Coronavirus: Apple begynder at fremstille ansigtsskærme

For at støtte kampen mod coronavirus-pandemien ser industriister og højteknologiske virksomheder konstant på de forskellige muligheder, de har til rådighed. Således er bilkæmperne General Motors, Ford og Tesla allerede begyndt at fremstille kunstige åndedrætsværn, mens LVMH og datterselskabet Louis Vuitton nu koncentrerer deres produktionsenheder om fremstilling af hydroalkoholisk gel og masker i væv. Nike og Adidas sluttede sig derefter til bevægelsen ved at afsløre deres modeller af beskyttende visirer designet til henholdsvis sundhedspersonale. I denne række initiativer er Apple ingen undtagelse og leverer millioner af masker og udvikler nu beskyttende ansigtsskærme.

Apple leverer ansigtsskærme til plejepersonalet

Tim Cook meddeler, at Apple vil distribuere 1 million af ansigtsskærmene om ugen til plejepersonalet

Efter køb af masker lancerer Apple produktion af ansigtsskærme til hospitaler

I sidste uge tog Tim Cook til Twitter for at give en opdatering om Apple-brandets fremskridt i kampen mod Covid-19. Sådan meddelte Apples administrerende direktør, at hans virksomhed allerede har erhvervet mere end 20 millioner masker, beregnet til distribution til organisationer i nød. Derudover afslørede chefen for Cupertino -virksomheden, at den nu koncentrerede alle bestræbelser fra sine teams af designere, ingeniører og logistikere på design og forsendelse af ansigtsskærme, der igen var beregnet til medicinsk personale. De er samlet på mindre end to minutter og let emballeret for nem transport, de er fremstillet af materialer fra mærkeets leverandører. Tilbagemeldingen fra læger anses allerede som “meget positiv”, ifølge administrerende direktør.

Efter masker fokuserer Apple nu på at fremstille beskyttende visirer

Apple uddeler 1 million ansigtsskærme om ugen til sundhedspersonale

Apple ønsker at distribuere 1 million beskyttelsesvisirer om ugen

I videoen, der blev lagt ud på det sociale netværk, hvor han præsenterer prototypen udviklet af Apple, meddeler Tim Cook, at han er i stand til at producere og sende mere end en million af disse ansigtsskærme om ugen. I første omgang beregnet til det amerikanske territorium, der er hårdt ramt af pandemien, bør disse individuelle beskyttelser derefter distribueres uden for grænserne i henhold til behovene. “Apple fokuserer på hastende omsorgspersoners behov i omfang som omstændige krav,” siger administrerende direktør.

Mærket planlægger at sende 1 million ansigtsskærme om ugen

Efter Nike og Adidas lancerer Apple produktion og distribution af ansigtsbeskyttelsesvisirer

Apples ansigtsbeskyttelse samlet på 2 minutter

Efter at have købt 20 millioner masker til hospitaler, lancerer Apple ansigtsskærmsproduktion for cirka 1 million om ugen