Google Fotos tilbyder at udskrive fotos på abonnement

Ifølge 9to5google -webstedet har Google netop oprettet en ny abonnementstjeneste til sit fotos -datterselskab. I øjeblikket under afprøvning i USA tilbyder det Google Fotos -brugere et månedligt abonnement til en værdi af $ 8, så de kan modtage en månedlig serie af deres bedste fotos, trykt på kort..

Google Fotos tester sit månedlige abonnement på fotoudskrivning

Google Fotos tester månedlige abonnementer på fotoudskrivning

Fordi traditionelle fotos bevarer en vis værdi i øjnene for nogle, i hvert fald mere end deres digitale version, ønsker Google Fotos at appellere til dem, der er nostalgiske for det gode gamle album, ved at tilbyde dem muligheden for at modtage et dusin af deres fotos hjemme valgt fra blandt dem, der er taget i løbet af de sidste 30 dage, trykt i fysisk format i 10 × 15 cm -format.

For $ 8 sender Google Fotos dig ti af dine seneste udskrevne fotos hver måned

Google Fotos lancerer abonnementstjeneste for at modtage ti af sine trykte fotos hver måned

Mens Google allerede tilbyder muligheden for at udskrive fotos, der er gemt på deres Google Fotos -konto, skiller den nye abonnementsplan sig ud ved, at en algoritme vil kunne vælge dem automatisk hver måned. En forudgående klassificering af dets fotos efter album, sorteret efter deres indhold, vil imidlertid gøre det muligt at guide maskinen i dens valg, mens en valgfri validering, der tillader ændring af listen, vil blive tilbudt før hver udskrivningssession.

En tjeneste, der selv vælger de fotos, der skal udskrives

Google tester en ny service i USA, der automatisk udskriver ti af sine fotos hver måned

Der opkræves 0,79 dollar pr. Stk., Men udskrifterne fra denne nye Google Fotos -tjeneste tilbydes dog til en pris, der er tre gange højere end den, der allerede er gældende hos Googles partnere, der er ansvarlige for udskrivning. For offentligheden, der nu er vant til at gemme deres snaps online eller dele dem på Instagram for de bedste af dem, kan det være svært at forestille sig, at ti fotos om måneden ville fortjene et fysisk indtryk. En ny service, som derfor kan vise sig at være anekdotisk i 2020, men som kan være en ny indtægtskilde for den amerikanske gigant.

Det er ikke let at finde ti fotos, der er værd at udskrive hver måned, men Google Fotos er her for dig

Google tilbyder nu muligheden for at modtage ti fotos, der er udskrevet om måneden hjemme på abonnement