Huawei planlægger at lancere sit eget HongMeng OS i efteråret 2019

Efter at Huawei og 68 af dets datterselskaber blev nægtet adgang til Android -licenser samt enhver teknologi og komponenter af amerikansk oprindelse, har administrerende direktør for den kinesiske koncern netop afsløret, at mærket er klar til at implementere sit eget HongMeng OS til næste efterår. Richard Yu fortalte også kinesiske sociale medier WeChat, at dette nye system skulle være kompatibelt med de fleste apps, der er tilgængelige på Android, og endda øge deres effektivitet med 60%..

Huawei planlægger at lancere sit HongMeng -operativsystem inden udgangen af ​​2019

publikation os hongmeng huawaei, hvis lancering er planlagt til slutningen af ​​2019

Huawei arbejdede på sit interne operativsystemprojekt siden 2012 og var for nylig tvunget til at fremskynde implementeringen efter amerikanske sanktioner, der nu forbyder det at samarbejde efter yderligere 90 dage med amerikanske virksomheder, herunder Google, ejer af Android. Huawei sætter sig derfor det mål at lancere sit nye operativsystem i en betaversion i den nærmeste fremtid, annonceret mellem slutningen af ​​2019 og foråret 2020. “Langt fra at være klar”, men allerede avanceret, denne fremtidige konkurrent til Android ved navn HongMeng, formodes at dække smartphones, tablets, computere, tv’er og andre smarte enheder, har været i værker på Huawei -laboratorier i flere år. Mærket forventede tilsyneladende fremtidige vanskeligheder i forbindelse med stadig mere anstrengte forbindelser mellem USA og Kina, som anser den nuværende beslutning for at være “økonomisk mobning”.

Huawei har arbejdet på sit HongMeng OS siden 2012

Huawei smartphone foto stadig under Android, men snart under ejeren hongmeng bone

Hvis Huawei gennem sin grundlægger og administrerende direktør Ren Zhengfei forsøger at holde hovedet højt og berolige sine brugere ved at meddele, at det har en løsning på Android -problemet med den hurtige lancering af HongMeng OS, har nogle teknik- og sikkerhedsspecialister sagt. Udtrykt forbehold om gennemførligheden af ​​en sådan indsættelse, set som “et kæmpe bjerg at bestige, selv for et system baseret på open source”. For de samme kommentatorer kan Googles afsavn derfor være “begyndelsen på enden” for Huawei -imperiet..

HongMeng -implementering vil være “et stort bjerg at bestige” for Huawei, siger nogle eksperter

Huaweis forhastede hongmengbenlancering i efteråret vil være et bjerg at bestige, siger eksperter

Huawei, der netop har påbegyndt et stort projekt med “superfabrik” i Kina med det formål at få 100 millioner enheder produceret om året af 16.000 arbejdere, måtte revidere sin begejstring for at blive verdens førende inden for salg af smartphones og dermed overgå dets Koreansk konkurrent Samsung. Skubbet tilbage til 90 dage har sanktionerne, som Trump -administrationen har indført, allerede haft deres andel af konsekvenserne for den kinesiske gigant, frataget Android samt flere strategiske leverandører som KDDI og SoftBank, herunder datterselskabet ARM sikret produktionen af chips, der udstyrer Huawei -udstyr. Den britiske operatør Vodafone gik også tilbage til planerne om at markedsføre mærkets fremtidige 5g -telefoner.

Huawei CEO Ren Zhengfei mener, at virksomheden er klar til alle disse nye udfordringer

På trods af den nuværende store krise i hans virksomhed, er Huawei CEO Ren Zhengfei stadig selvsikker