozillas Firefox -browsermodel ligner dens udseende og fanebrug. I modsætning til konventionelle browsere bruger den imidlertid et netværk af krypterede servere, der er distribueret rundt om i verden, og opretter derfor ikke direkte forbindelse til de konsulterede websteder. Denne praksis i noder gør det muligt at sikre en sikker navigation uden IP -adresse og identitet. Hvis brugen af ​​Tor allerede var mulig på smartphones, krævede det ikke desto mindre brug af Orbot -applikationen, der nu er integreret direkte i browseren.

Tor er nu tilgængelig i Play Butik

Mobilt skærmbillede til lancering af Tor -browser til Android -enheder

Den krypterede browser bruges af aktivister og journalister under overvågning eller censur i nogle lande og er også af offentligheden i et forsøg på at omgå reklame -chikane samt geografiske begrænsninger. Værktøjet udpeges dog regelmæssigt til dets brug i talrige ulovlige mørke netaktiviteter..

Tor bruges jævnligt i nogle lande til at omgå censur

Sikker browser ved hjælp af krypteret netværk bliver tilgængelig for Android -mobilenheder

Tor, der nu kan downloades af brugere af Android -enheder fra Play Butik, er ikke desto mindre fraværende på iOS -enheder. I spørgsmålet foreslog Apples blokering af browsere “, der ikke bruger motoren”, teamet af Project T.

Den populære browser er dog stadig ikke tilgængelig for iOS -brugere.

Android -mobilenheder kan nu udstyres med Tor -browseren og dens høje sikkerhedsniveau