Oppo afslører billeder af sit buede vandfaldsskærm

Den kinesiske smartphone -maker har netop afsløret de første billeder af en ny type “Vandfald” -skærm, der sandsynligvis er bestemt til at udstyre en kommende enhed. Konstant fornyelse i et forsøg på at få fodfæste på det konkurrencedygtige smartphone -marked, og derfor stoler Oppo på sin nye skærm med buede kanter med et formatforhold på 21: 9. Hvis mærket allerede havde vovet sig ind i denne type terræn med sin Find X, ser det ud til, at det har taget et nyt skridt med sin vandfaldsskærm buet ved 88 grader på hver side og angreb Samsung på et af dets websteder. Forkærlighed.

Oppo afslører de første billeder af sit buede vandfaldsskærm

Brian Chen, vicepræsident for Oppo afslørede fotos af nyt 88-graders buet vandfaldsskærm

Med sin umiskendelige charme udgør buet skærmteknologi nogle praktiske udfordringer. Hvis der ikke er blevet kommunikeret noget om, at vandfaldets kanter er gjort taktile eller ej, opstår spørgsmålet om ergonomi lige så meget, især om de knapper, der traditionelt er placeret på kanterne, f.eks. Volumen eller indstilling. Dagen før . Frontkameraet og højttaleren er også iøjnefaldende ved deres fravær ved dette første glimt, der blev sendt af Brian Chen, vicepræsident for Oppo.

Brian Chen afslører vandfaldet 21: 9 buet 88-graders display

Oppos Curve Waterfall -skærm, der blev afsløret på det kinesiske Weibo -netværk, får et billedformat på 21: 9

Oppo, der allerede kan prale af nogle interne innovationer som ultrahurtig opladning takket være dens VOOC-teknologi, det skjulte pop-up frontkamera, ser ud til at ville slå et stort slag med denne vandfaldsskærm, som Huawei allerede misunder ham mens han ventede på ankomsten af ​​Mate 30 Pro med dimensioner 21: 9, som Sony allerede havde oplevet.

Oppo ser ud til at være foran Huawei i kantløs displayteknologi

Oppos vandfaldsskærm ser ud til at være buet ved 88 grader og er blottet for kamera og højttaler

Denne serie af eksklusive fotos, der er offentliggjort på det kinesiske sociale netværk Weibo, ledsages ikke af detaljer om det mulige navn eller de tekniske egenskaber for den pågældende enhed. Det kan derfor være en prototype eller en efterfølger til Oppo Find X. En strategi, som det kinesiske mærke allerede har tyet til for at præsentere fremtidige innovationer, der er bestemt til snart at blive brugt på andre terminaler.

Det kan være en fremtidig ny model af Find X

Oppo afslørede ikke yderligere oplysninger ledsagende fotos af sit vandfaldsskærm