Netflix introducerer ny top 10 film og seriekategori

Hvilken serie skal man se på Netflix? den nye Top 10 -placering kan hjælpe med at besvare dette tornede spørgsmål

Hvis Netflix er en daglig tidskrævende for mange af dets tilhængere, er en god del af tiden, der bruges på platformen, stadig afsat til valg af program. For at afhjælpe dette og hjælpe sine abonnenter med at spare tid, har streaminggiganten netop oprettet en ny Top 10 -kategori, der vil guide de mest usikre i et stadig mere rigeligt tilbud med en kaotisk klassificering..

Netflix generaliserer sin kategori Top 10 af de bedste film og serier efter land

Netflix lancerer en ny topkategori med de bedste film og serier i øjeblikket

Top 10: en hurtigere måde at vælge din Netflix -film eller -serie

Efter flere måneders vellykket test med sine mexicanske og britiske abonnenter har Netflix besluttet at generalisere sin nye Top 10 -kategori til sine brugere rundt om i verden. “Abonnenter i begge testede lande har fundet ideen nyttig, så vi ruller den videre,” sagde virksomheden. Opdateret dagligt og endda næsten i realtid, viser rangeringen de ti mest populære serier eller filmtitler i hvert land. Hvis listen er tilgængelig direkte, når filmen eller seriefanen er valgt, vil indholdet i udvalget også være markeret med et særligt badge, der gør det let at genkende dem under en mere generel søgning.

Spar tid i dit valg af visning ved at følge dagens 10 bedste

Netflix generaliserer sit top 10 -rangeringssystem til nutidens mest sete programmer

Selvom Netflix allerede tilbyder forskellige valgmuligheder, f.eks. “Current Trending” eller “Biggest Hits”, vil den nye Top 10 have fordelen ved at præsentere en velordnet placering og vise den mest populære titel i øjeblikket. ”Vi håber, at disse nye Top 10’ere vil tjene til at skabe flere delemomenter og hjælpe abonnenter med at vælge noget hurtigere og lettere at se. Fordi, når du støder på et interessant program, vil du generelt dele det med dine kære, så de kan drage fordel af det igen “tilføjede platformen. i en pressemeddelelse.

Et udvalg markeret med et dedikeret segl

Netflix top 1a -rangering opdateres dagligt i henhold til programmets målgrupper

OCS eller netflix eller Amazon Prime eller Disney Plus ?

En ny service, der er en del af det nu nye kapløb om markedsandele skabt af en stadig mere intens konkurrence, noget som Netflix først blev brugt til, da den blev givet som den ubestridte leder inden for sektoren. Denne nye Top 10 vil noget tilfredsstille nysgerrigheden hos dem, der undrer sig over publikumstal for platformens programmer, som platformen stadig nægter at oplyse..

Netflix slækker sine publikumstal 

Netflix -platformen opretter en kategori med top 10 af de mest sete daglige programmer