Facebook fremskynder lanceringen af ​​sin fremtidige kryptokurrency

Facebook ser ud til at have accelereret tempoet med hensyn til sit cryptocurrency -projekt, hvis første interne lancering skulle være effektiv 18. juni. Virksomheden vil således tilbyde sine medarbejdere at blive betalt i denne nye virtuelle valuta kaldet Vægten. En international lancering ville derefter blive overvejet i 2020.

Facebook planlægger at lancere sin kryptokurrency for første gang den 18. juni

Først planlagt til 2020, skulle Facebooks nye Livra -kryptokurrency se dagens lys den 18. juni.

Sammen med en første brug forbeholdt sit store lønteam, har Facebook til hensigt primært at fokusere på “udviklingslande med volatile valutaer” for at tilbyde en mere stabil alternativ betalingsløsning. Planlagt til at cirkulere via gruppens platforme som WhatsApp, Messenger eller Instagram, den nye Facebook -kryptokurrency skulle derefter være tilgængelig på en mere konkret måde gennem fysiske pengeautomater. Købmænd, der beslutter at sætte Væggen på deres liste over betalingsmetoder, vil også modtage visse fordele.

Facebooks Libra Cryptocurrency fremstår som en investeringsprioritet for Mark Zuckerberg

Facebooks nye LIbra -kryptokurrency -lancering accelererede til implementering den 18. juni

Dette kryptokurrency-projekt, udviklet gennem det nye finansielle teknologiselskab, der blev lanceret af FB, Libra Networks, ser ud til at være et afgørende skridt i sidstnævntes allerede velstartede strategi for at fokusere mere på e-handel for at udvikle sin aktivitet. Vægten følger således med de forskellige foranstaltninger, der allerede er gennemført for i stigende grad at tjene penge på den gigantiske ressource for potentielle forbrugere, som netværket besidder. FB havde således lanceret Checkout, en ny mulighed, der gør det muligt at bestille produkter direkte via publikationer fra visse mærker eller påvirkere på sit Instagram -datterselskab. Udviklingen af ​​produktkataloger på dens WhatsApp -beskeder eller direkte køb på Marketplace er alle innovationer, der skal lette og frem for alt øge forbruget via platforme under Facebook -flag..

Facebooks virtuelle valuta ønsker at satse på “udviklingslande med volatile valutaer”

Facebooks kryptokurrency ønsker at tilbyde et alternativ til flygtige valutaer i nogle udviklingslande

Denne kryptokurrency fremstillet i Silicon Valley, en topprioritet for Facebook -chef Mark Zuckerberg, kunne nyde meget større popularitet end nogen anden virtuel valuta på markedet takket være den potentielle brugerbase på det sociale netværk, der anslås til over to milliarder mennesker. Det, der kan synes at være en ny form for megalomani fra den virtuelle selskabsgigant, ser imidlertid ikke ud til at være enstemmigt internt, og det stigende fald i interessen for Facebook hos brugerne lover heller ikke. En generaliseret entusiasme.

Vægten kryptokurrency skal knyttes til dollaren og andre stabile valutaer

Facebooks kryptokurrency ville få fordel af 2,3 milliarder brugere af sociale netværk

Teknisk set har det sociale netværk etableret et samarbejde med forskellige regeringer, herunder guvernøren for den amerikanske finansminister, for at få sin nye kryptokurrency godkendt og gøre den lovlig i verdens øjne. Indeksering til stærke valutaer som dollar og euro ser ud til at være det mål, virksomheden har for at begrænse udsving og øge fremtidige brugeres tillid samt et indgående arbejde med sikkerhed og forebyggelse af svig. Muligt og uundgåeligt.