Den fremtidige elektriske BMW i4 afslører sin ydeevne

Selvom den kun er planlagt til 2021, har den fremtidige BMW i4 -coupé netop frygtsomt afsløret for offentligheden på Los Angeles Auto Show gennem en pressemeddelelse fra producenten. Det er banker på sin nye kommende model for at konsolidere sin position i elbilsektoren efter succesen med sin lille bybil i3. Udstyret med et nyt 80 kWh batteri, der kan oplades til 150 kW, bør BMW i4 prale af en rækkevidde på 600 km WLTP, selvom disse kun er estimater i øjeblikket..

BMW i4: 530 hestekræfter og 600 km rækkevidde

Det tyske mærke afslører camouflerede billeder af sin kommende BMW i4

Udstyret med en 390 kW iDrive elmotor, der leverer ækvivalent med 530 hestekræfter, lover BMW i4 at ramme 100 km / t på mindre end fire sekunder, inden den når en topfart på 200 km / t. Ydeevne lidt under dem, der blev lovet af Teslas Performance -modeller, men som stadig stemmer overens med dem, der leveres af det tyske mærkes benzin -V8 -motorer, mens den overstiger Elon Musks Model 3 med hensyn til ‘autonomi.

BMW i4: lancering planlagt til 2021

BMW i4, den fremtidige tyske coupe afslører sine løfter med hensyn til ydeevne og autonomi

Hvis løftet om en rækkevidde på 600 km virker optimistisk under virkelige forhold, hævder BMW ikke desto mindre at have gjort “betydelige fremskridt” med denne femte generation af iDrive elektriske drivlinjer, afprøvet og perfektioneret gennem årene takket være erfaring. Taget fra i3 udgivet i 2013, og som også skulle udstyre fremtidens iNext og iX3. Med en vægt på ikke mindre end 550 kg bør højspændingsbatteriet, der vil udstyre den fremtidige BMW i4, konkurrere med den, der udstyrer Porsche’s Taycan.

Efter i3 og i8 er den tyske producent langsom med at udvide sit elektriske katalog

Den fremtidige elektriske BMW i4 har 600 km rækkevidde til 530 hestekræfter

Lovet i 2021 synes BMW i4 og dens løfte om at sætte “nye standarder med hensyn til effekttæthed, effektivitet og rækkevidde” ifølge producenten at tage sin tid, før den fremstår som et nyt medlem af det bayerske mærkes familie af elektriske køretøjer, sammen med i8 og i3, som blev markedsført for næsten 7 år siden. BMW, der er klar over sin forsinkelse på det elektriske marked, lover ikke desto mindre ankomsten af ​​25 el- eller hybridbiler inden 2023.

25 BMW el- eller hybridbiler forventes i 2023

BMW i4 elektrisk coupe vil blive udstyret med femte generations iDrive -system, som derefter monteres på iNext og iX3

Find alle højteknologiske og auto-nyheder i vores Technews-kategori og på vores officiel Twitter -konto.