Samsung meddeler, at Galaxy Fold endelig er klar

Lanceringen som en forhåndsvisning for et par uger siden med nogle testere, der havde fremhævet visse svagheder i finishen, var udgivelsen af ​​Samsungs Galaxy Fold -smartphone derfor blevet udsat. En falsk start, som derefter fik chefen for det koreanske mærke, DJ Koh, til at indrømme, at lanceringen af ​​den sammenklappelige telefon var blevet fremskyndet af hans skyld.

Samsung meddeler, at dens Galaxy Fold er klar til lancering

Samsung meddeler, at dens foldbare Galaxy Fold -smartphone er klar til en lancering i september

Efter at have genovervejet nogle svagheder og foretaget “forbedringer” af enheden hovedsageligt relateret til beskyttelsen af ​​dens skærm, meddeler Samsung, at den er klar til at lancere Galaxy Fold i visse lande, herunder Frankrig, inden september – den endelige dato er endnu ikke kommunikeret. En forsinkelse, der dog ikke bør påvirke salgsprisen på terminalen, stadig forventet til $ 1980, omkring 2000 euro i Frankrig.

Efter de problemer, som nogle omhyggelige og eventyrlystne testere stødte på under den indledende præsentation, meddelte Samsung, at dets team af ingeniører var involveret for at kunne foretage massetest på sin Galaxy Fold, mærkets første foldbare bærbare computer. Et par uger senere meddelte koreaneren nogle af de ændringer, der blev foretaget på telefonen, der skulle revolutionere branchen:

Efter en første falsk start foretog Samsung nogle ændringer i strukturen af ​​Galaxy Fold

Nogle efterbehandlingsproblemer, der kan beskadige Galaxy Folds foldbare skærm, er blevet rettet af Samsung

@Randen. Top: gammel version, bund: ny version.

Beskyttelseslaget på Infinity Flex -skærmen er blevet udvidet ud over skærmens ramme for klart at identificere det som en integreret del af strukturen og ikke som blot plast, der skal fjernes. En simpel forbedring, men den har fortjenesten til at eksistere. Klagerne over, at testerne delvis var relateret til dette beskyttende lag, som de havde sjovt ved at fjerne, hvilket beskadigede skærmen i processen.

Nogle testere havde fremhævet problemer med enhedens finish, der kunne beskadige den foldbare skærm

Efter de problemer, som nogle testere afslørede, har Samsung forbedret beskyttelsen af ​​strukturen på sin Galaxy Fold

@Randen. Top: gammel version, bund: ny version. En hætte blev placeret på strukturens albue

Andre opdateringer designet til at gøre Galaxy Fold mindre sårbare er blevet foretaget af producenten. Forstærkning af hængslet er blevet installeret gennem nye beskyttelseskapper, samt yderligere metallag arrangeret under Infinity Flex -skærmen for at forstærke det. Forstærkninger til bedre beskyttelse af enheden mod eksterne partikler tilføjes også for at forhindre beskadigelse af skærmen bagfra.

Galaxy Fold forventes at komme på markedet i september

Efter at have foretaget nogle rettelser til sin Galaxy Fold, meddeler Samsung, at dens foldetelefon er klar til at blive markedsført i september

Efter mediefiaskoen på grund af en forhastet første lancering synes Samsung derfor klar til at se sin foldbare telefon ramme markedet. Et produkt, der forventes i svingetiden givet sin meget høje pris, som bestemt ikke vil have ret til en anden chance. Ud over hardware -rettelserne sagde Samsung, at det også forbedrede software -aspektet af sin enhed en smule ved at “optimere flere apps og tjenester til sit unikke foldbare UX -system.”.