Sony bekræfter udgivelsesdato for PlayStation 5

Efterhånden som informationen fortsat siver ind, har Sony netop offentliggjort en pressemeddelelse om, at den næste generation af dens flagskibskonsol, PlayStation 5, vil blive frigivet inden udgangen af ​​2020 på lignende Microsofts XBox Scarlett.

Sony bekræfter ankomsten af ​​Playstation 5 i slutningen af ​​2020

Sony har bekræftet, at udgivelsen af ​​den nye Playstation 5 -konsol finder sted i slutningen af ​​2020

Blandt de nyheder, der er planlagt til denne fremtidige PS5, har det japanske firma især annonceret udviklingen af ​​sin controller. Den nye controller på Playstation 5 beholder på forhånd sit nu kendte design og burde ikke længere være tilfreds med det pulserende “dualshock”, der blev brugt i mange år, men vil blive udstyret med en ny haptisk teknologi, der tillader “at bære følelsen af ​​nedsænkning til et højere niveau, ”siger Sony takket være forbedret vibration og et tryk, der er tilpasset hver spillesituation.

Playstation 5: en ny generations controller med haptisk teknologi

Wired testede den nye controller med haptisk teknologi til den fremtidige Playstation 5

En anden revolution bragte de nye controllere til Playstation 5, en opdatering af triggerknapperne, almindeligvis kaldet R2 / L2. Disse burde faktisk også være indstillet på gameplayet takket være udviklernes arbejde, der nu giver dem mulighed for at programmere deres trigger -modstand. Med andre ord vil hårdheden i disse berømte R2 / L2’er ændre sig og tilpasse sig situationen. Bueskydning vil få aftrækkeren til at klemme hårdere end med noget andet våben, så illustrerer The Verge. En nyhed tæt på teknologien, der for nylig er udviklet og patenteret af Microsoft.

AMD Ryzen -processor og superhurtig SSD bekræftet

Sony har bekræftet tilstedeværelsen af ​​et 4K 100 GB Blu-Ray-drev, et SSD-drev og en 8-core AMD Ryzen-processor

Wired -webstedet, der havde ret til at teste prototypen på den fremtidige Playstation 5 -controller, har annonceret en “bemærkelsesværdig lighed med DualShock 4 på PS4”, selvom der endnu ikke er fremlagt nogen betegnelse af typen DualShock 5 af Sony. Medierne bemærkede også tilstedeværelsen på denne næste generations controller af en USB-C-port, et større batteri samt tilstedeværelsen af ​​forbedrede integrerede højttalere.

Hvis nogle tekniske oplysninger var blevet fremsat af Sony for et par måneder siden, såsom tilstedeværelsen af ​​en tredje generations AMD Ryzen-processor med otte kerner af en ny Radeon Navi-grafikmotor fra AMD, bekræfter Sony her uddelingen af ​​en 4K Blu- ray-drev til 100 GB optiske diske, samt en ny ultrahurtig SSD-harddisk med konfigurerbar lagring. En anden erklæring, PS4 -spil kan spilles på denne fremtidige Playstation 5.

Stævne omkring jul 2020 til markedsføring af den allerede længe ventede Playstation 5

Den fremtidige PS5 Dualshock bliver udstyret med R2 L2 -knapper med variabel følsomhed

Find alle højteknologiske nyheder i vores officiel Twitter -konto.