Et gratis lille spil hver dag med den nye Meditations -platform

En ny mini-game launcher dukker op i 2019. Den byder på korte spil af forskellige genrer. Hvert spil tager cirka fem minutter at gennemføre.

Den 31. december 2018 annoncerede Rami Ismail, medstifter af det uafhængige studie Vlambeer, på sin Twitter-konto lanceringen af ​​en ny spilplatform kaldet Meditations. Den nye genre-launcher er for folk, der kan lide at afstresse, mens de spiller mini-spil online. Meditations-teamet siger, at dette er en samling af 365 “små, eksperimentelle og minimalistiske” mikro-spil, som hver kun vil være tilgængelig i 24 timer..

Meditationer: en ny platform med minispil til afstressning

download gratis minispil, launcher til daglige mikrospil, Meditations -spil 2019, online minispil

Skaberen Rami Ismail deler på sociale medier, at han var inspireret til dette projekt efter at have spillet et spil kaldet Tempres. “En morgen i 2017 spillede jeg et lille spil, der fik mig til at ønske, at jeg havde et nyt minispil hver dag i hele året,” forklarer han. Så Rami samler et team på hundredvis af udviklere og inviterer dem til at lave et lille spil hver. ”Ideen var at skabe en form for meditation, refleksion eller fange et bestemt øjeblik. “

Dens skaber Rami Ismail overlader projektet til et team på mere end 350 udviklere

Meditationer online minispilstarter, foto af Rami Ismail skaber af Meditations, minispilleplatform 2019

For at gå i gang med dette nye spileventyr skal du bare downloade den gratis launcher fra meditationsspil. Hver dag, når du logger ind, finder du et nyt spil. Launcheren opdateres hver dag ved midnat GMT.

Meditationsspil er designet til at blive gennemført på cirka fem minutter. Hvert spil repræsenterer ideen og valget af dens designer. Siden da har minispillene været ledsaget af en tekst “der fungerer som meditation, distraktion, lektion eller inspiration for dagen”.

På Twitter meddeler Rami Ismail, at spillets titler vil beskæftige sig med forskellige aktuelle og kulturelle emner: liv, tab, depression, angst osv. “Nogle spil vil være som en slags let meditation, andre vil være triste og vanskelige …”

Meditations launcher er gratis og tilbyder et nyt spil hver dag

kort online micro-game launcher, hvilke spil der skal stresses, online spil platform Meditations af Rami Ismail

Rick Hoppmann, en af ​​udviklerne, der deltog i oprettelsen af ​​minispil, afslører en skærm af sit spil

udvikle online minispil, daglig platform til kort spil, Meditations launcher 2019, spil af Rick Hoppmann til Meditations

Det første spil på platformen hedder Tempres fra spillet, der inspirerede skaberen Rummy. Spillet handler om at trykke på mellemrumstasten og se tælleren gå op. Men da spillene kun vil være tilgængelige i en dag, vil du ikke længere kunne spille det i løbet af året, hvis du går glip af et spil. Men i nogle tilfælde vil det være muligt at finde det på et andet websted, hvis dets udvikler beslutter at dele det..

En samling af hundredvis af spil af forskellige genrer, der leverer daglig overraskelse til spillere

hvilken platform til korte onlinespil, Meditations 2019 launcher, skaber af daglige minispil Rami Ismail