iPhone vs Samsung: hvilken er mere holdbar?

Debatten har raset i de sidste ti år: hvilket er bedre mellem iPhone og Samsung Galaxy?

Her er et meget kompliceret spørgsmål, som ikke rigtig har et svar, velvidende at alle dømmer efter forskellige kriterier … Vi har derfor besluttet at bringe vores to cent til denne debat ved at fokusere på modstanden fra disse telefoner, et aspekt vigtigt, når vælge din smartphone.

Du ved sikkert, at der ikke er en eneste iPhone eller en enkelt Galaxy … Så vi besluttede at tage et kig på flagskibsmodellerne fra Samsung og Apple:

 • iPhone 12 Pro Max.
 • Galaxy S21 Ultra
 • Galaxy Note20 Ultra

Her er vores konklusioner, som kan overraske dig

iphone bærbare computere, der ligger på et himmelblåt skrivebord

Slagfasthed

På papir ser iPhone ud til at have fordelen takket være dens rustfrit stålskal, teoretisk set mere modstandsdygtig end Galaxy S21s aluminium eller Galaxy Note20 -polykarbonatet.

Hvad med i virkeligheden?

Med hensyn til skærm- og rygbeskyttelse præsenteres Gorilla Glass Victus, der bruges af Samsung på disse modeller, som den mest modstandsdygtige løsning på markedet, vendt mod “Ceramic Shield” på iPhone, som ifølge Apple … den mest resistente løsning på markedet.

Sådan testes modstanden på iPhone og Galaxy?

Det nytter ikke noget at gøre det kompliceret, når du kan gøre det enkelt. Der er ikke behov for en testbænk eller et laboratorium, enkle faldtest fra forskellige højder er mere end tilstrækkelige og er meget tættere på de reelle brugsbetingelser.

På denne video kan du se en prøvefaldstest sammenligning mellem iPhone 12 Pro Max og Galaxy S21 Ultra.

Vær forsigtig, prøv ikke at gengive disse tests derhjemme med risiko for uoprettelig skade på dine smartphones!

mobiltelefon foto samsung display colore

Konklusion

Først og fremmest forstår vi, hvorfor det er vigtigt at bruge et telefoncover og en skærmbeskytter for at forlænge levetiden på din smartphone. Dem, der siger, at de ikke har brug for et cover til deres iPhone 12, bliver hurtigt desillusionerede …

Men tilbage til emnet:

 • Rustfrit stål er faktisk det stærkeste og viser kun få ridser, mens aluminium lider et par buler og polycarbonatspalter. Fordelen er derfor med iPhone 12, men det er værd at påpege, at alle modeller er resistente.
 • Den længe ventede kamp mellem Gorilla Glass Victus og Ceramic Shield giver et frustrerende resultat, som ikke rigtig giver en vinder. IPones keramiske skjold går lettere i stykker på bagsiden, men Galaxy -skærmens svulmende form får Samsung til at lide skade, der forhindrer den i at blive brugt normalt.

I sidste ende vil vi have en tendens til at give fordelen til iPhone 12 Pro Max, som, hvis den lider af alvorlig skade på skallen, fortsat er brugbar. På den anden side skal skærmen på Galaxy S21 og Galaxy Note20 udskiftes, selv om de visuelt ser ud til at være i bedre stand..

Forskel på batterier

Mere end opladningstiden, som i høj grad afhænger af den anvendte oplader, er det batteriets levetid, vi er interesserede i. Det er det, der betyder mest for daglig brug.

På papir har vi:

 • iPhone 12 Prox Max: 3687 mAh batteri
 • Samsung Galaxy S21 Ultra: 5000 mAh batteri
 • Samsung Galaxy Note20 Ultra: 4500 mAh batteri

Dette er klare og pålidelige producentdata, og det er derfor klart, at iPhone 12 har et meget lavere batteri end Samsung -modeller..

Hvordan oversætter dette til autonomi?

rød iphone case telefon billede

Sådan testes iPhone og Galaxy batteri?

At vide, at en smartphones autonomi i vid udstrækning afhænger af dens brug, men også af de ydre forhold, er den eneste måde at sammenligne Galaxy med iPhone på at bruge den nøjagtig på samme måde i et identisk miljø..

På denne video kan du se, hvordan disse batterisammenligningstest, her mellem iPhone 12 Pro Max og Galaxy S21 Ultra.

Vær dog forsigtig med, at det, der betragtes som standardbrug til disse tests, muligvis ikke svarer til, hvordan du bruger din telefon, hvilket kan føre til forskellige resultater..

Konklusion

I modsætning til hvad batterikapaciteten kan foreslå, var det iPhone 12, der blev vinderen i denne test af batterilevetid:

 • IPhone 12 Pro Max har stadig 19% batteristrøm, når Galaxy Note20 Ultra lukker ned
 • IPhone 12 Pro Max har stadig 10% batteristrøm, når Galaxy S21 Ultra slukkes

Det betyder, at iPhone 12 under normale brugsbetingelser kan bruges 2-4 timer længere end Samsung-modeller, hvilket langt fra er ubetydeligt..

Det er dog værd at bemærke, at det i disse tests er højttalerne, der ser ud til at gøre den største forskel. Hvis du er mere af lyden eller hovedtelefonerne, er der stor sandsynlighed for, at du vil bemærke det modsatte resultat, og iPhone lukker ned før Galaxy.

Sådan forlænges levetiden for din iPhone eller Samsung

Meget mere end selve enheden er det den måde, du plejer og bruger den på, der påvirker dens levetid.

For at undgå brud er det absolut vigtigt at bruge et telefoncover og en beskyttelsesfilm til din skærm. Du kan finde iPhone 12 eller Samsung Galaxy tilfælde på coquedetelephone.fr, samt skærmbeskyttere og alt andet nødvendigt tilbehør.

Det er let at forbedre din smartphones autonomi med et par små trin:

 • Lavere skærmlysstyrke
 • Deaktiver apps, der kører i baggrunden
 • Brug hovedtelefoner i stedet for den indbyggede højttaler
 • Reducer billedkvaliteten

Vær desuden opmærksom på, at for at forlænge batteriets levetid, uanset om det er på iPhone eller Samsung, anbefales det at oplade det ofte uden at vente på, at det skal tømmes..

Konklusion

Test giver fordelen til iPhone 12 Pro Max, som viser sig at modstå lidt bedre stød og har meget længere batterilevetid under testforhold.

Det er dog værd at huske på, at alle tre modeller klarer sig usædvanligt godt: Det ville være en fejl at tro, at Galaxy er “dårlig” alt sammen, fordi den viser sig at være lidt under iPhone 12. N ’glem ikke, at den vinder de samme tests mod 90% af andre smartphones på markedet!

farverige samsung telefon etuier