I Singapore håndhæver Spot -robotten social distancering

Efterhånden som afskaffelsen gradvist truer over hele verden, og Frankrig nu oplever sin første dag efter indespærring, er spørgsmålet om social distancering ved at diktere mere end nogensinde de nye menneskelige relationer. Hvis det kræver sund fornuft, har nogle lande til hensigt at håndhæve det så meget som muligt, selvom det betyder at bruge store midler. Sådan valgte Singapore at hente Boston Dynamics robothundens tjenester for at holde tingene friske i sine parker..

Singapore patruljerer en robot i sin park

Coronavirus: Singapore vælger at patruljere Boston Dynamics -robotten i en af ​​sine parker

En robot til at minde folk om regler for social afstand i en park i Singapore

I denne smitteperiode, som skal have begrænset kontakt mellem mennesker, er brugen af ​​robotter allerede blevet generaliseret i flere sektorer. Hospitaler eller lufthavne, mange steder har således givet plads til maskiner for at erstatte et menneskeligt nærvær begrænset til dets maksimum. I denne sammenhæng går Singapore videre og opfordrer nu til en af ​​disse droider i en af ​​dens Bishan-Ang Mo Ki-parker for at minde befolkningen om, at det ikke anbefales at komme tættere på.. “Hold Singapore sund.” Af hensyn til din egen og dem omkring dig skal du holde en sikkerhedsafstand på mindst en meter mellem dig. Tak ”, kan der høres en kvindelig stemme fra højttalerne på den firbenede robot..

Boston Dynamics ‘Spot Robot Dog håndhæver sociale sikkerhedsafstande

Singapore instruerer Spot -robotten om at håndhæve sociale distanceringsregler vedrørende coronavirus i en af ​​sine parker

Valget af Singapore markerer et vendepunkt i robotiseringen af ​​hverdagen

Hvis dette kun er et testmål på kun to uger, har videoen af ​​maskinen, der cirkulerer frit i det offentlige rum i staten Sydøstasien, allerede været rundt omkring i verden mellem forundring og skræk. Denne metalliske hunds rolle proppet med teknologi, minder vandrere om sociale distanceforanstaltninger gennem en række forudindspillede talemeddelelser. En foranstaltning, der kan blive udbredt på længere sigt.

Udstyret med kameraer beregnet til at spore antallet af mennesker, der går gennem parken, bruges disse officielt ikke til identifikation eller registrering af personlige data, sagde embedsmænd. På trods af sin række sensorer, der gør det muligt at undgå forhindringer, forbliver Spot -robotten imidlertid fjernstyret. Byens bestyrelse begrunder brugen af ​​denne maskintype for at begrænse agentenes arbejde på stedet og deres fare. I mellemtiden minder plakater forbipasserende om ikke at forstyrre robotten.

Robot minder forbipasserende om Singapore-parken om distanceringsregler

Boston Dynamics 'Spot -robot minder vandrere om at holde sikker afstand for at begrænse spredningen af ​​covid 19

Boston Dynamics-robotten fra Singapore er ikke den første elektroniske enhed, der blev brugt til offentlig uddannelse, selvom den markerer sin usædvanlige spadseretur lige ud af en sci-fi-film. Således har mange store byer allerede brugt droner udstyret med højttalere, fra indeslutningens start..

En to-ugers prøveperiode, der kan forlænges

Covid-19, en robothund, der bruges til at håndhæve social afstand i en park i Singapore