Microsoft afslører nogle detaljer om den fremtidige Xbox Scarlett

Efter de første afsløringer vedrørende den fremtidige Playstation 5 fra Sony har Microsoft til gengæld at afsløre de første detaljer om sin fremtidige high-end-konsol, Xbox Scarlett.

Microsoft har afsløret nogle små detaljer om sin fremtidige Xbox Scarlett -konsol

på E3 i Los Angeles præsenterede Microsoft de første detaljer om sin fremtidige Xbox Scarlett -konsol, der er planlagt til jul 2020

Den nye maskine, der blev præsenteret på E3 -gamingkonferencen i Los Angeles, underskrev Microsoft løfter om kraft og hastighed takket være sin processor, der er udviklet til at måle i partnerskab med AMD og stammer fra Zen 2 CPU’er og Navi GPU’er, lovende firdoblet kraft i forhold til Xbox Én X. En GDDR6 -hukommelse bør også bringes “uhørt” med hensyn til opløsningsniveau.

Ligesom PS5 skulle Xbox Scarlett være udstyret med Zen 2 -chippen fra AMD

Microsofts Xbox Scarlett vil blive udstyret med en AMD Zen 2 -chip, ligesom Sonys PS5

Denne nye Xbox Scarlett lover support til spil i 8K-format og op til 120 billeder i sekundet, ledsaget af real-time Ray-Tracing-system dedikeret til lydeffekter, som hvad PS5 allerede lover. Sony. På lagringssiden vil den nye Microsoft -version have en “ny generation” SSD -harddisk, der er i stand til “at bruge SSD’en som virtuel eRAM -hukommelse”, hvilket øger ydeevnen betydeligt med hensyn til indlæsningstid i forhold til den nuværende generation, annoncerede en af Xbox -repræsentanterne under præsentationen af ​​den nye Scarlett.

“En konsol bør kun være designet til én ting: videospil” Phil Spencer, Xbox Director hos Microsoft

Microsoft introducerede sin fremtidige Xbox -konsol som Project Scarlett uden at afsløre for mange detaljer

Ligesom Sony ser det ud til, at Microsoft besluttede sig for endelig at fokusere på spillet frem for et kapløb om teknologi, indhold om at tilbyde en ny Xbox Scarlett -konsol med høje egenskaber, men mere eller mindre sammenlignelig med dens konkurrent PS5., Begge maskiner er udstyret med lignende komponenter . Konkurrencen mellem de to producenter skulle nu finde sted inden for spil for at bringe vand til deres brugeres møller. Således bør udgivelsen af ​​titlen Halo Infinite ledsage Xbox Xbox Scarlett, en måde at fokusere en strategi, der har en tendens til at vende tilbage til det grundlæggende: “Takket være Scarlett vil vi give vores partnere mulighed for at skabe gode nye generationsspil” sagde Liz Hamren fra Microsoft, vicepræsident for spilteknik, til vores kolleger på Techradar. “En konsol skulle kun være designet til én ting: videospil” havde tidligere sagt Phil Spencer, chef for Xbox.

Som med Project Scorpio, nu Xbox One X, har Microsoft været tilbageholdende med at afsløre flere detaljer om sin nye konsol, foreløbig stadig faktureret som Project Scarlett. Ingen oplysninger om konsollens udseende er blevet afsløret, eller endda om dens pris, og markedsføringen er forud for planlagt til jul 2020. Hvad skal man bevare spændingen til den næste udgave af E3 -konferencen.

Halo Infinite ledsager udgivelsen af ​​Xbox Scarlett

Frigivelsen af ​​den fremtidige Microsoft Xbox Scarlett -konsol, der kort præsenteres på E3 i Los Angeles, bør ledsages af spillet Halo Infinite