Facebook udvider “Help Community”, dets værktøj til at hjælpe mennesker

Lanceret for første gang i 2017 for at støtte gensidig hjælp fra mennesker i tilfælde af en katastrofe eller krise, som det var tilfældet for nylig med de australske brande, er Facebook -værktøjet “Help community” netop blevet genaktiveret., I forbindelse med den aktuelle pandemi. Implementeret i første omgang til Frankrig, Canada, Australien, Storbritannien og USA, forventes tjenesten at blive udvidet til andre lande i de kommende uger.

Facebook relancerer sit selvhjælpsværktøj

Facebook udvider sit Help Community -værktøj til at lette gensidig bistand mellem naboer

Facebook til redning af (tilsluttede) mennesker i nød

Mens den direkte og sikkerhedsmæssige skade fra Covid-19-pandemien fortsat spreder sig, udnytter Facebook på grund af indespærring rekordtrafik til sit netværk for at forsøge at organisere gensidig bistand mellem mennesker, der er geografisk tætte. Det er derfor i denne hidtil usete kontekst for det moderne samfund, at Mark Zuckerbergs gruppe har lanceret sit fællesskabshjælpsværktøj “Help community”, så internetbrugere kan bede om hjælp, men også at tilbyde deres tjenester eller organisere donationsopkald.

Et hjælpende fællesskab understøttet af registrering af Facebook -trafik

I denne sammenhæng med indespærring og isolation udvider Facebook sin borgerstøttetjeneste

Vi lavede en kort film "Aldrig tabt" at ære solidaritet og modstandsdygtighed for så mange mennesker, der mødes i løbet af denne tid. Tak til alle, der gør jeres del. Hvis du har brug for hjælp eller kan tilbyde det, kan du besøge facebook.com/covidsupport

Gepostet von Mark Zuckerberg am Dienstag, 31. marts 2020

Sådan beder du om hjælp fra Facebook “Help Community” ?

Værktøjet er tilgængeligt via “Covid-19 Information Center” og tilbyder således alle mennesker i nød eller simpelthen af ​​god vilje at tilbyde deres hjælp tematisk, hvad angår transport, mad, sundhedspleje. Til baby eller anden slags af frivilligt arbejde. En af disse er naturligvis behovet for hjemmeshopping for misbrugere. Placeringen af ​​tilbud og anmodninger gør det muligt at kende afstanden, der adskiller internetbrugeren fra hvert tilbud eller anmodning.

Et vigtigt redskab i indeslutningstider

Facebook Help Community -værktøjet, der letter gensidig bistand mellem mennesker, udvider sig til Frankrig

Mens andre platforme også har implementeret deres service, er indflydelsen fra Facebook og dets gigantiske netværk stadig det værktøj, der er mest i stand til at reagere på en hurtig forbindelse mellem medborgere i tider med generaliseret indespærring. Så prisværdigt som det er, at tilbyde hjælp i “Hjælpefællesskabet” bør ikke overskygge sundhedsrisici ved spredning. Således minder Facebook om, at alle skal respektere de grundlæggende regler for distancering og manuel hygiejne. Barrierebevægelser er nu fortsat sine qua non i ethvert menneskeligt forhold, især når det drejer sig om skrøbelige mennesker.

Pandemien forårsager allerede mange sikkerhedsmæssige problemer i forbindelse med de nødvendige indeslutningsforanstaltninger

Med udvidelsen af ​​Hjælp -fællesskabsværktøjet ønsker Facebook at gøre det lettere at forbinde folk, der tilbyder og beder om hjælp og tjenester.